This version of the page http://www.pg.com.ua/anti_counterfeit_program.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-13. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Програми / Боротьби з підробками




P&G Україна  
Basic info in English

БлагодійнаШкільніІнститут дитиниБоротьби з підробкамиДля стоматологівЧисть як стоматолог


Інформація про продукцію



Сайти марок


Знайти на сайті




Програми

Програма боротьби з підробками

Час від часу в українських засобах масової інформації говорять про проблему підробної продукції на українському ринку. Виявилося, що майже все, що має репутацію, все, що користується успіхом серед споживачів, підробляється у підпільних цехах, що діють як в Україні, так і за її межами.

Ви, мабуть, пам'ятаєте ті часи, коли продукція компанії "Проктер енд Гембл" також не становила виключення. Але з 1999 року ситуація почала кардинально змінюватись: компанія "Проктер енд Гембл Україна" та її регіональні дистриб'ютори спільно з Державним комітетом стандартизації, метрології та сертифікації України розпочали програму боротьби з фальсифікованою продукцією. Мета програми полягала у забезпеченні таких умов реалізації товарів на споживчому ринку України, за яких факти появи підробок продукції торгових марок "Проктер енд Гембл" були б зведені до мінімуму. І вже за перший рік проведення програма принесла відчутні результати, звільнивши український ринок від підробок продукції компанії майже на 100 відсотків.

Але програма триває: компанія "Проктер енд Гембл" продовжує і надалі піклуватись про відсутність підробок на ринку. Представники компанії "Проктер енд Гембл" спільно з представниками обласних управлінь Комітету із захисту прав споживачів Державного департаменту стандартизації, метрології та сертифікації Міністерства економіки України регулярно проводять вибіркові перевірки торгових точок. Лабораторії, у яких проводяться аналізи, оснащено спеціальним обладнанням, яке дозволяє безпомилково і швидко виявити підробку.

Якщо Ви маєте сумніви щодо оригінальності продукції компанії - подзвоніть по гарячій лінії "Проктер енд Гембл" (0 800) 505 000 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).

Нагору


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту