This version of the page http://avk.org.ua/uk/partneram.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-13. The original page over time could change.
Співробітництво
  • Головна
  • Про АВК
  • Контакти
  • Долучитися
  • Партнерам
Авторизація



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися
Оновлення сайту
  • Оновлена "Бібліотека Асоціації"

    В "Бібліотеці" опублікований ще один підручник з проектування велосипедних шляхів та два приклади місцевих програм розвитку велосипедного транспорту з США та Великобританії. Усі оновлення англійською мовою.

  • Оновлена "Бібліотека Асоціації"

    Опубліковано ще три (12-14) частини посібника "Розробка політики із велосипедним напрямком". Остання, 15 частина та довідкова інформація буде опублікована згодом.

  • Відкрита "Бібліотека Асоціації"

    На нашому сайті, в розділі "Скачати" відкритий підрозділ "Бібліотека Асоціації".  В цьому розділі викладатимуться книжки, присвячені питанням, що лежать в сфері інтересів Асоціації. Наразі опубліковані два підручники по проектуванню велосипедної інфраструктури.

  • В галерею додані фотографії

    10 жовтня 2010 року у рамках всесвітнього Дня кліматичних дій велосипедисти та екологи у костюмах білих ведмедів намалювали велодоріжку на Володимирському узвозі. Дивіться фоторепортаж про акцію.

  • В галерею додані фотографії

    7 жовтня 2010 року активісти АВК пікетували Київську міську раду, щоб депутати прийняли рішення, яке би зобов"язало торговельні та розважальні центри встановлювати велосипедні парковки. Фотографії можна подивится тут.

Оголошення
Оголошуємо конкурс на кращу картину з велосипедом!

Асоціація велосипедистів Києва та клуб активного життя "Велотур" оголошують арт-конкурс на кращий художній твір, присвячений велосипеду як виду транспорту.

Запрошуємо до участі усіх творчих людей, незалежно від їхнього віку та досвіду!

Вимоги до роботи:

- площинна робота (малюнок, живопис, батік тощо) і може бути будь-якого розміру

- композиція, кольори, матеріали - на розсуд учасників. Головне, щоб робота показувала переваги велосипеда як засобу пересування.

Для участі в конкурсі потрібно попередньо зареєструватися на сайті velotour.com.ua до 9 травня (включно) і надати свою роботу не пізніше 16 травня за адресою, яку можна буде дізнатися в організаторів.

Після цього роботи будуть виставлені в одній з арт-галерей Києва, а після завершення виставки можна буде продати роботу на аукціоні.

Як визначатиметься переможець та інші деталі, читайте тут.

Контакти організаторів:

Іра isbondarenko at avk.org.ua 097 699 10 38

Марія info at velotour.com.ua 098 21 21 444

Головна >> Партнерам

Співробітництво

Зміст:

1. Обмін кнопками
2. Банерна реклама
3. Обмін стрічками новин
4. Публікація матеріалів на сайті АВК
5. Передрук матеріалів з сайту АВК
6. Публікація лінків
7. "Опозиція"
8. Додавання подій в календар
9. Велосипедна мапа Києва
10. Комерційне партнерство та спонсорство
11. Особливі проекти

Ми зацікавлені в співробітництві з іншими організаціями, неформальними спільнотами і взагалі, усіма небайдужими до розвитку велосипедної інфраструктури особами. Що стосується взаємодії в сфері практичних дій, то в кожному випадку необхідно окремо розглядати пропозицію і вирішувати справу по суті - зв’язуйтеся з нами і викладайте свої ідеї. Але в сфері інформаційного обміну ми пропонуємо вам долучитися до таких програм:

1. Обмін кнопками

Ми пропонуємо розмістити вашу кнопку в форматі “microbar” (88*31 pix) на панелі «Наші друзі», за умови розміщення нашої кнопки на сторінках вашого сайту. Якщо ви не маєте кнопки, на тих же умовах ми можемо розмістити текстове гіперпосилання на ваш сайт.

Наша кнопка:

Код:

догори

2. Банерна реклама

Розділ в процесі розробки.

догори

3. Обмін стрічками новин

Ми готові опублікувати в розділі «Новини партнерів» RSS-cтрічки з сайтів громадських організацій, діяльність яких може бути цікава відвідувачам сайту АВК. Публікувати RSS-cтрічки з нашого сайту дозволяється без обмежень.

догори

4. Публікація матеріалів на сайті АВК

Ми запрошуємо до співробітництва авторів, які хочуть на сторінках нашого сайту опублікувати матеріали, цікаві аудиторії сайту. Також ми будемо вдячні тим, хто запропонує свої послуги по перекладу основних матеріалів сайту на російську і англійську мови. Крім статей в форматі HTML можлива публікація зображень та файлів для скачування.

догори

5. Передрук матеріалів з сайту АВК

Оригінальні матеріали з сайту АВК дозволяється передруковувати і використовувати за умови посилання на джерело інформації (для веб-сайтів обов’язкове гіперпосилання на сторінку з матеріалом). Умови подальшого розповсюдження матеріалів, опублікованих на сайті АВК з посиланням на першоджерело, встановлює їх автор.

догори

6. Публікація лінків

Ми без обмежень публікуємо посилання на ресурси, що стосуються велосипедного руху, в межах розділу «Лінки» і відповідних категорій. Ми будемо вдячні адміністраціям усіх сайтів велосипедної направленості, які розмістять в себе лінк на наш сайт.

догори

7. «Опозиція»

Поважаючи принцип свободи слова і право наших читачів на всебічну інформацію, ми готові розмістити в категорії «Посилання/Опозиція» посилання на матеріали, які висловлюють незгоду з діяльністю і цілями АВК. Умовами цього є: по-перше, наявність в тексті такого матеріалу гіперпосилання на сайт АВК або конкретний матеріал на ньому, по-друге, відсутність очевидно негожих прийомів ведення дискусії: образ, наклепів, перекручення фактів, по-третє, наявність конкретного пункту незгоди з АВК.

догори

8. Додавання подій в календар

Ми пропонуємо усім бажаючим по-перше розмістити в себе Календар велосипедних подій, який ви бачите на нашому сайті праворуч, по-друге надсилати анонси подій для розміщення в цьому календарі.

Код календаря для вставки на сайт:

Для додавання події звертайтеся до Дмитра Александрова, обов'язково вкажіть:

а) Коротку назву;

Наприклад: "Публічна лекція по ПДР для велосипедистів"

б) Час початку, тривалість і повторюваність події;

Наприклад: "з 19:00 до 20:30 за київським часом (UTC+2.00) кожної п'ятниці між 01.07.2010 і 01.09.2010"

Нажаль змішані формати "перший понеділок місяця" або "передостання субота травня" не підтримуються.

в) Точне місце, де відбуватиметься подія (рекомендується мапа Google)

Наприклад: "м. Київ, вул. Борщагівська 126 (18-й корпус НТУУ "КПІ"), аудиторія 103"

г) Опис події з усіма відомостями, необхідними для участі в ній. (як проїхати, що мати з собою, де припаркувати велосипед тощо)

д) В оголошення про подію за бажанням може бути вкладені довільні файли загальним розміром, як правило, до 1 мб.

Якщо ви зацікавлені регулярно додавати подіїв велосипедний календар, вам можуть бути надані відповідні права доступу.

догори

9. Велосипедна мапа Києва

Поліпшіть інформативність свого велосайту, розмістіть на ньому мапу нашого міста

Код мапи для вставки на сайт:

догори

10. Комерціне партнерство та спонсорство

Завдяки добре налагодженій роботі і багаторічним контактам з журналістами, акції Асоціації велосипедистів Києва завжди отримують резонанс в спільності велосипедистів і розголос в ЗМІ. “День без авто”, “Велопарад дівчат”, “Велороботодавець року”, “Будь помітним!” - це тільки декілька з акцій 2010 року, які були висвітлені на національних телеканалах і отримали сотні публікацій в газетах.

Асоціація звертається до Вас з пропозицією допомогти діяльності організації, підтримавши у 2011 одну або кілька наших публічних акцій:

Назва заходу Дати Аудиторія та висвітлення Можливості підтримки і “поріг входу” Можливі переваги
«Велофорум»-міжнародна конференція щодо розвитку велотранспорту 4-5.06.2011 100 учасників + 10 ЗМІ Генеральний спонсор: 3000 грн. Спонсор: 1000 грн. Ваш логотип на сайті www.veloforum.org до кінця 2011 року (мінімум 5 000 відвідувань), логотип на програмі заходів, згадування в прес- релізі та в усіх оголошеннях (на форумах і в соціальних мережах), розміщення банера і іншої рекламної продукції в приміщеннях конференції
«Велороботодавець року» - конкурс серед компаній, найбільш сприятливих для велосипедних працівників Вересень 2011 1000 прямих отримувачів інформації, 20 ЗМІ Партнер: надання головного призу - “корпоративний сітібайк” для переможця, Спонсор: фінансовий внесок в сумі від 1500 грн. Ця пропозиція найцікавіша для просування марки-виробника велосипедів. Ми забезпечимо: логотип і гіперлінк в всіх онлайн-анонсах про акцію; згадування в прес-релізі та в усіх оголошеннях; розміщення приза (велосипеда) в залі під час прес-конференції (для фотографів і телекамер), урочиста “проїздка” директора фірми-переможця на новому велосипеді перед телекамерами.
«День без авто» - щорічна міжнародна акція за популяризацію громадського і велосипедного транспорту 22.09.2011 200 учасників акції, 40 носіїв зовнішньої і медійної реклами, 20 ЗМІ Послуги друку (флаєри, постери, сітілайти); надання рекламних площ; фінансовий внесок від 2000 грн. Розшукуємо партнерів серед велосипедних компаній, ЗМІ, друкарських фірм та рекламних агенцій! Ми забезпечимо: логотип на всій друкованій продукції напередодні і під час Дня без авто (флаєри, зовнішня реклама); можливо — реклама акції на FM-радіо, в друкованих ЗМІ.
«Pedali Party» - щомісячна розважальна- просвітницька акція Щомісячно Від 30 до 500 учасників Внесок від 100 грн. або призами/ послугами/ ідеями/ організаційними зусиллями Ваш банер під час Pedali Party, лого і посилання в анонсах і звітах про акцію.
Спонсорство Асоціації велосипедистів Києва Цілий рік 10 000 відвідувачів сайту, учасників акцій тощо Внесок від 4000 грн Ви отримуєте: ваше лого + лінк на помітному місці на сайті avk.org.ua на 12 місяців; можливість розміщення банера і рекламних матеріалів на всіх акціях протягом 12 місяців.
Індивідуальне членство в Асоціації Цілий рік Всі, кому ви захочете про це розповісти Щорічний членський внесок — 100 грн., заповнена анкета- заява Ви здобудете право брати участь у прийнятті рішень всередині Асоціації, присутності на засіданнях ради, самі зможете бути обраним членом ради або головою організації, ну і просто - станете частиною нашої дружньої команди!

догори

11. Особливі проекти

Якщо ви маєте ідеї по співробітництву і інформаційному обміну, які виходять за межі вищевикладеного, ми готові їх розглянути в індивідуальному порядку.

догори

Додаткова інформація:

В умовах, якщо ми не зможемо задовольнити усі пропозиції, перевага буде надаватися організаціям і сайтам, подібним до АВК за ідеологією, тобто таким, які пропагують велосипедний рух, не є комерційно або політично заангажованими,  підтримують ідеологію громадянського суспільства, самоврядування, сталого розвитку.

Усі вищевикладені пропозиції є попередніми і не мають статусу публічних зобов’язань. Ми залишаємо за собою право відмовитися від співробітництва з певними ресурсами у випадках, якщо визнаємо, що, продовжуючи його ми порушуємо закони України або діємо всупереч нашим статутним цілям і законним інтересам.

 

"Спочатку вони тебе ігнорують, потім вони висміюють тебе, потім вони борються з тобою. А потім ти перемагаєш".

Махатма Ганді.

Translate...


Найближчі події

13.04.2011 19:00 - 20:30
Велолекція "Організація веломандрівок"

21.04.2011 19:00 - 20:30
Зустріч з невтомною велосипедисткою Ларисою Русаковою з Алчевська

Наша сторінка в Фейсбуці

Асоціація велосипедистів Києва в Facebook
web design
Найпопулярніші статті
  • Розпорядження №886 від 01.07.2008 "Про облаштування та розвиток велосипедних доріжок в м.Києві"
  • УВАГА! Вулична акція "Велонаїзд"!
  • Заява АВК щодо можливості облаштування в Києві платних велостоянок
  • Три принципи діяльності АВК
  • Велонаїзд-2: п'ятниця, 17:00, Хрещатик, 36!
Наші друзі

Велосипедний блог

openair.org.ua

Спогади матрасника


Лічильники


Хто на сайті
На даний момент 91 гостей і 1 користувач на сайті
  • stymmeway