This version of the page http://www.pib.com.ua/pcards/salary_order.php.en (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-12. The original page over time could change.
Промінвестбанк - Порядок впровадження "зарплатного" карткового проекту
Prominvestbank
        

Порядок впровадження "зарплатного" карткового проекту

  • Платіжні картки для фізичних осіб
  • Платіжні картки для суб'єктів підприємницької діяльності (корпоративні картки)
  • "Зарплатні" карткові проекти Промінвестбанку
    • Переваги підприємства та його співробітників від впровадження "зарплатного" карткового проекту
    • Порядок впровадження "зарплатного" карткового проекту
    • "Зарплатні" тарифні програми
  • Додаткові послуги держателям міжнародних платіжних карток
  • Розрахункове обслуговування операцій з використанням платіжних карток
  • Довідкова інформація для Держателів міжнародних платіжних карток Промінвестбанку
     
  1. Організація укладає з Промінвестбанком Зарплатний договір, що визначає права та обов'язки сторін, порядок поповнення карткових рахунків, порядок дій у випадку звільнення співробітників; здійснює сервісні платежі згідно умов Договору та Тарифів банку. Для уникнення Банком можливих збитків, пов'язаних з використанням карток працівниками (шахрайські операції, перевитрати тощо), Організація укладає з Банком Договір поруки, в якому Організація виступає перед Банком поручителем за кожного Держателя (тільки для карток Mastercard Mass, VISA Classic, MasterCard Gold, VISA Gold).
  2. Кожний співробітник Організації укладає з Промінвестбанком Договір про надання зарплатної картки та заповнює Заяву на випуск зарплатної картки. Підписуючи Договір, співробітник погоджується з Тарифами банку та зобов'язується виконувати Порядок здійснення розрахунків за допомогою зарплатних міжнародних платіжних карток та правила користування зарплатними картками.
  3. Співробітники Організації надають додаткові документи, передбачені Інструкцією Національного банку України "Про відкриття банками рахунків у національній та іноземній валюті".
    Для робітників Організацій-нерезидентів України зарплатні картки випускаються після надання довідки Організації про оплату праці нерезидента (замість ідентифікаційного номера).
  4. Після отримання необхідних документів Промінвестбанк виготовляє картки та ПІН-коди та передає в Організацію.