This version of the page http://www.nadia.if.ua/ru/guest-nadia.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-12. The original page over time could change.
Гостевая книга


Гостевая книга

Тільки після одобрення модератором Ваш відгук публікується

   
Заголовок:
Имя:
Текст сообщения:
Контрольное изображение:  
   

Наталья, Харьков: Наталья, Харьков

Искрение благодарна персоналу отеля за стремление сделать перебывание в гостинице максимально комфортным. Хороший номер, приветливый персонал, хорошая кухня. Вы работаете и заслуживаете больше, чем 3 звезды.

Успехов вам и благодарных клиентов!

04.03.2011

Семья Карягиных с Днепроп...: Благодарны всем за уют и радушие.

Хочу выразить огромную благодарность персоналу гостиницы "Надия" за радушный приём и прекрасную организацию. Мы счастливы, что попали в ваш замечательный город. Благодарны всем за уют и радушие. И с радостью опсетили бы Ваш город ещё много раз.

04.03.2011

Марина: Подяка

Неодноразово наша організація проводила заходи в готелі Надія, і щоразу були приємно здивовані високим професіоналізмом працівників готелю, їх привітністю, бажанням завжди допомогти.

Завдяки їх професіоналізму та особистим якостям вдалося провести заходи на високому рівні!

Висловлюємо свою щиру подяку! З вами приємно не тільки працювати, але й відпочивати у ваших затишних готельних номерах!

Всіляких благ!

18.02.2011

Марина: Спасибо!!!

Выражаем глубокую, огромную благодарность за чудесно проведенный отдых в отеле. Прекраснейшие люди, уважительное отношение, домашняя обстановка и многие, многие другие приводит к мысли, что следующий отпуск мы однозначно будем проводить здесь!!! Особенно нам запомнился святой ужин с соблюдением обычаев и традиций, с участием вертепа и колядников. Всему персоналу гостиницы хотим выразить огромную благодарность за возможность ощущать себя в гостях, как дома!

26.01.2011

Назарій: магазин Делікатес

Відвідав з друз'ями магазин-кафе ''Делыкатес"

Прекрасний зал,смачна курка.Дякуємо що такий магазин є в нашому місті,де гарно можна провести час!

22.01.2011

Олег К.: магазин!!!

Дуже задоволений роботою магазину Делікатес! Відмінне обслуговування! Радий що в місті є магазин такого рівня!!!

21.01.2011

Іванів І.: враження від магазину

 

Дуже приємна, затишна і світла атмосфера

Магазинів «Делікатес».

Асортимент товарів, а особливо, продукції власного виробництва – просто вражає.

Завжди можна придбати усе свіженьке для святкового столу, чи обіду в сімейному колі, без зайвих турбот.

            Щиро хочу подякувати усім людям, які вкладають свою працю і душу у створення такого оазису в місті Івано-Франківськ, як магазин «Делікатес» фірми «Надія».

21.01.2011

Ігор та Оксана: Весілля 31.10.2010

Шановна адміністрація ресторану "Надія", бажаєм висловити Вам щиру подяку за організацію нашого весілля 31 жовтня 2010 року. Завдяки Вам ми та наші батьки мали змогу відчути себе учасниками свята, а не його організаторами чи упорядниками. Чудова кухня та сервіровка, дисципліна і контроль за усіма процесами! Наша порада усім хто розглядає заклад в якості місця святкування важливої події: довіряйте та слухайте Галину Михайлівну та Дарію Петрівну  - справді професіонали у своїй справі.

Особливо хочу відмітити дві речі - клієнтоорієнтованість та порядність, що були на дуже високому рівні. Такі дві очевидні речі, але водночас такі рідкісні на ринку послуг Івано-Франківська.

З упевненістю можемо рекомендувати ресторан "Надія" для проведення міроприємств будь-якого формату. Щира подяка всьому колективу залу "Європейський" за чудову роботу! Окрема подяка Маргариті Бойко!

10.01.2011

Павло та Оля: Весілля! Зал

Від усього серця хочемо подякувати колективу ресторану Надія за організацію нашого весілля. Смачна їжа, бездоганний сервіс, чудовий музичний колектив (голос пана Семена просто заворожує!). Все було на найвищому рівні! Дякуємо Вам за те, що зробили наш особлий день НЕЗАБУТНІМ!!!

 

16.11.2010

Валя і Дмитро: весіллля 28.08.10

Дуже дякуємо працівникам ресторану "НАдія" за теплий прийом і душевну атмосферу, яка була на нашому весіллі! Смачні страви, лірична музика, бездоганне обслуговування! Все це варте того, щоб довірити організацію нашого найважливішого торжества у ваші руки!  Рекомндуємо всім окунутися в чарівний світ і здійснити свої мрії в "Надії".

18.10.2010

Гість: Семінар

                Хочу поділитися своїми враженнями щодо недавнього візиту до міста Івано – Франківськ на семінар, що проводив наш колега Микола Макар.

Більше всього вразив своєю гостинністю готель в якому ми мешкали, харчувалися, проводили свої заходи. При вході до готелю «Надія» нас зустрів пандус, він є і це вже приємно. Але в середині людина на інвалідному візку і інші нозології почувають себе досить комфортно і гідно. Спочатку нас поселили до звичайного номеру, але на диво, мій інвалідний візок увійшов до туалетної кімнати, хоча номер був не пристосований під інвалідний візок. Так було з усіма номерами де мешкали усі наші колеги, до туалетних кімнат проходив інвалідний візок і в кімнатах місця було достатньо, щоб зручно пересуватись на інвалідному візку. Незабаро

13.10.2010

Roberto: E' un hotel perfetto!

E' un hotel perfetto! La cemera e' bella e sempre pulita;  la prima colazione e' ottima; ilpersonale e' molto disponibile e gentile.Se torno a Ivano-Frankivsk torner; a questo albergo.

05.10.2010

Родина Кріль, Скоробагать...

Від імені всієї родини, себе особисто, прийміть найщиріші слова подяки за професійність,, вишуканий смак, за людяність, щирість, родинність,любязність,привітність.......Багато ще можна підібрати епітетів , адресованих Вам (слава Богу ними багата наша мова),шановні працівники- команда залу "Ювілейний", які обслуговували наше весілля 4 вересня !!!Ви це чесно заслужили!!!Ви організували нам СВЯТО зі свого боку так вміло і щиро, що в нашій пам"яті це ніколи не зітретьсяі зігріватиме наші душі, як щось приємне і особливе!ДЯКУЄМО!!!Також просимо передати слова подяки адміні

04.10.2010

Кріль Марія Миколаївна: Подяка

Від імені всієї родини, особисто від себе та молодят Ірочки та Анрія хочу щиро подякувати колективу ресторану (зал "Європейський"),адміністрації готелю за професійне обслуговування нашого весілля , яке відбулося 4 вересня 2010р.

...Із "позиції "на Відстані" не так просто було організувати таке чудове свято!!! Та Ваша людяність , відповідальність, розуміннянашої ситуаціїї допомогли нам у цьому!!!

Бажаємо Вам, Галино Михайлівно, бути надалі такою ж енергійною, завжди професійною і в той же час- доступною і компромісною ! Щоб ніколи не відчували втоми руки Марти Михалівни. бо смачні страви приготовлені під її керівництвом ще багато хто належно оцінить (так , як ми!!!)!Дякуємо Вам ,Вашому колективу, "хлопцям" із бару ...

...Ще довго після весілля звучали привітні слова "із телефону":"Адміністрація готелю "Надія" слухає вас"...

Дякуємо і Вам, пані Галино Волосянко!

Щастя і міцного здоров"я всім ВАМ на кожен день і многії літа!!!

З повагою родина Кріль- Скоробогатько.

 

01.10.2010

Yunus Khan: Many thanks

Dear Galyna volos yanko,I feel i must say about your management and hotel i was very happy with the service provided from reception staff to restaurent and others and travel service hair dressers etc etc. I will recomend your hotel to everyone i know in EEC to Canada and USA and many thanks .RegardsKhan

01.10.2010

Marek: Hotel

 

Świetne usytuowanie hotelu.Miła i grzeczna obsługa.Wygodny parking samochodowy.Standart podobny jak w dobrych hotelach europejskich i amerykańskich. Polecę go moim znajomym wybierającym się do Stanislawowa.

30.09.2010

Katharina von Deutschland: Einfach super!

 

hervorragender Service, Klasse Zimmer, excellentes Frühstück

29.09.2010

Laura Smith, Portland, US...: Good service!!!

 

The hotel is quiet, clean and well-kept. The breakfast buffet was excellent as were any meals we had at their restaurant. All service requested was prompt and well-done. The staff was very helpful. Highly recommend.

29.09.2010

Maryana i Przemyslaw Stro...: Podiaka

Naipershe, pereproshuiu, scho pyshu anhliyskymy literamy po ukrainsky. My z cholovikom hotily b podiakuvaty kolectyvu firmy Nadia za vsiu pratsiu, scho vy vklaly u naidoroschyi dlia nas den' - nashe vesillia. Ne mozhu peredaty slovamy te teplo, dobrotu i rozuminnia, scho daly nam pratsivnyky Nadiyi. Z sekundy scho my zaishly do hoteliu nas pryinialy z usmishkoiu i buly hotovi dopomohty z usim. Osoblyva podiaka Halyni Myhailivni, Marti Myhailivni i Viktoriyi (vona pratsiuie na reception desk), takozh vsim tym, hto do luchyvsia do nashoho sviata. Hai budut' svitlymy vashi dni i hai liudy daruiut' til'ky usmishky i dobroty.

Maryana i Przemyslaw Strosin

23.09.2010

Олена, Київ: 20-ий з"їзд

Була учасником ювілейного з"їзду Асоціації готельних об"єднань. Скажу чесно - я Вами захоплююсь. і сам семінар , і виставка організовані на найвищому рівні. Готель европейського класу, а харчування, а вечір - ну все просто супер.МОЛОДЦІ!!! Так тримати!!!

20.09.2010

Гость

Была в командировке, жила в отеле 4 дня, очень довольна!!!

11.09.2010

Тетяна та Володимир Моняк: весілля

Ми святкували весілля у ресторані "Надія" і надзвичайно задоволені організацією, інтерєром, їжею та обслуговуванням. Все було на вищому рівні і всі наші гості залишились дуже задоволеними і приємно враженими. Ми раді що мали можливість відмічати наше одруження саме тут, тому що після приємного вечора ми ще мали можливість безкоштовно провести ніч у номері "Люкс" готелю "Надія", перебування в якому було незабутнім. Особлива подяка шеф-кухару Дарії Петрівні, бармену Віталію та всім хто допомагав у проведенні нашого весілля (tanya-yednak@hotmail.com).

04.09.2010

IT: День блондинки у Франківську

З вечірки День блондинки ми поверталися задоволені. Відео з вечірки дивитись безкоштовно тут: frankivsk.net

11.08.2010

Гость: Випускний супер !!!!!!!!!!

Свято і справді вдалося! Все класно, смачно, справді по Європейськи!!! Так тримати!!!!  Велике спасибі за свято!!!!

13.06.2010

Петро: Гарний вечір

З випускного ми поверталися із приємною згадкою. Свій день народження я буду відзначати точно в ресторані Надія.

10.06.2010

мама випускника: випускний

велике спасибі Вашому колективу за чудово організований випускний. ми й уявити собі не могли, що все буде настільки гарно...все було смачно, обслуговування відмінне, а головне, дітям було весело! задоволені і батьки, і вчителі, і діти!

01.06.2010

Михайло

Тут затишно і привітно,смачні страви.Обідаю щодня.Швидке та ненавязливе обслуговування.Все супер.

21.05.2010

Христина

Їхала у відрядження в Івано-Франківськ. Відкрила сайт готелю ''Hадія'', який мені дуже сподобався,але мені не вірилося, шо у такому містечку є прекрасний готель.Коли влаштувалась-була приємно здивована прекрасним номером,смачними сніданками і уважним персоналом.Дякую за хороший відпочинок,який допомагав моїй роботі у вашому місті.

Так тримати!

20.05.2010

Светлана: Удивительный сюрприз

Добрый день всем!!! Хочу поделиться своим чувством восторга,которое меня переполняет после посещения отеля «Надия»! То что в отеле работают профессионалы,это точно,и причем на каждом участке,будь то работники отеля,ресторана,туристической агенции,магазина «Деликатес»…везде чувствовала уют и комфорт…но я получила такой сюрприз,не поверите! В один день разницы встретилась в отеле «Надия» с дочкой Юлии Тимошенко Женей и не поверите..с Виталием Кличко!!!…Ну как вам? завидуйте и приезжайте в отель «Надия»,может и вам повезет кого то встретить,потому что в книге посещений гостей я видела море фоток знаменитостей,которые время от времени посещают «Надию»!!!!!!

29.03.2010

Olaf: Sehr gutes Hotel

Ich habe jetzt schon sehr oft in diesem Hotel übernachtet. Meine Bewertung: Sehr gutes, freundliches und professionelles Personal, das Hotel ist sehr sauber, gepflegt und ruhig, ausgezeichnete Küche !! Eine Danke an das Management und an das Personal ! Ich komme gerne wieder !

Ich kann diese Hotel nur weiterempfehlen

27.03.2010

Василь: Банош

Ночували в готелі з дружиною і вечеряли в національному залі. Банош, який ми замовили, був досить смачним. На другий раз попробуєм чанахи.

12.03.2010

Алла і донечка Світланка: Містерія Святвечора на Прикарпатті 2010 ...

Цієї зими здійснилась наша мрія побувати  зимою в Карпатах. Дуже ретельно я обирала тур на протязі декількох місяців.Хотілось мати комфортні умови проживання, цікавий тур, який би включав  екскурсії  та виїзд в Карпати, а також, щоб доступною була ціна туру. Зупинила свій вибір на турфірмі та готелі "Надія". Їхала майже через всю Україну за враженнями, та навіть і сама не очікувала, що попаду в готель дійсно європейського рівня. Комфортні умови проживання, прекрасні ресторани, чудова організація туру, привітний персонал, комфортабельні автобуси для поїздки в Карпати. Дійсно, там завжди царить спокій і усмішка на обличчі у людей, які там працюють. За 5 днів перебування в готелі не було нічого, що могло б нас з донечкою засмутити. Я знаю, що це думка не тільки моя , а і всіх тих, хто відпочивав разом з нами.  Спасибі за комфорт, гарний настрій, за свято, яке Ви даруєте всім тим, хто приїздить до вас. І я з впевненістю можу сказати, що обов’язково, ще повернусь в "Надію".

15.01.2010

Гость: СвятВечір 2010 р.

Дуже дякую персоналу турфірми "Надія" та гостиниці "Надія" за цікавий відпочинок, за веселий СвятВечір, а також за цікавий фоторепортаж, що розміщений на Вашому сайті. При нагоді обов'язково приїду ще.

12.01.2010

Turbosega: Проводи старого року 2009

Колектив відділів (проектного і буріння) науково-дослідного і проектного інституту (НДПІ ВАТ Укрнафта) вдячний адміністрації, організаторам та зокрема системному адміністраторові за проведення гарної корпоративної вечірки з нагоди святкування проводів старого 2009 року.

Була гарно організована шоу-програма, запальні танці, різдвяний вертеп.

Дякуємо!!!

 

29.12.2009

Вова: Щиро вдячні Вам!!!

Колектив організації Науково-дослідного і проектного інституту ВАТ"Укрнафта" від імені голови профкому, висловлює директору ресторану щиру подяку за сприяння в організації святкового банкету на професійне свято - День Нафтовика. Дякуєм Вам за смачні вишукано оформлені страви, гарну музику і допомогу в організації самого св'яткування.Бажаємо в подальшому продовжувати з Вами співпрацю.

Щиро вдячні Вам!!!! 

17.09.2009

Natashka: Дякую, що ви є у нашому місті!

Не раз бувала з друзями у ресторані "Надія" (святкувала дні народження, ювілеї). Щоразу - найкращі враження від атмосфери ресторану, від вишуканих страв, від обслуговування. Дякую, що ви є у нашому місті!

14.09.2009

Гость: Спасибо!!!

Уважаемые сотрудники гостиницы "Надия"!Неделю назад мы с женой совершили автомобильное путешествие по Украине (таким образом мы отпраздновали 25 лет нашей совместной жизни. Просто 25 лет назад не было возможности поехать в  свадебное путешествие. Лучше поздно, чем никогда!). За две недели мы проехали почти 6000км по маршруту: Москва-Чернигов-Полтава-Днепропетровск-Никополь-Геническ-Новый Свет-Партенит-Херсон-Винница-И.Франковск-Ужгород-Львов-Чернигов-Москва. В каждом городе мы останавливались в гостиницах (выбор которых был абсолютно случайным).Надо отметить, что гостиницы были разные - от простеньких, до вполне европейского уровня. Таким образом я могу уверенно утверждать, что мнение наше о гостиничном сервисе Украины вполне репрезентативно...Так что, если я скажу, что Ваша гостиница лучшая из всего, что мы видели - это будет чистая правда! Даже если не учитывать материальную сторону дела (отличное качество номеров и внушительный список услуг), вы все-равно лучшие, потому, что все ваши сотрудники - от девушек на Reception до официантов -  всегда улыбаются! Надеюсь, что мы еще сможем попасть в сказку - "Надию"!

07.07.2009

Гость: Те, що стае звичним.

Вже сім років підряд святкую свое день народження в "Надії".Смачна кухня, вишукана музика, красивий інтерєр.А саме головне щороку щось новеньке.Мені не потрібно видумувати чим здивувати своїх гостей.Насправді гості щороку одні й ті самі, але нас дивує Надія.Приемно приходити щороку і знаходити щось нове.Цей ресторан росте і дорослішає разом з нами.І це чудово.Чим більші наші потреби тим більші нові пропозиції.А найголовніше що тепер там є де ровернутись.Один ресторан, другий, ні будь ласка вам VIP зал.А для самої простої публіки- площадка магазину.З задоволення приходимо туди без приводу.Просто поїсти і випити пива.А головне що іншого нам не треба, бо не хочеться.Надія- це моя хороша звичка.

28.06.2009

Гость: Подяка Маркет-Групп

Довго шукали заклад для святкування 2009 р.На корпоративній вечірці було присутнє усе вище начальство нашої фірми, відповідно і заклад шукали підходящий.Перебрали усі можливі варіанти, дуже хотіли залучити київських джентельменів до чогось нашого, народного.Врешті зрозуміли що у закладах Франківська все народне означає "селянське".Зрештою не всі розуміють такі страви як банош або українські коломийки.Накінець зупинились на Надії, оскільки гості проживали в готелі.І досі про це не пошкудували.Все було настільки культурно, вишукано просто і народно, що більшого не було чого хотіти.Приємно дивитись коли високе начальство не думае про свій статус, а розважаеться разом з народом і з Дідом морозом, грає в різні конкурси..Людям з недосить гламурними посадами сподобалось відчути себе бодай на 5 годин, але аристократами.Зрештою для своєї компанії ми вирішили створити нову традицію-відмічати новий рік разом з "Надією".Дякуємо.Бажаємо, щоб і в 2010 році ви мали чим нас здивувати. 

28.06.2009

Гість: комлімент

Висловлюю подяку керівництву готелю ''Надія'': -зупинився на два дні,прекрасний номер,уважний персонал,зручне розташування готелю.Приємно вражений за чудово проведений час.Мій вибір тільки готель ''НАДІЯ''

26.06.2009

Cаша: Найкраще весілля!

Довго шукали затишний ресторан для святкування основної події в житті.Врешті зупинилися на "Надії", а саме на Европейському залі. Оформлення чудове, ексклюзивна європейська кухня, ввічливі офіціанти.Все це створює неповторний настрій свята.Зрештою весілля було прикольне, особливо для молоді, без живої музики, але з ді-джеем.Всі друзі і родичі згадують наше весілля до сих пір, бо кращого не бачили.Щодо цін- нормально, на рівні інших ресторанів, але якість і культура обслуговування набагато вища.Пройшло вже два роки, а спогадів досі багато.Між іншим номер для молодят БЕЗКОШТОВНИЙ, що приемно радує.

26.06.2009

Гость: дякую

дякую за несподівану гостинність. приємно вражений. приїхав працювати у івано-франківськ а вийшло що відпочив у надії.  супер. молодці.

25.06.2009

Гість: молодцы

"Надия"-молодцы!!! Никогда бы не подумали, что в таком  маленьком провинциальном городке - такой шикарный отель! Очень уютные номера, вкуснейшая кухня , идеально чисто и никаких проблем с горячей водой! Маникюр , прическу , ужин - все можно в номер заказать! Получилась не деловая поездка, а настоящий отдых! Так держать!

18.06.2009

Гість: Рекомендую всім!

Готель Надія це супер! Те, чим ви захоплюєтесь у чим ви захоплюєтесь у Європі зовсім поряд!

Стильно, дуже чисто та затишно!!!!

20.05.2009

Анатолій: Ви дивуєте нас знову і знову!!!

Були з друзями на майстер-класі. Це було дивовижно! Я думав, що знаю багато, а виявилось, що багато мене навчила саме "Надія". раджу всім відвідати - це корисно, смачно та позитивно!

18.04.2009

Тетяна: Дякуєм, що Ви є!!!

Нещодавно відпочивали з сімєю, нам запропонували прекрасний номер сімйного типу за нормальну ціну. Ввічлива дівчата на рецепції розповіли про всі можливі та доступні послуги, ми повечеряли в ресторані з знижкою, вранці поснідали безкоштовно. Не чекали побачити таке на Західній Україні. Відчули себе на справжньому відпочинку.

16.04.2009

Гість: В магазині найбільший вибір пасок

В магазині величезний вибір власної продукції вищої якості. Паски різні, я вже третій рік приїжджаю і беру там королівську паску з ізюмом і лимонним смаком. треба буде щось новеньке з мясного покуштувати (там часто є якась новинка).

15.04.2009

Сашко: Приїду ще!

Готель просто супер!!! Відразу відчув себе у Європі!

найбільше сподобались сніданки!

14.04.2009

Гість: Згідний

Теж нещодавно був - в цілому одне задоволення, хоч місцями і завершується ремонт. Сайт побачив такий, що дихання завмерло. Досить динамічний, тому напевно розміри фіксовані. Фотографії просто казка ...

10.04.2009

Іван: Все досить на високому рівні

Готель гарний, сучасний, і сайт відображає актуальну інформацію, часто поновлюється. Досить зручна ця прокрутка посеред сторінки.

09.04.2009

Ігор: Все по-європейськи!!!

Це точно...   смачно, затишно...   Все по-європейськи!!!

А цей тренінг - класна ідея!!!  До того ж смачна)))

09.04.2009

Роман: Обіди по 20 грн

Можна смачно поїсти в затишному ресторані всього за 20 грн. Пробуйте, не пожалієте!

08.04.2009

Руслан: Сайт

Дуже гарний сайт! дякуємо готелю Надія за чудесно-надані послуги! готель справді хороший!

07.04.2009

 


Вхід



  • Забыли пароль?
  • Забыли логин?
  01:18
  100 USD - 796.4 UAH  100 EUR - 1149.5 UAH

готель "Надія" © 2010