This version of the page http://www.foxmart.com.ua/article-263.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-11. The original page over time could change.
www.foxmart.com.ua
Консультации по телефону:
0 800 500 404 Подписаться на рассылку
Наши магазины:
ok
Украина
Винница Мариуполь
Днепродзержинск Николаев
Днепропетровск Одесса
Донецк Ровно
Запорожье Севастополь
Ивано-Франковск Симферополь
Киев Тернополь
Кировоград Харьков
Кривой Рог Херсон
Луганск Хмельницкий
Львов Черкассы
Макеевка
Молдова
Кишинёв
Узнать об акциях первым
*
Подписаться
О FoxMart Акции Открытия Кредиты С нами выгодно и удобно Новинки каталога Новости Контакты
РК телевізор Philips 32PFL9613D – гаряча новинка вже у продажу!  
З 25 квітня тільки в Інтернет-магазині FoxMart замовляй надсучасний РК телевізор Philips 32PFL9613D. Смакуй новинку першим!


 
 

З 25 квітня тільки в Інтернет-магазині FoxMart замовляй надсучасний РК телевізор Philips 32PFL9613D.
Телефонуй просто зараз:
 
"Київ": 8(044) 590-22-31 
"Сімферополь" : 8(0652) 52-08-02
"Львів": 8(032)
298-94-06
"Харків":
8(057) 758-10-25
"Одеса":
 8(048) 728 0 600
"Дніпропетровськ": 8(056) 375-89-69
"Донецьк": 8(062)348-39-95
  
 Якщо новинка ще не надійшла до твого міста, зроби попереднє замовлення!



Телевізор Philips 32PFL9613D створений для того, щоб подарувати глядачеві неймовірне задоволення від якості зображення, адже в ньому використані найсучасніші технології!

 

Ambilight Spectra 2
Новий вимір зорових відчуттів з фоновим підсвічуванням Ambilight Spectra 2. Ця патентована технологія компанії Philips збільшує екран, проектуючи на стіну за телевізором м'яке мерехтіння. Технологія Ambilight автоматично регулює колір і яскравість підсвічування відповідно до зображення на екрані, створюючи ефект занурення. З Ambilight Spectra 2 фільми по-справжньому оживають!

      
 

Технологія Perfect Pixel HD Engine
Процесор Perfect Pixel HD створює дивовижно чітке зображення. Кожен піксель обробляється так, щоб максимально відповідати сусіднім пікселям; в результаті картинка стає природнішою. Що б ви не дивилися, будь-яке зображення поєднує в собі чіткість, природну деталізацію, насичені кольори, яскравий контраст і плавність руху. Чистота і максимальна чіткість досягається завдяки виявленню і усуненню навіть найменш незначних шумів і спотворень при перегляді відео з будь-яких джерел — від мультимедійних носіїв до програм телебачення.

     
 

РК-дисплей Full HD 1920x1080р
Оцініть неперевершену якість зображення від телесигналу Full High Definition HD джерел, таких як віщання HDTV або Blu-ray DVD. 1080p HD ready є захищеною маркою, яка забезпечує якість зображення, що набагато перевершує якість звичайних дисплеїв HD Ready. Дотримання строгих стандартів EICTA дозволяє створити екран Full HD, що володіє всіма перевагами роздільної здатності і якості зображення телесигналу високої чіткості Full HD 1920x1080p. Даний дисплей сумісний як з аналоговим YPbPr, так і нестисненим цифровим підключенням DVI або HDMI і, крім того, підтримує HDCP. Він передає прогресивні сигнали 1080p на частоті 24, 50 і 60 Гц.

      
 

Perfect Natural Motion
Динамічні сцени без мерехтіння. Технологія Perfect Natural Motion оцінює рух в кадрі і коректує стрибкоподібні переміщення при трансляції телепрограм і відеофільмів (зокрема фільмів у форматах 1080p і 24p True Cinema на дисках Blu-Ray і DVD). В результаті навіть наддинамічне зображення стає плавнішим і чіткішим. Передача руху навіть краща, ніж на екрані кінотеатру!

      
 

100 Гц РК-дисплей Clear (2 мс)
100 Гц Clear LCD дисплей забезпечує неймовірну чіткість зображення навіть при швидкому русі на екрані. Подвоєна розгортка кадрів працює з частотою оновлення 100 Гц. Чіткість при відображенні руху збільшується більш, ніж в 2 рази в порівнянні із звичайним РК-дисплеєм, забезпечуючи в результаті час відгуку 2 мілісекунди (виміряно за ступенем розмитості по краях зображення). Ця унікальна технологія Philips забезпечує неперевершену чіткість при відображенні руху.

      
 

4 входи HDMI з функцією EasyLink
Технологія EasyLink використовує стандартний галузевий протокол HDMI CEC, який дозволяє об'єднати управління телевізором і підключеними до нього пристроями. Завдяки цій технології управляти основними функціями телевізора і підключених пристроїв можна за допомогою одного пульта ДУ. Технологія HDMI здійснює цифрове RGB-з‘єднання між джерелом сигналу і екраном без стискування, що гарантує чудову якість зображення. HDMI також використовує технологію захисту від копіювання HDCP. 3 входи HDMI на задній панелі і 1 вхід HDMI на боковій панелі телевізора дозволяють підключити декілька джерел HD, наприклад телеприставку HD, програвач Blu-ray, ігрову приставку або цифрову відеокамеру.


Обробка 2250 трильйонів кольорів

Яскраві і природні зображення за рахунок найсучаснішої системи обробки кольору. 3 колірних канали (RGB) оптимізовані за допомогою 17-бітової технології color booster із загальною потужністю обробки в 2250 трильйонів кольорів. Яскравість кольору не заважає зберігати прекрасну чіткість картинки. Вдосконалені алгоритми визначають і обробляють найтонші переходи відтінків і тонів, забезпечуючи максимально природні кольори.

Динамічна контрастність 55000:1
Вам необхідний РК-дисплей з високою контрастністю і яскравістю зображення. Сучасні засоби обробки відео у поєднанні з унікальною технологією затемнення і посилення підсвічування від Philips забезпечують виняткову яскравість зображення. Функція динамічної контрастності забезпечує прекрасну чіткість і чудовий рівень чорного, а також чіткість передачі темних відтінків і кольорів. Все це створює яскраве природне зображення з високим контрастом і яскравими, живими кольорами.

FoxMart – Інтернет-магазин найгарячіших новинок! 

О FoxMart Акции Открытия Кредиты С нами выгодно и удобно Новинки каталога Новости Контакты
Copyright © 2010 FoxMart. All rights reserved.