This version of the page http://www.vasilkov.info/index.php?go=News (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-10. The original page over time could change.
Васильков.INFO | Новости
Здесь может быть Ваше объявление, реклама, поздравление !     »    50 грн 1 неделя показа.    »    подробнее по расценкам на рекламу смотрите в разделеРеклама на портале
  
     Главная  |  Новости  |  Форум  |  Галерея  |  Афиша  |  Обьявления  |  Реклама

    Новости  
Васильков
Васильковский район
Криминал
Новости сайта
Политика
Разное
Спорт
Экономика

    Навигация  
Скидки Василькова
Работа в Василькове
Интернет Магазин

Расписание электричек
Карта Василькова
3d тур по городу
Знакомства
Сайты Василькова

Сегодня в мире
Файловый архив

Скорость интернета
ICQ онлайн
Каталог программ
Е-books

Реклама на портале

    Radio ON-line  



 

    Социальная реклама  

    Ваше мнение 
Каким почтовым севисом пользуетесь?

Яндекс
Gmail
Укрнет
Маил UA
Рамблер
Бигмир
Маил RU
Корпоративная
Другой



Всего голосов: 278
Комментариев: 0
Результат опроса

    Случайная фраза  
И жили они душа в душу. То он ей в душу, то она ему в душу
Фоменко
Чем больше я знаю людей, тем больше я люблю собак...

    Справка по сайту  
88-77-100
support vasilkov.info
 

    Разделы новостей 

Васильков  

Экономика  

Криминал  

Политика  

Спорт  

Разное  

Васильковский Район  

    Новости 

Васильков | Здорову дозу «адреналіну» отримали учні третьої школи
Воскресенье, 10 Апрель 2011
З 4 по 7 квітня 2011 року у приміщенні актового залу третьої школи міста Василькова проходила чергова молодіжна розважально-пізнавальна соціальна програма, під назвою «Адреналін». Головними організаторами і ведучими програми виступили Циганюк Роман Орестович, представник всеукраїнської організації «Краще життя», за підтримкою молодіжного клубу «Станемо друзями», та телеканалу «Надія». А також Мельник Марина Олександрівна, представник від Василькова, і вчитель української мови і літератури цієї ж школи.

Протягом чотирьох днів діти з 5 по 11 класи мали змогу прослухати курс семінарів на актуальні для їхнього віку теми, такі як: дошлюбні статеві відносини, алкоголь, наркотики, паління. Подробнее...

Васильков | Мінохорони здоровя хоче перевести історії пацієнтів в електронний вигляд (відео)
Воскресенье, 10 Апрель 2011
Амбулаторні книжки, медичні зошити, журнали. В Україні інформацію про пацієнтів до цих пір зберігають на папері. Приблизно так само, як і країнах Африки. Тим часом сусідня Росія з нинішнього року вже перейшла на електронні медичні картки.
У вітчизняному Міністерстві охорони здоров'я поки що тільки думають про те, як крокувати в ногу з часом. Адже для цього, ще потрібно забезпечити всі поліклініки комп'ютерами, підключити до інтернету і навчити персонал. Про те, як же зараз у наших лікарнях зберігають найважливіше - дізнавався Роман Бочкала.

Ользі Білоконь, з Василькова, ставлять страшний діагноз - рак. Але замість лікування, дівчина змушена займатися пошуками, її медична карта - пропала. Подробнее...


Экономика | Налоговая разрешила не сдавать каждый месяц пустые декларации
Четверг, 31 Март 2011
Налоговые агенты, не имеющие наемных работников и не осуществляющие начислений доходов физическим лицам, могут не подавать ежемесячную декларацию по налогу с доходов физлиц, Об этом сообщила пресс-служба Государственной налоговой службы Украины в пятницу, сообщает Интерфакс-Украина.
На веб-сайте ГНСУ обнародованы соответствующие письма председателя ведомства Виталия Захарченко к региональных органов налоговой службы.
Согласно письмам, отменены также штрафные санкции к юридическим лицам и предпринимателям в связи с нарушением сроков представления вышеуказанной налоговой декларации за прошедшие отчётные периоды (январь-февраль 2011 года).

Подробнее...

Разное | Свято в Університеті Україна
Среда, 30 Март 2011
29 березня 2011 року в місті Василькові відбулася значна подія – більш як 60 студентів заочної форми навчання «Університету Україна» , які закінчили повний курс теоретичного та практичного навчання, отримали дипломи про здобуття вищої освіти.

Перший заступник голови Васильківської районної державної адміністрації, депутат Київської обласної ради VI скликання С.В.Мазепа привітав випускників з цією знаменною в їхньому житті подією. Подробнее...

Васильковский район | Двомісячник по благоустрою
Пятница, 25 Март 2011
Депутати Київської обласної ради VI скликання Мазепа С.В. та Тітов В.І. активно залучились до проведення двомісячника по благоустрою.
С.В.Мазепа - депутат Київської обласної ради VI скликання:
Я вважаю, що діяльність органів виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо стану благоустрою повинна мати і освітньо - виховну мету. Для проведення вищезазначених робіт потрібно залучати не тільки доросле населення , а й молодь, зокрема, нашу гордість – футбольні команди населених пунктів Київщини.
Також, для проведення робіт по благоустрою можливо потрібно залучити представників релігійних громад та конфесій Київської області. Подробнее...

Спорт | Жеребьевка Лиги чемпионов и Лиги Европы
Суббота, 19 Март 2011
Сегодня в штаб-квартире европейского футбольного союза в Ньоне прошла жеребьевка 1/4 и 1/2 финала Лиги чемпионов и лиги Европы. своего соперника узнал донецкий "Шахтер" и Киевское "Динамо".

"Шахтеру" выпал самый сильный клуб планеты!
Итак, 5 или 6 апреля "Шахтер" сыграет с "Барселоной" на выезде, затем, 12 или 13 апреля, на "Донбасс Арене".
А ведь каталонцы - главный фавориты Лиги чемпионов! Этот жребий смело можно назвать самым худшим для горняков...

Подробнее...

Экономика | Податковій пропонують скасувати щомісячну подачу декларації про доходи
Суббота, 19 Март 2011
Комітет Верховної Ради з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики пропонує Державній податковій службі (ДПС) призупинити застосування щомісячної податкової декларації з податку на доходи з фізичних осіб.

Про це йдеться в заяві комітету ВР. Як зазначив голова профільного комітету ВР, народний депутат від Партії регіонів Віталій Хомутинник, це рішення було прийнято зважаючи на численні скарги платників податків у зв'язку з неналежною організацією роботи щодо подання зазначеної звітності до податкових органів, зокрема несвоєчасного опублікування форм декларацій і необгрунтованого розширення кількості її показників. Подробнее...

Спорт | Динамо в 1/4 лиги Европы!
Пятница, 18 Март 2011
Матч в Манчестере держал в напряжении болельщиков обеих команд с первой до последней минуты. Динамовцы грамотно выстроили оборону, отдав инициативу англичанам и уповая на контратаки. Из многих моментов отличиться хозяева использовали лишь один – в конце первой половины встречи Коларов сильным ударом после розыгрыша штрафного «пробил» Шовковского. Во втором тайме киевлянам удалось сохранить приемлемый результат, а с финальным свистком арбитра победно поднять руки вверх – по сумме двух матчей «Динамо» победило «МанСити» 2:1 и вышло в четвертьфинал Лиги Европы!

Несложно было предположить, что на «Сити оф Манчестер» динамовцы будут действовать вторым номером. В защите Юрий Семин выпустил проверенный в матче чемпионата с «Ворсклой» квартет защитников – Силва, Алмейда, Юссуф и Попов. Подробнее...

Разное | Полковник, управлявший самолетом, разбился в ста метрах от дома
Пятница, 18 Март 2011
Во время крушения двухмоторного Tecnam P2006T погибли два инструктора и два пассажира.
- Я видел, как самолет сделал два круга. Но когда он скрылся за территорией военной части, звук его двигателя внезапно оборвался, - рассказывает Михаил, житель городка Васильков Киевской области, в прошлом военный. - А вскоре мы узнали, что все, кто находился на борту, погибли.

Трагедия произошла вчера около десяти утра. По предварительной информации, двухмоторный Tecnam P2006T совершал тренировочный полет над военной частью возле города Васильков. На борту самолета находились четыре человека: два инструктора и два пассажира. В какой-то момент самолет потерял управление, упал на землю и загорелся. Подробнее...

Васильковский район | Інтерв’ю із першим заступником голови Васильківської районної державної адміністрації Сергієм Володимировичем Мазепою.
Вторник, 15 Март 2011
Аграрний сектор економіки разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.
Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки наполегливій праці аграріїв Васильківського району та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба. Подробнее...


Страницы: 1, 2, 3 ... 85, 86, 87  След.


    Авторизация 
Логин:
Пароль:
Запомнить меня
Регистрация
Напомнить пароль

    Последние новости 

10.04 | Васильков :
Здорову дозу «адреналіну» отримали учні третьої школи



10.04 | Васильков :
Мінохорони здоровя хоче перевести історії пацієнтів в електронний вигляд (відео)



31.03 | Экономика :
Налоговая разрешила не сдавать каждый месяц пустые декларации



30.03 | Разное :
Свято в Університеті Україна



25.03 | Васильковский район :
Двомісячник по благоустрою



19.03 | Спорт :
Жеребьевка Лиги чемпионов и Лиги Европы



19.03 | Экономика :
Податковій пропонують скасувати щомісячну подачу декларації про доходи



18.03 | Спорт :
Динамо в 1/4 лиги Европы!



18.03 | Разное :
Полковник, управлявший самолетом, разбился в ста метрах от дома



15.03 | Васильковский район :
Інтерв’ю із першим заступником голови Васильківської районної державної адміністрації Сергієм Володимировичем Мазепою.



    Новые обьявления 
!!!!!! УСТАНОВКА КОНД..
Батареї чавунні бв..
СОЗДАНИЕ САЙТОВ..
ПРОДАМ 1-0 КОМ.КВАРТИ..
ПРОДАМ 2-Х КОМ.КВАРТИ..
ПРОДАМ 3-Х КОМ.КВАРТИ..
КУПЛЮ УАЗ ИЛИ НИВУ НЕ..
КУПЛЮ УАЗ или НИВУ НЕ..
Продам запчасти на ЗИ..
КОМПЬЮТЕРНЫЕ УСЛУГИ..
Сауна..
Сауна на дровах..

-= Все обьявления =-
-= Разместить своё =-

    Фотогалерея 



Добавить фото

    Сейчас на сайте 
Гостей: 27
Пользователей: 5
Всего: 32

Пользователи:
01: сем
02: Свирепов
03: Александр69
04: мамка
05: Махно_Нестор

    Социальная реклама 

    Интересное  

Васильков.INFO © 2009
Все права защищены. Использование материалов сайта разрешено только с письменного разрешения администрации сайта.
     Главная  |  Новости  |  Форум  |  Галерея  |  Афиша  |  Обьявления  |  Web-камера  |  Реклама