This version of the page http://www.kreditprombank.com/ua/personal/credits (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-10. The original page over time could change.
Кредити
Головна / Приватним клієнтам / Кредити

0-800-507-909

Лист в банк | Call-back

Відділення та банкомати

Кредити

Кредит на купівлю автомобіля   Кредит накупівлю нерухомості
Ви до цих пір не придбали автомобіль Вашої мрії? Не відкладайте його купівлю на завтра, адже це можна зробити вже сьогодні.   В ПАТ "Кредитпромбанк" Ви можете оформити кредит на купівлю нерухомості.
Кредит на споживчі потреби
  Кредит під заставу депозиту
Якщо Ви отримуєте заробітну плату на картковий рахунок, що відкритий у ПАТ «Кредитпромбанк», Ви маєте можливість встановити ліміт кредитування на свою зарплатну карту.   В ПАТ "Кредитпромбанк" Ви можете оформити кредит під заставу банківського вкладу, що надає Вам можливість витрачати кошти, розміщені на депозитному рахунку, не припиняючи дії депозитного договору.
Реструктуризация кредитов  
Позичальникам, платоспроможність яких значно погіршалась внаслідок нестабільності економіки в країні, і через яку вони не можуть в повному обсязі виконувати свої зобов'язання за кредитними договорами, Кредитпромбанк пропонує різноманітні схеми реструктуризації заборгованості по кредитах.