This version of the page http://ictv.ua/channel/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-10. The original page over time could change.
Про ICTV. Канал ICTV
  • Факти Події  Політика  За кордоном  Економіка  Технології  Спорт  Здоров’я  Київські новини  Культура 
  • Ефір Прем'єри  Програми  Серіали  Фільми  Відео  Телепрограма 
  • Канал ICTV Новини ICTV  Про ICTV  Ведучі  Керівництво  DVD - колекція  Контакти 
  • Бізнес Реклама  Спонсорство  Контакти  Карта покриття 
  • Відео Факти  Програми  Анонси  Спорт 
UA
RU
  • Нагороди
  • Логотипи
  • Вакансії
  • З 8 березня

ICTV – перший в Україні недержавний загальнонаціональний канал. Наша позиція чітка: ми працюємо для людей, ми усвідомлюємо, що довіру телеглядачів потрібно виправдовувати. Ми вдячні всім, хто нас підтримав, хто нам повірив, а найбільше – тим, хто нас полюбив.

Перевагу каналу віддають молоді чоловіки, що живуть у щасливих родинах, де дружина чи подруга розділяє вибір чоловіка. Принаймні у тому, що стосується теледивлення. Але це зовсім не означає, що нас не дивляться жінки, коли поруч немає чоловіків.

Наші плани – сміливі й далекосяжні, а бажання реалізувати їх – величезне. Кожен день на ICTV – це нові ідеї, які гуртують навколо себе талановитих журналістів, продюсерів та шоуменів. Нам не позичати ні амбіцій, ні цілеспрямованості, ні вміння працювати в команді. І головне - ми абсолютно переконані в тому, що вдосконалення межі не має. Наш канал – канал великих можливостей, який дбає про інтереси тих, хто сьогодні своїми увагою й часом голосує за ICTV.

Свою історію канал почав 15 червня 1992 року – цього дня він багатообіцяюче стартував в українському телеефірі. Взявши курс на розважальні програми, ICTV першим серед українських каналів опанував методику озвучення та дублювання зарубіжних кінострічок.

Сьогодні ICTV володіє однією з найбільших недержавних мереж ефірного мовлення в Україні. ICTV мовить у 93 містах з 93 міст з населенням понад 50 тисяч людей. Обсяг мовлення - 24 години на добу. Дивитись програми ICTV має змогу 95% населення України, а це майже 41 мільйон людей. Найбільше охоплення потенційної аудиторії в Києві, центральному, північному та західному регіонах.

Основу аудиторії ICTV складають глядачі до 45 років, ядро аудиторії – активні, ділові, цілеспрямовані люди віком 25-45 років.

Пріоритетним для ICTV залишається інформаційний блок мовлення. На каналі виходять інформаційна програма «Факти», «Ділові факти», підсумковий аналітичний новинний проект «Факти тижня з Оксаною Соколовою». До когорти інформаційних проектів приєдналися «Факти. Підсумок дня» - інформаційно-аналітична програма, яка підбиває підсумок дня та аналізує найрезонанcніші події та їхній вплив на подальший розвиток країни. «Добрі новини» завершують тиждень позитивною п’ятихвилинкою, витриманою у соціально-життєствердному стилі, яка налаштовує на світлі емоції та думки.

Громадсько-політичне ток-шоу «Свобода слова» стало найпершим і головним дискусійним майданчиком країни. Репортерський проект «Максимум в Україні» зарекомендував себе як найгучніший та найскандальніший з максимумом іронії й жорсткості.

Усе, що модно, стильно, круто, понтово. Усе, що на піку. Усе, що respect. Життя, яке називають зірковим, козирним в об‘єктиві програми «Козирне життя» - одного з найуспішніших розважальних проектів каналу.

ICTV активно працює у жанрі інфотеймент. Найцікавіші новини футбольної імперії за її межами. Неймовірні факти з життя футболістів, їх успіхи та невдачі, курйози на полі й поза грою – все це в «Іншому футболі». Приголомшливі, але реальні факти про побутові речі, хвороби, харчі та багато іншого – в інформаційно-пізнавальній програмі «Провокатор».

Ми регулярно готуємо й спеціальні проекти, як, наприклад, прямий ефір з Президентом України, спецвипуски до Чемпіонату світу з футболу та Євро-2012.

Документальні фільми та спецпроекти з найнезвичайніших куточків світу (Бермудський трикутник, Пуерто-Ріко, Кенія, Сомалі, Афганістан, Таїланд та ін.) давно стали візитною карткою Костянтина Стогнія. А його «Надзвичайні новини» продовжують активно допомагати глядачам, пропагуючи гасло «Попереджений, значить озброєний».

Одними з найголовніших подій останнього часу стали зйомки та ефір унікум-шоу «Чудо-люди», «Жіноча логіка», скетч-шоу «Рюрікі», «Велика різниця по-українськи». ICTV у проекті «Українська мрія» першим в Україні показав, як приймаються рішення про інвестиції.

Окрім програм власного виробництва, канал надає українським телеглядачам ексклюзивну можливість бути в курсі світових телевізійних проектів-лідерів. ICTV транслює найрейтинговіші та найякісніші закордонні програми.

Спеціально для глядачів, що хочуть знати, чим сьогодні «телевізійно» багаті наші сусіди, канал закуповує і демонструє найуспішніші програми російських телеканалів: «Наша Russia», «Квартирне питання», «Ти не повіриш!» тощо.

Частка каналу за перше півріччя 2010 року становить – 9,34% (за аудиторією 14-49 у містах 50+). Рейтинг – 1,21%.    

Про канал
  • - Про компанію
  • - Вакансії
  • - Нагороди
  • - Логотипи
Бізнес
  • - Карта покриття
  • - Спонсорство
  • - Реклама
Акції
  • - Соціальні акції
  • - Допомога
Контакти
  • - Написати лист

+380 44 288-19-19
01033, Київ, вул. Паньківська, 11

нова адреса підписки

Тут ви можете підписатися на розсилки нашого сайту. Виберіть рубрики підписки, введіть ваш e-mail і натисніть на кнопку Підписатися.

Новини
Факти на каналі ICTV
Участь у обговоренні проектів каналу ICTV
e-mail 

Змінити налаштування

Ті, хто вже підписаний на нашу розсилку, можуть змінити свої налаштування - введіть ваш e-mail і, якщо необхідно, пароль.

e-mail
пароль*

Відписатися

Якщо ви хочете відмовитися від підписки, увійдіть до режиму зміни настройок підписки і натисніть на кнопку Відписатися.

e-mail
пароль*