This version of the page http://www.legalweekly.com.ua/article/?uid=1190 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-08. The original page over time could change.
Юрфірми, тримайтеся за клієнта! \\ Статті \\ Правовий тиждень


 Юридичний форум  Судочинство  Держрегулювання  Актуальне інтерв’ю  Виборче право  Конституційне право  Житлове право  Міжнародне право  Корпоративне право  Фінансове право
Всі рубрики
Юрфірми, тримайтеся за клієнта!

Шевченко Дмитро
«Правовий тиждень»

Критерії відбору великими компаніями зовнішніх юристів стали лейтмотивом ексклюзивного заходу для керівників юридичних департаментів, що відбувся 4 червня 2009 р. за ініціативою ЮФ Magisters, Інституту Форбса та компанії LexisNexis Martindale-Hubbell. Під час цього заходу було презентовано результати дослідження LexisNexis Martindale-Hubbell «Як штатні юристи компаній, які працюють у Центральній і Східній Європі, вибирають юридичних радників і підтримують із ними відносини».

За словами засновника та виконавчого директора Інституту Форбса Джеффрі Форбса, дослідження демонструє очікування більш високих стандартів і якості надання послуг з боку юридичних фірм. «Це має спонукати юридичні фірми до відповідних дій, якщо вони хочуть утримати своїх клієнтів», – наголосив він.

Не секрет, що штатним юристам подобається працювати з юридичними фірмами, які розуміють їх без зайвих слів і можуть запропонувати юридичні рішення, що підходять для конкретної галузі. Натомість корпоративні юристи почасти стикаються з тим, що зовнішні консультанти дають поради на всі випадки життя.

Як правило, юридичні відділи підприємств звертаються до юридичних фірм з низки причин. По-перше, керівникові підприємства може знадобитися юридична консультація з питань, на яких не спеціалізуються корпоративні юристи, але які тимчасово виникли у зв’язку з основною діяльністю підприємства. По-друге, у випадках, коли певні завдання підприємство має вирішити в короткі терміни, а можливість залучити корпоративних юристів для цього відсутня. Крім того, поширеним є звернення до юридичних фірм, коли виникають питання, що потребують зовнішньої оцінки незалежних експертів – юристів зі сторони. «Не потрібно розповідати нам про чинне законодавство України, – зауважила керівник юридичного відділу компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» Оксана Дягілєва. – Ми ставимо конкретні запитання і хочемо отримати чіткі відповіді».

Слід відзначити, що корпоративні юристи в жодному разі не вимагають від зовнішніх радників консультацій, «вільних від юриспруденції», адже вони й наймають зовнішніх юристів за їхню компетентність у юридичних питаннях.









Співробітництво

Газета «Правовий тиждень» пропонує систему співробітництва з юридичними фірмами. Вона включатиме платне розміщення новин компаній в рубриці «Новини Юрфірм». Сподіваємось, що така форма співпраці дозволить Вам вигідно, а головне оперативно позиціонувати себе на сучасному ринку юридичних послуг.

Докладніше...

 

З 1 січня 2010 року газета «Правовий тиждень» вводить нову систему співпраці в напрямку медіа-партнерства. Вона включатиме розміщення рекламних макетів в газеті «Правовий тиждень» та на Інтернет сторінці www.legalweekly.com.ua за пільговими цінами.

Докладніше...

Розміщення реклами

Видавнича організація «Юридичний світ» пропонує вигідне розміщення Вашої реклами у всеукраїнському інформаційно-правовому щотижневику «Правовий тиждень».







эксклюзив косметик
Останній номер
№11 | 15 березня 
Тема тижня:
Міжнародний комерційний арбітраж
Тема тижня
  • Приватне правосуддя як альтернативний метод вирішення спорів
  • Франція покращила своє арбітражне законодавство
  • Про арбітраж із перших уст
  • Місце арбітражної угоди в системі цивільно-правових договорів
  • Поправки згідно Модельного закону


«Правовий тиждень» — щотижнева інформаційно-правова газета.

Передплатний індекс: 96070.

Реєстраційне свідоцтво: КВ №11467-340Р від 7 липня 2006 р.

Засновник та видавець: ТОВ «Юридичний світ».

© 2006-2011 «Правовий тиждень»