This version of the page http://www.tmm.ua/about/society.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-07. The original page over time could change.
Громадська діяльність - Будівельна компанія ТММ






Компанія ТММ

Громадська діяльність

Компанія ТММ є членом низки вітчизняних громадських організацій, діяльність яких спрямована на розвиток будівельного ринку України та запровадження єдиних стандартів роботи учасників ринку - будівельних та девелоперських компаній, інвесторів та інших.



  Українська будівельна палата

Компанія ТММ є дійсним членом Української будівельної палати (УБП). Генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов є віце-президентом УБП та входить до Ради організації. Він також є головою одного з комітетів Палати - з питань сертифікації суб'єктів будівельного ринку.

Будівельна палата України є недержавною неприбутковою самокерованою організацією, яка об'єднує підприємців - юридичних та фізичних осіб, громадян України, зареєстрованих відповідно до законодавства України, а також їх об'єднання.

Будівельна палата України заснована з метою сприяння розвиткові галузі містобудівництва, впровадження у ділову практику загальноприйнятих норм і правил поведінки суб'єктів будівельного ринку і здійснення аналізу якості та вартості житла, своєчасності його будівництва та забезпечення цільового використання залучених коштів.

Будівельна палата України



  Українська будівельна асоціація

Компанія ТММ є одним із засновників Української будівельної асоціації (УБА). Українська будівельна асоціація - всеукраїнське об'єднання приватних забудовників, інвесторів та девелоперів, створена у травні 2005 року.

Генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов є віце-президентом Української будівельної асоціації, а також входить до Ради директорів Асоціації.

Основний напрям діяльності компанії ТММ у складі УБА - розробка та впровадження єдиної класифікації житлової нерухомості. З метою розробки класифікації була створена робоча група, яку очолив генеральний директор ТММ Микола Толмачов.

Місія УБА - сприяння поліпшенню інвестиційного клімату і розвитку будівельної галузі України. Головна мета діяльності УБА - представлення та захист інтересів будівельників та інвесторів на ринку України.

Сьогодні членами Української будівельної асоціації є понад 80 компаній, що динамічно розвиваються на ринку України. Кількість робочих місць в м. Києві, створених компаніями-членами УБА, перевищує 80 000.

Українська будівельна асоціація



  Українська Асоціація виробників сухих будівельних сумішей

Членом даної асоціації є ТОВ "Харківський Завод Будівельних Сумішей", що виготовляє сухі будівельні суміші та ґрунтовки під торгівельною маркою "ТОКАН". Засновником заводу в свою чергу є компанія "Т.М.М.".

Українська Асоціація виробників сухих будівельних сумішей - це незалежна громадська організація, створена задля захисту прав та інтересів членів Асоціації.

Найбільш важливими векторами діяльності Асоціації є сприяння розвитку виробництва сухих будівельних сумішей, здійснення технічної, технологічної, законодавчої підтримки, збір та розповсюдження інформації, необхідної для членів Асоціації, та багато іншого.

Українська Асоціація виробників сухих будівельних сумішей

вгору

  Про компанію
  Історія компанії
  Структура компанії
  Менеджмент
  Громадська діяльність
  Благочинна діяльність
  Нагороди
  Кар'єра в ТММ






Компанія ТММ успішно реалізувала 27 проектів у трьох містах України
 



Сьогодні ТММ реалізує 7 проектів у трьох містах України
 



У портфелі компанії ТММ наразі є 12 перспективних проектів у чотирьох регіонах України
 



Умови доступу та використання сайту   © 2007 Developed by Domino / ITCG