This version of the page http://www.lingo.ua/about_us (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-07. The original page over time could change.
Про нас
 

Про нас

У своїй роботі Бюро перекладів "Лінго" керується міжнародними та національними стандартами у галузі перекладу; галузевими стандартами України СТТУ АПУ 001-2000 и СТТУ АПУ 002-2000; Стандартами професії Асоціації перекладачів України: письмовий та усний переклад;  Кодексом професійної етики перекладачів; Меморандумом перекладачів послідовного та синхронного перекладу від 26.01.2008 р. 

 

СИСТЕМА ЯКОСТІ
Бюро перекладів "Лінго" - єдине бюро перекладів в Україні, що працює за системою якості відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2000 в галузі усних та письмових перекладів, редагування.

НАШ ДОСВІД
Торговельна марка «Лінго» започатковує свою історію з лютого 1994 р. Перекладачі Бюро перекладів "Лінго" — дипломовані фахівці, які мають досвід роботи в конкретних галузях знань, які підтвердили свій рівень та мають позитивні відгуки за результатами виконаних замовлень.
У нас накопичений унікальний досвід перекладу у вузькоспеціалізованих сферах.
Займаючи провідні позиції на ринку перекладацьких послуг, Бюро перекладів "Лінго" виконує переклади в 97 сферах діяльності 33 мовами.

НАШІ ПОСТІЙНІ ЗАМОВНИКИ
Серед наших постійних замовників: Міністерство юстиції України, Міністерство економіки України, Антимонопольний комітет України, УВКБ ООН, Ренесанс Капітал Україна, Нафтогаз Україна, Microsoft, IBM, Київстар Джі Ес Ем, UMC, Samsung Electronics Co. Ltd., ACTI / Альфред С Топфер, ЄБРР, ОТР BANK, Райффайзен Банк Аваль, ING Bank, Банк Креді Ліоні Україна, ТАС-Комерцбанк, Унікредитбанк, СК "Кредо-Класик", Орифлейм Україна, Wella Ukraine, Кий Авіа, Coca-Cola Beverages, Посольство Швеції в Україні, Посольство Королівства Данії в Україні, Шелл Юкрейн, Ернст енд Янг, PriceWaterhouseCoopers та багато інших. НАШІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД
У наданні своїх послуг Бюро перекладів "Лінго" пропонує комплексне рішення всіх питань, пов'язаних з підготовкою документації іноземними мовами; організацією та проведенням семінарів, форумів, конференцій, презентацій тощо.
Тому, окрім самого перекладу (письмового або усного) і для вищезазначених цілей, ми пропонуємо такі послуги: сканування, верстка, розробка оригінал-макета, послуги дизайнера, підготовка до друку, поліграфічні послуги, тиражування; конф

ФОРМУЛА ЯКОСТІ
Для нас переклад — це не просто передача змісту оригіналу. Переклад виконує певну функцію і використовується для певних цілей та у певних ситуаціях. Тому до перекладу висуваються конкретні вимоги, виконання яких і визначає успіх або невдачу в кожному окремому випадку.
Таким чином, ми виробили таку формулу якості: забезпечення перекладу, що виконує певну функцію відповідно до вимог замовника.

ПОЛІТИКА В ГАЛУЗІ ЯКОСТІ
Наша головна мета - стабільно підтримувати очікуваний з боку замовників рівень якості наданих послуг. Для досягнення поставленої мети підприємство ставить перед собою такі основні завдання:

  • постійно вивчати потреби та побажання замовників;
  • аналізувати поточні й очікувані потреби замовників;
  • створювати стійку довіру та визнання замовників шляхом надання якісних послуг з урахуванням індивідуальних вимог кожного замовника за помірними цінами й у встановлений термін;
  • удосконалювати основні якісні характеристики послуг, що надаються, із залученням висококваліфікованих фахівців та використанням сучасних методів і засобів.

Забезпечення якості

1. Для забезпечення якості робіт у Бюро перекладів ЛІНГО впроваджена система якості ISO 9001:2000, сертифікована міжнародним органом з сертифікації Dekra Certication.
2. Перекладачі Бюро перекладів "Лінго" — дипломовані фахівці, кожний з яких має досвід роботи у певній галузі знань.
3. Використовуються кращі методики в галузі усних та письмових перекладів.
4. Бюро перекладів "Лінго" керується міжнародними та вітчизняними стандартами в галузі перекладів, стандартами Асоціації перекладачів України (www.uta.org.ua).
5. Бюро перекладів "Лінго" провадить роботу з кожним замовником окремо, що дозволяє забезпечити точність перекладу шляхом визначення індивідуальних вимог замовника до перекладу та його оформлення. Для кожного замовника ми готові запропонувати уніфікацію термінології.

Наша історія

Детальніше

Наші замовники та відгуки

Детальніше

Цінова політика

Детальніше

Переваги

Детальніше


Офіс № 1: Україна, м. Київ, вул. Дмитрівська, 19-А
Телефон: (044) 482-15-57; 482-17-78
E-mail: info@lingo.kiev.ua
Офіс № 2: Україна, м. Київ, вул. Л. Толстого, 11
Телефон: (044) 254-15-50; 254-17-55
E-mail: office2@lingo.kiev.ua