This version of the page http://www.caritas-spes.org.ua/ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-07. The original page over time could change.
Карітас-Спес Україна - Головна Карітас-Спес Україна
 
 
Карітас-Спес Україна
Дiйсний член Карітас Європа та Карiтас Iнтернацiоналiс
 
Сьогодні: 07.04.2011

Авторизация






Забув пароль?

Статистика

відвідувачів: 35214
Наші партнери
 
 
 
 
     
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 
 
   

 
 
 
   
 
 
 
 
 
   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Великий Піст
30.03.2011

Настав час Великого Посту. Це – головний тривалий піст для усіх християн. Він називається Великим не тільки тому, що він найтриваліший, але й тому, що він є найважливішим в житті Церкви. Обмеження в їжі – не єдине, яке накладає Великий піст. Це особливий час для покути, молитви, роздумів, що готує нас до пережиття головного Свята в християнському календарі – Великодня. Розпочавшись у Попільну середу (цього року – 9 березня), він триватиме сорок днів. Великий піст — це час покути та навернення. Тому в особливий спосіб намагаймося чинити вчинки милосердя, не забувати про покуту, милостиню та молитву.

 

 
Kleine Herzen в Україні
28.03.2011

Протягом тижня з 12 по 20 березня нас відвідали наші спонсори та волонтери – група представників організації “Kleine herzen” на чолі з її керівником – Паскаль Вайєр. Також із нею була Жаннет Кісслінг, координатор організації по проектам в Україні. Супроводжував їх у подорожі генеральний секретар Карітас-Спес – о. Віктор Симон.

Продовження...
 
Акція «Святий Миколай» в київському храмі Св. Олександра
30.12.2010

Надвечір 29 грудня 2011 р. до дітей, що зібрались в Кон-кафедральному соборі Св. Олександра (м. Київ, вул. Костьольна, 17) завітав Святий Миколай.

Продовження...
 
Привітання з Різдвом Христовим!
24.12.2010
Сердечно вітаємо наших працівників, партнерів, благодійників та усіх небайдужих до нашої справи людей зі святом Різдва Христового! Бажаємо міцного здоров'я, щирої любові, великої радості та досвідчення присутності Маленького Ісуса Христа у вашому житті! Нехай Бог, який народився більше 2000 років тому в Вифлиємі, народиться сьогодні в наших серцях та домівках!
Христос народився! Славімо Його!
 
Папа не змінював вчення про контрацепцію
15.12.2010

Єпископ єпархії Янгстаун (США), Джордж Меррі уточнює, що Бенедикт XVI не змінив вчення Церкви про контрацепцію і презервативи. Прелат зазначив, що «міжнародні ЗМІ створили багато плутанини навколо недавно опублікованих зауважень Папи Бенедикта у ставленні до презервативів». Плутанина виникла через сприйняття ЗМІ книги-інтерв'ю з понтифіком, яка вийшла нещодавно, «Світло світу: Папа, Церква й знамення часу» (Ignatius Press).

Продовження...
 
Різдвяна допомога дітям
14.12.2010
Уже третій тиждень поспіль в усіх дієцезіях триває щорічна всеукраїнська акція "Різдвяна допомога дітям". Протягом цього часу співробітники Карітас-Спес та волонтери  розповсюджують свічки, які вірні запалять на своїх вігілійних столах 24 грудня. Кошти, зібрані від добровільних пожертв вірян підуть на різдвяні подарунки дітям-сиротам, дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей.
 
ВІЛ/СНІД
01.12.2010
1 грудня - Міжнародний день солідарності з людьми, які живуть із ВІЛ/СНІД.
В зв'язку з цим Карітас-Спес проводить низку заходів з приводу боротьби з ВІЛ/СНІД.
Продовження...
 
Зустріч дієцезіальних директорів Карітас-Спес 28-29 вересня
06.10.2010

28-29 вересня в с. Зарічани Житомирської обл. в центрі «Надія» відбулась зустріч дієцезіальних директорів Карітас-Спес. На зустрічі був присутній президент Карітас-Спес Україна єпископ Станіслав Широкорадюк.

На зустрічі відбулося обговорення діяльності Карітас протягом 2009-2010 років. Було відмічено багато здобутків та успіхів, серед яких будівництво двох дитячих будинків сімейного типу, ремонт пекарні в с. Пнікут, Львівської області та ін.

Також на зустрічі було ратифіковано «Загальні Норми Управління» (ЗНУ).

 
Відкриття дитячого будинку в Бортничах
07.05.2010

6 травня відбулося урочисте посвячення нового Дитячого будинку для сиріт в Бортничах, Київ. Обряд посвячення здійснив Президент Карітас–Спес єпископ Станіслав Широкорадюк.

 

 

 

 

 

 

 

На церемонії були присутні ряд високоповажних гостей та спонсорів нового будинку: Сулейман Джі. Аль-Хербіш, Генеральний директор OFID – Міжнародного Фонду Розвитку ОПЕК, Др. Маркус Вукетіч, Генеральний Посол Австрії в Україні
Володимир Лавренчук, Голова правління Райффайзен Банку Аваль
Корнеліус Граніг, Заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль
Наталія Зубрицька, фінансист та меценат,Жан Бастіанеллі, Директор Lycee Francais  у  Відні, Австрія, Паскаль Вайер, Голова неурядової асоціації «Kleine herzen», Австрія та представники влади.

 

 

 

 

 

Продовження...
 
Засідання Національної Координаційної Ради
22.04.2010
В середу 22 квітня в Центральному офісі відбулося засідання Національної Координаційної Ради (НКР) Карітас–Спес України з питань адикції та ВІЛ/СНІДу.

Продовження...
 
<< На початок < Попередня 1 2 Наступна > В кінець >>

Всього 1 - 10 із 12

 

 
Power by ArtGattino