This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?cat=17 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-06. The original page over time could change.
Я живу в Інтернеті | LetrOdectUS

LetrOdectUS

Записи із категорії ‘Я живу в Інтернеті’

Цього року я святкувала 8 Березня доволі незвично. Цей день для мене став по справжньому особливий – я нарешті запустила свій перший власний комерційний інтернет-проект.

Рада вам представити інтернет-магазин товарів для саморобних речей Зроби Сам(А). Магазин існує в доповнення блогу про саморобні речі Зроби Сам(А), який до речі ще зовсім недавно був маленьким додатком до цього блогу .

Ну що я можу сказати – по трошки прогресуємо .

А на Блогорідері сьогодні вийшло інтерв’ю зі мною – в якому я частково розповідаю про розвиток цього проекту. Так, на другому фото теж я .

Коментарів (2)

(ї згодом їх досягати)

В кінці минулого року начиталася здається ProBlogger‘а і вирішила поставити перед собою чіткі цілі на наступний рік.

Цілі стосувалися мого тематичного блогу Зроби Сам(А) і були вони не на рік, а всього 4 місяці.

Що ж я запланувала?

Сьогодні знайшла на робочому столі папірчик, де були нашвидкоруч записані основні цілі, які я хотіла досягнути. А було їх всього три:

- відвідуваність блогу 400-500 в день; Читай далі »

Коментарів (12)

Сьогодні Блогерша передала мені естафету – Ідеї подарунків до свят, за що я їй дуже вдячна.

Перш ніж подумати над ідеями, я звернулася по допомогу до своїх друзів на plurk’у та фоловерів на twitter’і. І от до чого ми додумалися:

Куплені у магазині:

Піжама, халат, тапочки та інші домашні елементи одягу. Тут я трішки пофантазувала, та подумала, що ці речі можна купити із різними персонажами. Читай далі »

Коментарів (6)

Я собі так подумала, я чому б і мені не ввести якусь текстову рекламу на Зроби Сам(А). Відвідуваність там радує око, відвідувачі більш-менш активні – клікають по банерах, коментують.

Я звичайно в цьому мало що розбираюся, тому для початку (суто в цілях експерименту) хочу ввести рекламні посилання внизу постів. Подивимося що з того вийде . До речі, розміщення банерів – поки що безкоштовне. Читай далі »

Коментарів (9)