This version of the page http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=5495 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-27. The original page over time could change.
Першокурсники готуються до найбільшого флешмобу країни | Харківські Вісті
Всі   НОВИНИ
: Політика : Економіка : Суспільство : Кримінал : Надзвичайні події : Культура : Наука : Спорт : Ваші сюжети


Портал "Новости мира"


ФОТО



Подолати духовно-етичну кризу. Представники української православної церкви зібрались на конференції в стінах Харківської єпархії.


фотогалерея »


Наука

Першокурсники готуються до найбільшого флешмобу країни


31 серпня 2010 21:10
переглядів: 175



Завантаження програвача
 

Рейтинг новини : 0,00  

Першокурсники університету Каразіна готуються до найбільшого флешмобу країни, а курсанти льотного інституту Кожедуба звикають до автомата Калашникова. Сьогодні в Харкові пройшла посвята молоді у студенти та курсанти. 

Першокурсники Каразінського універу вивчають рухи для завтрашнього виступу на площі разом із студентами - новачками всіх вищих навчальних закладів Харкова. 25 тисяч новобранців першого серпня порадують око небаченим ще в нашій країні флешмобом. Студентьске місто під музичний ритм покаже приклад єдності рухів та думок. Кожен новачок має різні плани на майбутнє, проте втілювати їх у життя прийшли до одного університету.

Студентів вітає керівництво університету та високопосадовці. Геннадій Кернес зазначає, паралельно прийшов побажати гарного навчання ще й своєму синові, який цього року також поповнив лави студентів. У щойноспечених курсантів університету повітряних сил життєві пріорітети суворіші. Хлопці налаштовані служити державі надягнувши військову форму. Майбутні льотчики та військові інженери в свої сімнадцять-вісімнадцять років вчаться тримати зброю в руках.

Святкові заходи з приводу поповнення студентьскої братії триватимуть до першого вересня. Двадцять п'ять тисяч студентів та курсантів поступово звикатимуть до студентських буднів, прославляючи Харків.

Джерело: Ігор Колтунов, Олексій Калмик, "Вісті"

Якщо ви помітили орфографічну, стилістичну або іншу помилку на цій сторінці, просто виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі (0 )

залишити коментар:
им`я :

текст :



вкажіть код :