This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4ba9caeeb72e5/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-27. The original page over time could change.
Черновецький скоротив половину своїх заступників | Українська правда - Київ

Черновецький скоротив половину своїх заступників

Версія для друку     Додати коментар - 7
24.03.2010  10:18


Фото з сайту КМДА
Київський міський голова Леонід Черновецький вирішив скоротити чисельність своїх перших заступників з чотирьох до одного, а кількість заступників -  з 14 до 7.

Відповідне рішення прийняте на виконання доручення президента Віктора Януковича та прем'єра Миколи Азарова, повідомляє прес-служба КМДА.

Таким чином, чисельність перших заступників та заступників голови КМДА буде приведена у відповідність до законодавства.

Таке рішення Черновецький пояснив тим, що коли в країні проходить впорядкування всієї вертикалі влади, "міська адміністрація не може залишатись осторонь реформ державного управління".

"Новий підхід до формування кадрового складу, який впроваджується президентом та Кабінетом міністрів, має сприйматись усіма, хто зацікавлений в становленні міцної працездатної вертикалі влади", - наголосив Черновецький.

Фото "Української правди" 
Він підкреслив, що наступним кроком на цьому шляху має стати наведення порядку в районних адміністраціях шляхом оптимізації їх чисельного складу та вдосконалення системи управління на рівні районів.

Черновецький зазначив, що раніше при визначенні кількісного складу заступників голови КМДА він виходив з того, що у виконавчому органі мають бути представлені різні політичні сили.

"Сьогодні склалась унікальна ситуація, коли політика може бути винесена за рамки діяльності господарчого органу, зокрема міської адміністрації. Відтак, єдиним критерієм в підборі кадрового складу залишаться професійність, чесність і відданість справі", - наголосив він.

Окремо Черновецький подякував усім членам своєї команди і наголосив, що, не зважаючи на кадрові перестановки в КМДА, вони залишаться "активними учасниками суспільно-політичного життя, а їхні досвід та професійний потенціал будуть реалізовані в подальшій роботі на благо столиці і держави в цілому".

"Українська правда. Київ"

Коментарі - 7
oleggalenko - 24.03.2010 23:58
Народ. Так что Вы говорили о В.Януковиче... Так может В.Ющенко вместе с Ю.Тимошенко гиены потные, которые украли у нас всех практически 5 лет и оставили экономику Украины как после Великой Отечественной войны. Так все таки ктоже враг для Украины?
sasnd - 24.03.2010 19:07
неплохая новость, очень неплохая. Было бы неплохо ещё и в райсоветах порядок навести, а то, например в Шевченковском районе, там Пилипишин вконец обнаглел уже.
Yurch - 24.03.2010 11:29
Отличие Ющенко от Януковича, как это не печально, но, Янукович сказал - Черновецкий сделал, Ющенко сделал(уволил), Черновецкий восстановил.
KYD - 24.03.2010 11:25
Ох і лизнув КОСМОС одне місце ПРОФФЕСОРУ! Тепер піди з Лєсіком курніть по косячку і продовжуйте вилизувати "світле майбутнє" ПеРдунам. Тільки не задихнись бо ти ще бабулькам гречку маєш роздавати...
player - 24.03.2010 11:06
Интересно узнать фамилии сокращенных "заступныкив". Очевидно, что это простое окозамыливание. Никогда не поверю, что хоть кто-то из этой банды будет отодвинут от кормушки. Интересно, что уже Рыбак озвучил, что досрочных выборов мэра не будет, незачем, мол, выбрасывать на ветер миллионы (канешна, куда лучше их "выгодно" пристроить!). Короче, надеяться на "порядок" от ПР могут тока их высокоинтеллектуальные избиратели.
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
"Земельні" чиновники Київщини завдали державі збитки на 13 мільонів
У центрі столиці може обвалитися кожен другий будинок
Міліція затримала другого підозрюваного у вбивстві Зубкова
У київського тележурналіста знайшли героїн
Британська компанія збудує торговий центр Fashion Outlet під Києвом
    ПУБЛІКАЦІЇ
36
22.03, 17:36

За що могли помститись судді Зубкову? Документи

В обох випадках, Гончара і Жовтневої, можна із 100% впевненістю казати, що за "правильне" рішення Зубкову пропонували винагороду. Не могли не пропонувати. Але Зубков відмовився.
Черновецький більше не хоче бути космонавтом і мером
Сміття та рахунки
Петрівку забудує брат міністра Табачника?
    КОЛОНКА АВТОРА
24.03.2011, 16:06

Чи продаватимуть "Київміськбуд" удруге?

Київ у 2011 році запланував збагатитися майже на 1,4 мільярда гривень за рахунок продажу комунального майна. Що на ці гроші треба продати, невже знову "Київміськбуд" чи "Київводоканал"?