This version of the page http://rivne.com.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-25. The original page over time could change.
Новини / РІВНЕ / rivne.com.ua
Новини  |   Коментарі  |   Статті  |   Афіша  |   Довідка  |   Форум  |   Мапа Рівного
ПОШУК:
Новини
24 березня 2011

09:24  Поляки відмовились від «чорнобильських» ягід

Інвестори відмовилися вкладати гроші у підприємство шокової заморозки ягід з північних районів області, коли дізналися, що тут забруднена зона.

детальніше
09:19  Суд Рівненщини повернув у державну власність нафтопровід російської компанії

Господарський суд Рівненської області задовольнив позов Генеральної прокуратури України і повернув у державну власність 1 тис. 433 км нафтопродуктопроводів «Самара - Західний напрямок» і «Грозний - Армавір - Трудова».

детальніше
23 березня 2011

10:30  Сміттєвози з GPS-навігаторами

6 вантажівок, які вивозять з обласного центру сміття, з цього тижня працюватимуть з GPS-навігаторами. Презентацію нововведення вчора, 22 березня, провели у центральній частині Рівного, - інформує власкор ЗІКу.

детальніше
22 березня 2011

12:40  Рівненська делегація у Литві вивчала досвід з енергозбереження

Про ефективність роботи литовських тепловиків йшлося вчора, 21 березня, на брифінгу у Рівненській обласній державний адміністрації, - інформує власкор ЗІКу. Мета брифінгу - оприлюднення підсумків візиту рівненської делегації у Литву, де вона вивчала досвід з енергозбереження.

детальніше
12:39  На Рівненщину приїхав посол Нідерландів

Надзвичайний та повноважний посол королівства Нідерланди в Україні Пітер Ян Волтерс побував на Рівненщині з робочим візитом. Очільник краю Василь Берташ під час зустрічі із дипломатом вів перемовини про співпрацю з голландськими інвесторами. Про це ЗІКу повідомили 22 березня у прес-службі Рівненської ОДА.

детальніше
09:16  В дтп загиноло 5 людей

Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 березня, у Рівному о 17:35. На перехресті вулиць Дубенська та Ярослава Гашека зіткнулися два автомобіля «Деу Ланос» та «Шкода Супер Б». У ДТП загинули 5 людей, стан травмованих - тяжкий. Про це ЗІКу повідомили у прес-службі відділу ДАІ УМВС України в Рівненській області.

детальніше
21 березня 2011

11:30  Голова Рівненської ОДА підсумував перший рік роботи

Перший рік на посаді голови Рівненської ОДА Василь Берташ назвав хорошим стартом для подальшої роботи. Адже вдалося найголовніше - визначити, які проблеми нині мають територіальні громади та як їх вирішити.

детальніше
11:29  ДТП

Учора, 20 березня, ввечері на перехресті вулиці Дубенської й об`їзної дороги навколо Рівного зіткнулися легкові автомобілі «Ланос» і «Шкода».

детальніше
17 березня 2011

10:00  Перевізники взяли Хомка за горло

Найближчим часом проїзд у маршрутних таксі подорожчає. Міський голова Рівного Володимир Хомко підтвердив цю інформацію:

детальніше
09:59  Під басейном — поселення людей бронзового віку

Понад гектар землі під басейном «Авангард», що поблизу Басівкутського озера, хоче викупити його власник - Міжнародний економіко-гуманітарний університет. Втім, міські депутати Рівного збираються відмовити йому у продажі майже 20 соток цієї землі через її археологічну цінність.

детальніше
09:51  Cлужбовці ОДА ошукали чорнобильців

Прокурор м. Рівне встановив, що службові особи одного із управлінь Рівненської ОДА, всупереч вимогам бюджетного законодавства та «Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи», незаконно перерахували у 2005 році одному із ТзОВ 2,5 млн грн для закупівлі житла потерпілим внаслідок аварії на ЧАЕС. Про це ЗІКу повідомили 16 березня у прес-службі прокуратури Рівненської області.

детальніше
09:47  У «Рівнеоблводоканал» знайшли порушень на майже півмільйона грн

Ревізори КРУ у Рівненській області провели планову ревізію Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» і виявили фінансові порушення на 477,1 тисячі гривень. Про це 17 березня повідомили власкору ЗІКу у прес-службі Рівненського КРУ.

детальніше
15 березня 2011

10:48  Перевізниками порадили не відмовляти пільговикам

Нараду із перевізниками Рівненщини провів заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. В результаті дійшли згоди, що підприємці укладають договори із районними управліннями праці та соціального захисту на перевезення пільговиків у десятиденний термін. А тим часом не відмовляють їм у безкоштовному проїзді. Якщо ж в облдержадміністрацію і надалі надходитимуть скарги на перевізників, то розмова буде жорсткішою, зазначив Володимир Новак. За дві перші - попередження, а за третю - розірвання договору.

детальніше
10:42  Рівненщина просить Кабмін спростити процедуру закупівлі продукції у селян

Звернення до Кабінету Міністрів України про внесення змін до законодавчих актів у частині оподаткування закупленої у населення сільськогосподарської продукції та спрощення процедури закупівель ухвалила Рівненська обласна рада. Про це 15 березня повідомили ЗІКу у прес-службі ради.

детальніше
10:38  Зарубали бабцю за 800 грн

У с. Тинне Сарненського району Рівненщини, у власному будинку вбили 78-річну жінку. Старенькій увігнали сокиру в голову. Про це 15 березня повідомили власкору ЗІКу у ВЗГ УМВС України в Рівненській області.

детальніше
14 березня 2011

12:30  І вакансій і безробітних більшає

Станом на 1 березня 2011 року на обліку у службі зайнятості Рівненщини перебували 23,3 тисячі осіб і, порівняно з даними на 1 березня 2010 року, безробітних збільшилося на 3,5 тисячі. Про це 14 березня повідомили власкору ЗІКу у відділі інформації та зв`язків з громадськістю Рівненського обласного центру зайнятості. З-поміж незайнятих громадян переважають жінки.

детальніше
11 березня 2011

14:02  Виявили наркопритон у гуртожитку

Працівники сектору карного розшуку Рівненського міського відділу УМВС України в Рівненській області затримали двох братів - 27-річного Юрія та 34-річного Віталія, які збували наркотики у кімнаті одного із гуртожитків, що на вулиці Данила Галицького у Рівному. Про це 11 березня повідомили власкору ЗІКу у відділі зв`язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області.

детальніше
13:59  З допомогою КРУ медикам отримати доплату до заробітної плати

Після проведеного ревізорами КРУ в Рівненській області контрольного заходу у Рівненському обласному протитуберкульозному диспансері його працівникам було виплачено 32 тисячі гривень заробітної плати, які вони недоотримали упродовж 2010 року. Про це 11 березня повідомили власкору ЗІКу у прес-службі КРУ.

детальніше
13:58  Підприємець зарплату своїх підлеглих використав на господарські цілі

Прокуратурою Костопільського району у ході проведення перевірок додержання законів про оплату праці виявлено факт безпідставної невиплати керівником одного з приватних підприємств, що спеціалізується на виготовленні будівельних матеріалів, заробітної плати своїм працівникам. Про це ЗІКу повідомила прес-служба прокуратури області.

детальніше
11:45  Аграріїв планують забезпечити овочесховищами

Перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Анатолій Юхименко доручив провести інвентаризацію наявних у регіоні овочесховищ. Про це 11 березня повідомили ЗІКу у прес-службі Рівненської ОДА.

детальніше
11:43  У житловому будинку виявили предмети схожі на снаряди

Учора, 10 березня, ввечері до Сарненського районного відділу МНС надійшло повідомлення, що у місті Сарни, на вулиці Суворова, 2, у квартирі на 4 поверсі, під час підготовки до проведення ремонтних робіт в отворі вентиляційного каналу виявили предмети, схожі на снаряди. Про це 11 березня повідомив власкору ЗІКу начальник Центру пропаганди управління МНС в Рівненській області Микола Прокопчук.

детальніше
10:22  Виявили групу фальшивомонетників

Рівненські правоохоронці затримали осіб, які займалися збутом фальшивих грошей. Про це 11 березня повідомили власкору ЗІКу у відділі зв`язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області.

детальніше
10 березня 2011

12:57  Зловмисники розукомплектували залізничну колію до РАЕС

Із залізничної колії на відрізку від станції «Рафалівка» до станції «Промислова» (зона ВП Рівненська АЕС) викрадено 65 протиугонів, що служать для запобігання викривлення рейок і є невід`ємною частиною залізничної колії. Про це 10 березня повідомили власкору ЗІКу у відділі зв`язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області.

детальніше
12:56  У медицині – кадрові зміни

Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука має нового керівника. На посаду головного лікаря закладу призначено Володимира Лепеху. -AAA+

детальніше
10:31  Студенти «на джипах» хочуть окремі кімнати

На Рівненщині не вистачає гуртожитків для студентів. Упродовж 20 років про необхідність поліпшення житлових умов тих, хто навчається, тільки говорили, а оскільки фінансування не було, то нічого й не збудували. У найближчі роки ситуація не зміниться. Хіба що реалізується проект будівництва приватних гуртожитків за кошти інвестора для платоспроможних студентів. Адже, кажуть, студенти нині різні - одні на тролейбусах їздять, а інші - на джипах, які готові платити за окремі кімнати з поліпшеними умовами проживання.

детальніше
10:20  Міністр внутрішніх справ Білорусі отримав подарунок від головного міліціонера Рівненщини

Делегація рівненських міліціонерів взяла участь в урочистостях, проведених у Білорусі з нагоди Дня міліції. Про це 10 березня повідомили власкору ЗІКу у ВЗГ УМВС України в Рівненській області.

детальніше
10:18  Цьогоріч Рівненщина зосередить увагу на будівництві нових шкіл

Спорудження нових шкільних приміщень у тих населених пунктах регіону, де школи перебувають в аварійному стані, є пріоритетним напрямком діяльності влади Рівненщини у 2011 році. Про це вчора, 9 березня, повідомив голова Рівненської обласної ради Юрій Кічатий у вечірньому ефірі одного з місцевих телеканалів, - інформує власкор ЗІКу.

детальніше
09 березня 2011

13:45  На Рівненщині готуються до паводків

 Область належить до надмірно зволожених територій, тож навесні тут можливі паводки. На сьогодні ситуація з підтопленнями на Рівненщині під контролем, запевняє начальник обласного управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Віктор Симонюк. Щоправда, у деяких районах виникають питання із укріпленням дамб.

детальніше
13:41  Під час заготівлі лісу на Рівненщині загинули двоє чоловіків

Протягом минулих вихідних у Рівненській області зафіксовано два факти загибелі людей під час заготівлі лісу. Про це 9 березня повідомили власкору ЗІКу у прес-службі ГУ МНС в Рівненській області.

детальніше
13:38  На Рівненщині застрелили скажену лисицю

2 березня поблизу села Лопавше Демидівського району Рівненщини вбили лисицю, хвору на сказ. Про це 9 березня повідомили ЗІКу у прес-службі управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення Рівненської ОДА.

детальніше
10:31  Від переохолодження загинула людина

50-річний мешканець села Грушвиця Рівненського району загинув від переохолодження.

детальніше
10:07  Державний іподром передадуть в обласну власність

Рішення про передання майнового комплексу державного підприємства «Мирогощанський державний іподром» у комунальну власність області ухвалили депутати Рівненської обласної ради на черговому сесійному засіданні, - інформує власкор ЗІКу.

детальніше
03 березня 2011

11:04  Висадив дітей за два кілометри від зупинки

Водії маршруток нерідко відмовляються безкоштовно перевозити дітей з багатодітних сімей попри те, що право на безплатний проїзд їм гарантоване законом.

детальніше
11:03  Чи запрацює новий автовокзал

Приводом для глузувань вже стали оголошувані міською владою, ще з минулого року, терміни відкриття нового автовокзалу, що біля торгового центру «Чайка». Днями Володимир Хомко назвав ще одну дату - «думаю, у березні він уже запрацює».

детальніше
10:49  Навесні призов буде більший ніж торік

З Рівненської області навесні до армії заплановано відправити 740 юнаків. Про це 3 березня повідомили власкору ЗІКу у прес-службі Рівненської обласної державної адміністрації.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Rivne.com.ua є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.