ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

 

Шановні відвідувачі сайту!

 

 Звертаємо Вашу увагу на те, що в Управлінні змінилася адреса електронної пошти:

e-mail: dpuds@dp.guds.gov.ua

Також зверніть Вашу увагу на: проведення прямих телефонних ліній

за тел. (056) 726-57-56

особистий прийом громадян.

 

 

Новини
Особистий прийом громадян

         24 березня 2011 року начальником управління Оленою Молошною було проведено особистий прийом громадян. Протягом особистого прийому до управління звернулося  6 громадян.

Пряма телефонна лінія «Суспільство проти корупції»

Враховуючи пріоритетне значення забезпечення відкритості та прозорості в роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування фахівцями управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області здійснюються заходи щодо систематичної організації та проведення прямих телефонних ліній. 24 березня 2011 року з 15 до 16 години начальником управління Оленою Молошною проведено чергову пряму телефонну лінію «Суспільство проти корупції».

 

Пряма телефонна лінія «Державна служба»

Враховуючи пріоритетне значення забезпечення відкритості та прозорості в роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування фахівцями управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області здійснюються заходи щодо систематичної організації та проведення прямих телефонних ліній. 24 березня 2011 року, з 11 до 12 години головним спеціалістом-юрисконсультом сектору консультативно-правової роботи відділи організаційно-кадрової роботи та документообігу Дмитром Паршиним проведено чергову пряму телефонну лінію «Державна служба».

Підвищення рівня професійної підготовки фахівців управління

Відповідно до пункту 3 Наказу Головного управління державної служби України від 11 березня 2011 року №67 відбулось внутрішнє апаратне навчання з питань стосовно обмежень встановлених Законом України «Про державну службу» щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби.

 

 

Робоча нарада

23 березня 2011 року начальник управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області Олена Молошна провела Робочу нараду з ректором Дніпропетровського національного університету ім.О.Гончара М.В. Поляковим та Директором Центру післядипломної освіти  В.П. Клюєвим щодо організації роботи Центру підвищення кваліфікації державних службовців при ДНУ ім. О. Гончара та його взаємодії з органами влади Дніпропетровської області.

Оголошення
Кращий державний службовець

З березня 2011 року стартував І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Участь у конкурсі «Кращий державний службовець» віднесено до одного з видів підвищення кваліфікації державних службовців. 

Конкурс проводиться у двох номінаціях («Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст»). Конкурс проводиться згідно затвердженого календарного плану та методичних рекомендацій. Вся інформація розміщена на банері Головдержслужби України та банері управління  державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області.


Щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»

З метою поширення позитивного досвіду щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (далі – Конкурс) створено веб-сайт «Спільнота кращих державних службовців» - www.kds.org.ua (далі – Сайт), який є місцем для інформування та спілкування учасників, організаторів та партнерів Конкурсу. Запрошуємо всіх до відвідин Сайту.


До уваги керівників органів виконавчої влади Дніпропетровської області

5 жовтня 2010 року Міністром Кабінету Міністрів України, головою Організаційного комітету з проведення Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація” А.Толстоуховим затверджено анкету учасника Конкурсу, анкету споживача послуг, що надаються органом виконавчої влади та Методичні рекомендації з проведення Конкурсу. За додатковою інформацією звертатися до Управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області. 


Залучення молоді на державну службу

В рамках реалізації Угоди про співробітництво між Головдержслужбою України, Дніпропетровською облдержадміністраціїю та Дніпропетровською обласною радою управлінням державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА починаючи з  квітня місяця розпочаті заходи щодо організації та проведення у 2010 році стажування студентської молоді Дніпропетровщини в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування області. 


Залучення громадськості до процесів формування державної політики в сфері державної служби

Управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області запрошує представників об'єднань громадян, науковців, представників засобів масової інформації  Дніпропетровської області до участі  у роботі Громадської експертної групи.


Всеукраїнська Спартакіада державних службовців

З метою виконання постанови КМУ від 15.11.2006 року N 1594 щодо проведення всеукраїнських регіональних галузевих спартакіад та відповідно до Спільного наказу Головдержслужби України та Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту від 28.09.2007 року  N 258/3470 управлінням державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області спільно з обласною державною адміністрацією здійснюються заходи щодо організації та проведення місцевих та обласної спартакіади державних службовців Дніпропетровщини


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Моніторинг
Форуми
Взаємодія з громадськістю
 
 Опитування

Як ви ставитесь до введення правил дрес-коду для чиновників?

Відповісти