This version of the page http://www.ripecms.com/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-23. The original page over time could change.
Ripe CMS :: Безстрокова акція: Найліпша CMS для сайтів усього за $29.95 (сучасна SEO-friendly система керування сайтом)!
 
Ripe CMS Lite — сучасна система керування контентом, що орієнтована на сайти, яким потрібні відвідувачі. Дозволяє легко керувати структурою та вмістом сайту. Дружня до пошукових систем. Слідкує за якістю контенту. Детальніше...
Ціна —  
Ripe CMS — це краща подруга пошукових систем!
Ripe CMS — це безвідмовна робота в будь-яких умовах!

Вхід для клієнтів



Забули пароль?
Задати питання:
E-mail

Ripe CMS Lite — ваш новий потужний інструмент Інтернет-маркетингу

Ripe CMS Lite 2.0 — це ідеальне рішення для розробників та власників бізнес-сайтів, котрим необхідне просте, надійне та функціональне рішення. Ripe CMS орієнтована на широку аудиторію споживачів, які бажають в найкоротші строки відкрити популярне представництво в Інтернет з мінімальними витратами. Дружність до пошукових систем, безмежні можливості у виборі дизайну, контроль якості наповнення сайту та висока надійність — відмітні особливості даної системи. У поєднанні з доступною ціною, всі перераховані якості роблять Ripe CMS найліпшим рішенням для вас. Час — це гроші. Ripe CMS створена, щоб економити ваш час і ваші гроші.

Дізнатися більше     Демо-версія...    Купити негайно! 

Переваги системи

  1. Ви господар своєї інформації! За допомогою Ripe CMS легко і просто вирішувати всі необхідні завдання по управлінню сайтом.
  2. Пошукові системи обожнюють ваш сайт. Видача правильних заголовків HTTP, можливість визначення заголовка, опису і ключових слів для кожної сторінки, оптімізовані адреси сторінок, налаштування SEO-параметрів, редактор файлу robots.txt і безліч SEO-інструментів по контролю якості вмісту сайту дозволяють навіть простому користувачеві виконувати завдання по пошуковій оптімізіциії на рівні професіонала.
  3. Ваш сайт завжди в роботі! Коли у ваших конкурентів сайти не працюють унаслідок виниклих проблем з сервером баз даних — ваш сайт продовжує працювати і приносити вам прибуток.
  4. Використовуйте будь-який дизайн. Гнучка і проста система шаблонів дозволить вам створити унікальний, незабутній сайт.
  5. Ваш сайт розмовляє з відвідувачами на їхній мові. Правильно реалізована багатомовність — відмітна особливість системи.
  6. Ваш сайт зроблений за правилами! Інструмент контролю якості наповнення автоматично знайде неправильні або биті посилання, дозволяє вам за лічені хвилини відстежити і виправити всі помилки.
  7. Немає меж вашій фантазії! Для Ripe CMS дуже легко, швидко і недорого можна додати практично будь-який функціональний модуль.

Детальніше     Демо-версія...    Купити негайно! 

 

 

 

Партнери