This version of the page http://www.reputationcapital.org/newsu/fullu/?article=579 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-22. The original page over time could change.
Reputation Capital запрошує на Дні Репутації – 2010


  • Головна
  • Про компанію
  • Преса про нас
  • Наші статті
  • Відгуки
  • Контактна інформація

Reputation Capital запрошує на Дні Репутації – 2010

  • Головна
7 грудня у київському готелі «Опера» (вул. Богдана Хмельницького, 53) пройдуть Дні Репутації в Україні – 2010, які є єдиним щорічним заходом високого рівня, який піднімає актуальні питання вимірювання та управління репутацією компаній і країн, а також спрямований на поширення найкращого досвіду у цій сфері.

Організаторами заходу є компанії Reputation Capital та Conference House.

Генеральний ТВ-партнер: 24 канал
Ексклюзивний інтернет-партнер - Корреспондент.net - Бизнес.

Приймаючий партнер: «Опера»
Партнер: The Leading Hotels of the World

PR-партнер: Clever Group 
Технічний партнер: Gestalt Consulting Group

Головними подіями Днів Репутації стануть оголошення результатів щорічного незалежного дослідження «Найшанованіші компанії України – 2010» (The Ukraine’s Most Reputable Companies - 2010), а також урочиста церемонія нагородження українських компаній з найвищою репутацією Reputation Award in Ukraine - 2010.

Дослідження рівня репутації українських компаній, проведене Reputation Capital, реалізується за оригінальною методикою Reputation Institute Reptrak™, яку світовий лідер у сфері репутаційного менеджменту застосовує під час глобального вивчення рівня довіри споживачів до найбільших компаній світу Global Reputation Pulse (The World's Most Reputable Companies).

Учасники Днів Репутації – 2010 зможуть також довідатися з перших вуст про світові та національні тенденції у напрямку підвищення репутаційного капіталу, впливу корпоративної соціальної відповідальності на репутацію компанії, ролі топ-менеджерів у підвищенні довіри до компанії серед громадськості. 

Торік у рамках Днів Репутації відбулося дві події: нагородження компаній з найвищою репутацією Reputation Award in Ukraine і презентація результатів першого спеціалізованого дослідження репутації України в країнах «Великої вісімки».

За три роки Дні Репутації в Україні відвідали понад сто представників провідних вітчизняних та іноземних компаній, а також експертів в області репутаційного менеджменту.

Більше інформації про подію у розділі "Події".

З питань партнерства у Днях Репутації в Україні – 2010 звертайтеся до Олексія Чуєва, тел: (067) 700-96-99, e-mail:
a.chuiev@reputationcapital.org

З питань участі та реєстрації на заході звертайтеся
в компанію Conference House.