This version of the page http://www.the-simpsons.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-20. The original page over time could change.
the Simpsons & Futurama | Сімпсони & Футурама | Симпсоны



Ви поставите наш банер?
Залюбки!
Вже поставив.
Неа.
Результати

RSS:

Адмін:


Теги:
Відео бернз гаджети гомер гомер сімпсон завантаження завантажити заставки ліса мультфільми пазли путін реклама робочий стіл сайт сверблячка сезони серії скачати скачати відео скрінсейвери сімпсон сімпсони сіпсони флеш флеш-відео футурама царапка чух чух і сверблячка шпалери щекотка щекотка и царапка ігри desktop flash games Itchy kangoo puzzle reno simpsons simpsons flash usb usb-hub

Новинки та Цікавинки


Лют 17

Житель Сіднея засуджений за перегляд Сімпсонів

Житель Сіднея засуджений за перегляд ролика, в якому герої мультиплікаційного телесеріалу Сімпсони займаються сексом, а сам мультфільм визнано дитячою порнографією, передає Кореспондент.

За словами судді, закон про дитячу порнографію покликаний зупинити сексуальну експлуатацію і наругу над дітьми і присікати розповсюдження зображень за участю неповнолітніх.

Читати далі »

0 Коментарів »

Лют 17

Вчений переглянув “Сімпсонів”, щоб вивчити шкідливі звички героїв

Мультсеріал “Сімпсони” схиляє дітей до куріння. Дослідник факультету епідеміології в Гарварді та факультету громадського здоров’я Сіднейського університету Гай Еслік особисто подивився 18 з 20 сезонів популярного американського мультфільму, щоб проаналізувати всі епізоди, в яких його герої курять. Результати дослідження австралійського вченого опубліковані в Medical Journal of Australia, повідомляє сайт infox.ru.

Читати далі »

0 Коментарів »

Лют 17

Сьогодні день народження в автора «Сімпсонів» Метта Грейніга

Меттью Абрам «Метт» Грейнінг (нар. 15 лютого 1954 в Портленді, штат Орегон, США) - творець, творчий консультант і продюсер культових мультсеріалів «Сімпсони» і «Футурама».

Про вимову його прізвища неодноразово сперечалися як в США, так і в інших країнах. У Росії широко поширена вимова Гроунінг, але сам мультиплікатор наполягає на тому, що його прізвище римується із словом «complaining», про що він згадав в одному з своїх коміксів і в інтерв’ю журналу «Rolling Stone». У серіях «Сімпсонів», де він з’являється, його прізвище вимовляється «Грейнінг».

Читати далі »

0 Коментарів »

Лют 17

Найвеличнішим персонажем кіно і телебачення визнано Гомера Сімпсона

Гомер Сімпсон очолив сотню найвидатніших персонажів, створених в кіно і на телебаченні за останні 20 років. Опитування читачів провів журнал Entertainment Weekly, а сам список опублікований у випуску від 4 червня 2010 року.

Читати далі »

0 Коментарів »

Лют 15

Сімпсони розкрили таємниці серіалу Lost

Мультсеріал Сімпсони відзначив закінчення серіалу Lost (Загублені), остання серія якого була показана в неділю, 23 травня, спеціальної заставкою, повідомляє The New York Times.

Під час заставки Барт, за традицією, в якості покарання пише багато разів на дошці одну-єдину фразу.

У серії, показаної в неділю, Барт писав на дошці: “Кінець Lost: це все був сон собаки. Дивіться нас”.

Примітно, що в серіалі дійсно є головний герой-пес - Вінсент, який регулярно з’являвся протягом усіх шести сезонів серіалу.

Крім цього, показ Сімпсонів в ефірі збігся з показом антології Lost, яка передувала останньої серії.

Це не перший випадок, коли творці шоу використовує дошку для жартів на актуальні теми. Так, під час заставки епізоду, показаного 25 квітня, Барт писав “South Park - ми б вас підтримали, якби не були такі налякані”. Мова йшла про скандал зі згадуванням пророка Мухаммеда, викликаному ювілейної серією South Park.

Серіал Lost йшов на телебаченні з 2004 року. У минулому році було оголошено, що шостий сезон стане останнім. Сама остання серія, показана вчора, тривала 2 години, а перед нею було показано півторагодинне короткий зміст попередніх серій 113.

Вартість реклами під час фіналу Lost не побила ніяких рекордів, але була досить великий - $ 900 тисяч за 30 секунд.

Любите азарт і бажаєте спробувати удачу? Тоді игровые автоматы играть саме для вас.

0 Коментарів »

Лют 15

Мультсеріал “Сімпсони”визнано найуспішнішим ТБ-брендом

Популярний проект, трансльований на каналі “2 +2″ отримав чергову премію.
Мультсеріал “Сімпсони” визнано найуспішнішим ТБ-брендом

На престижній світовій конференції Brand Licensing Europe 2010 за мультсеріал “Сімпсони” проголосував 31% з 450 представників телеіндустрії, назвавши його найкращим телевізійним брендом за всю історію індустрії. Подібний успіх експерти прогнозують серіалу “Lost”.

За 20 років існування мультсеріалу продаж дисків і товарів з символікою “Сімпсонів” принесла творцям мультфільму близько 8 млрд. доларів.
До речі, “Сімпсони” - найдовший мультсеріал в історії американського телебачення, що складається з 464 серій в 21 сезоні. Перша міні-серія “Good night” було показано у “Шоу Трейсі Ульман” 19 квітня 1987 року. Повноцінна демонстрація мультсеріалу почалася через декілька місяців на каналі FOX, а тепер “Сімпсонів” знають більш ніж в 100 країнах світу.

Сатиричний мультфільм, розрахований на широку аудиторію і висміює буквально всі сфери життя, з’явився в ефірі “2 +2″ цього літа. Зараз глядачі каналу дивляться вже шостий сезон серіалу, який у 1998 році був названий кращим телевізійним серіалом XX століття.

Ви студент, бажаєте побувати закордоном? Спробуйте програму Work and Travel - це саме для Вас!

Якщо ви любите грати ігри тоді вам потрібен цей сайт.

Давно шукаєте свою половинку? Тоді знайомства саме для вас. Знайдіть її вже зараз!

0 Коментарів »

Лют 14

Студія 20th Century Fox готує других «Сімпсонів»

У інтерв’ю ресурсу Coming Soon Брукс розповів, що сценаристи почали розробляти ідею другої анімаційної стрічки, проте заплановані епізоди серіалу для них стоять на першому місці. «Перший фільм ми виношували цілий рік, тому що боялися, що його не приймуть. Проте картина мала успіх, тому зараз ми роздумуємо над її продовженням», - заявив продюсер.

Читати далі »

0 Коментарів »

Лют 14

19 років

17 грудня виконалося повних 19 років одному з найпопулярніших серіалів в світі - анімаційному шоу «The Simpsons». Щонайдовший мультсеріал в історії американського телебачення, що складається з 428 серій в 20 сезонах, дебютував 17 грудня 1989 року на каналі FOX. Зараз вже напевно відомо, що успішний фільм буде продовжений як мінімум до 21-го сезону, який буде показаний в 2009 - 2010 роках.

Серіал досить скандальний, але в міру і рідко переступає межу дозволеного. Він висміює стереотипи, зокрема - стиль життя «середньостатистичного американця», попа-культуру, сучасні псевдоцінності, знаменитостей і навіть святе - рідний телеканал «Fox». Симпсони зачіпають навіть такі слизькі теми, як політика і релігія, не раз обговорювали проблему одностатевих браків, війну в Іраку, в Афганістані. В чудної сімейки - воістину усесвітнє визнання, наприклад, журнал Time в 1998 році

Сімпсони зачіпають навіть такі слизькі теми, як політика і релігія, не раз обговорювали проблему одностатевих шлюбів, війну в Іраку, в Афганістані. У дивакуватої сімейки - воістину всесвітнє визнання, наприклад, журнал Time в 1998 році назвав «The Simpsons» кращим телевізійним серіалом XX століття.

Читати далі »

0 Коментарів »

Січ 31

Деніел Редкліфф озвучив в “Сімпсонах ” вампіра Едмунда

Деніел Редкліфф взяв участь в пародії на фільм “Сутінки”, яка увійшла до традиційного хелоуінського епізоду “Сімпсонів”, повідомляє The Daily Telegraph.

По сюжету мультфільму вампір Едмунд, якого озвучує Редкліфф, закохується в Лізу. Щоб бути разом, пара біжить з будинку. В результаті Гомер вимушений об’єднатися з батьком Едмунда Дракулою, щоб знайти і розлучити закоханих.

Читати далі »

0 Коментарів »

Січ 31

Ватикан визнав Гомера Сімпсона католиком

Офіційна газета Ватикану Osservatore Romano заявила, що Гомер Сімпсон, небайдужий до алкоголю і їжі, і інші герої мультфільму “Сімпсони” - католики, які справно ходять до церкви. Тому Ватикан радить батькам не забороняти своїм дітям дивитися американський мультфільм.

- “Мало хто про це знають, і сам Гомер намагається приховати свою релігію, але він - католик”, - йдеться у статті “Гомер і Барт католики “, опублікованій в неділю в газеті Osservatore Romano. Саме тому немає нічого поганого в тому, щоб діти дивилися мультфільм про “пригоди маленьких жовтих хлопців “.

Читати далі »

0 Коментарів »

« Старіші

Категорії

Архів Сайту