Eng 
Главная
Знакомьтесь ближе
Законотворчество
Гражданская позиция
Прямая речь
Дайджест
Проекты
Обратная связь
Фотоархив
Аудио/Видео




поиск на сайте













Партинформ


Также в разделе:

Елена Бондаренко: Будущие родители могут быть спокойны, коляски, манежи, подгузники и смеси оплатит государство – помощь при рождении детей увеличена
17.03.2011, 18:49
Михаил Чечетов: Вместо своих «фамильных ценностей» рекомендую Тимошенко взять на эфир культуру диалога
17.03.2011, 18:35
Юлія Ковалевська: Ратифікація протоколу про транскордонне співробітництво між Україною та ЄС ліквідує бар’єри для вільного руху людей, товарів, послуг та капіталів
17.03.2011, 17:55
Александр Ефремов: Парламентская комиссия изучит причины подписания предыдущим правительством газового договора на кабальных условиях
17.03.2011, 17:41
Віктор Янукович: Створення повномасштабної електронної бібліотеки дасть колосальний поштовх усьому суспільству до саморозвитку та самовдосконалення
17.03.2011, 17:38



Віктор Янукович: 2010 рік став поворотним пунктом у розвитку нашої держави


13.12.2010, 17:12

вернуться в раздел

У поточному році новій владі вдалося вивести країну з кризи та закласти підґрунтя для ефективного розвитку держави. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час проведення розширеного засідання Ради регіонів.

У своєму виступі Глава держави сказав: «Ми взяли на себе відповідальне завдання – модернізувати країну, зробити її сучасною, конкурентоздатною і динамічною. Програма реформ на 2010–2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоздатна економіка, ефективна держава» дає чіткі відповіді, як це завдання виконати. Опоненти нас критикують і будуть критикувати на кожному кроці. І це цілком звична для нас ситуація як для демократичної країни. Але я хотів би сказати, що дуже важливо, щоб ми разом в вами розуміли, як до нас будуть ставитися люди, як реагуватиме громадянське суспільство на кожен наш крок. І завдання всім нам – підняти рівень довіри людей у цьому напрямку. Це означає – об’єднати державу навколо тієї реформи, про яку ми будемо сьогодні говорити. І це найголовніше».

«Зміни в державі набирають обертів. Крок за кроком ми проходимо шлях від перших напрацювань та проектів реформ до практичних рішень і нових результатів. Сподіваюся, вони будуть якісними. Кожен новий крок вимагає більш тісної координації і високої відповідальності за свої дії. 2010 рік дійсно став поворотним пунктом у розвитку нашої держави», - наголосив Президент.

Він нагадав, що у спадок від попередньої влади дісталася важка економічна ситуація з критичним падінням ВВП, масштабним спадом у промисловості, проблемами у державних фінансах.

«Політична криза, яка була всі минулі п’ять років, також додала нам проблем. Маю на увазі складну ситуацію й у виконавчій владі, й у законодавчій, і, безумовно, в житті людей - безробіття і проблеми у соціальному секторі. Такими були реалії початку року. Нам, я переконаний, вдалося переломити ситуацію на краще. Після президентських виборів був відкритий шлях до відновлення ефективної роботи владних інститутів. Ми вперше за роки незалежності отримали можливість починати і здійснювати реформи. І я сподіваюся, що кожен крок ми будемо робити спільно, разом з українським народом», - додав Віктор Янукович.

За його словами, сформована в парламенті коаліційна більшість забезпечила продуктивну законотворчу роботу.

«Я хочу подякувати і Верховній Раді, й Уряду, і всім політичним силам, які сьогодні єднаються навколо конкретних потужних кроків з модернізації нашої держави. За рахунок швидкого відновлення ефективної роботи державної влади нам вдалося стабілізувати ситуацію в економіці і «запустити» процес реформ», - додав Президент.

Офіційне Інтернет-представництво Президента України




версия для печати










Официальный информационный сервер

Copyright © 1999-2010 Партия регионов
Использование материалов, размещенных на сайте разрешается
с условием размещения ссылки на сайт Партии