This version of the page http://www.kneu.kiev.ua/publication/content/742.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-16. The original page over time could change.
Київський нацiональний економiчний унiверситет - ПРО ЦЕНТР МІЖНАРОДНИХ ЗВЯЗКІВ



Розширений пошук

Реєстрація



           

 
welcome@kneu.kiev.ua





 

укр | eng |

   ПРО ЦЕНТР МІЖНАРОДНИХ ЗВЯЗКІВ 
Назад


Дата: 08.12.10 12:00  


ПРО ЦЕНТР МІЖНАРОДНИХ ЗВЯЗКІВ


Київський національно економічний університет імені Вадима Гетьмана завжди був сильно орієнтованим освітнім закладом на участь у міжнародних дослідженнях і навчанні, і тому продовжує докладати зусилля для підтримки своїх відносин з іншими країнами. Розвиток міжнародних зв’язків Університет здійснює шляхом співпраці з вищими навчальними закладами і міжнародними організаціями Австрії, Великобританії, Італії, США, Німеччини, Польщі, Словаччини, Нідерландів, Туреччини, Франції, Китаю, Білорусії, Росії та з акредитованими в Україні посольствами багатьох зарубіжних країн.
В Університеті міжнародна діяльність координується централізовано Центром міжнародних зв'язків, який є самостійним структурним підрозділом, створеним у 1998 році. Має три відділи: відділ візово-реєстраційної роботи, обліку та контролю, відділ англомовних країн, відділ німецькомовних і франкомовних країн. Серед основних функцій і обов'язків Центру міжнародних зв'язків можна виділити чотири великі блоки:

  • Організація співробітництва професорсько-викладацького складу КНЕУ та зарубіжних університетів (участь у роботі наукових конференцій за кордоном, спільна підготовки до друку наукових монографій, обміну досвіду між викладачами, спільні наукові дослідження професорів університетів, реалізації наукових проектів);
  • Проведення міжнародних літніх університетів для студентів;
  • Організація включеного навчання (можливість на 4-5 курсі навчатися за кордоном без перерви у навчанні);
  •  Інформаційна підтримка студентам, які беруть участь у конкурсах на отримання стипендій на навчання в закордонних вузах.

Київський національний економічний університет підтримує численні контакти по всьому світу. Стратегії інтернаціоналізації університету включає в себе реалізацію як регіональних, так і міжнародних проектів, а також численні індивідуальні ініціативи. Мета стратегії інтернаціоналізації та інтеграції є розвиток співробітництва в усіх цих сферах та напрямках.




 Вгору
©  Київський нацiональний економiчний унiверситет webmasterkneu@kneu.kiev.ua