This version of the page http://www.khadi.kharkov.ua/library/vestnik/index.php?id=1575 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-14. The original page over time could change.
Статті 11 (2): Харківський національний автомобільно-дорожній університет
Ви тут: ХНАДУ / Автодорожник
понеділок, 14-03-2011

Знайомтеся, «Шведський Інститут»!

Як відомо, у наш час все більш важливою та актуальною стає проблема міжнародної співпраці та обміну досвідом. Все більш інтенсивними стають міжнародні зв'язки між нашою країною та іншими країнами світу.

Далі...

Молодь за безпеку дорожньго руху

Автомобіль – важливий винахід суспільства. Він приносить багато користі при вирішенні промислових, господарських та особистих питань. Однак, як і будь-який винахід людства при порушенні правил експлуатації може приносити шкоду. В сучасних умовах, коли невпинне збільшення кількості автомобілів у світі має тенденцію наближення до 1 міліарда, недотримання правил експлуатації транспортних засобів та правил дорожнього руху усіма учасниками призводить до перетворення корисного винаходу на жахливу зброю.

Далі...

Вітаємо ювілярів

(які народилися у жовтні)  

Інгу Анатоліївну Ємельянову – професора кафедри будівельних і дорожніх машин ім. А.М. Холодова;

Далі...

Спільне користування автомобілем

Під час користування автомобілем іноді виникає потреба в передачі права на його керування третім особам, зокрема, членам сім’ї. Існує декілька способів вирішення цього питання. По-перше, це оформлення довіреності, і по-друге – одержання в органах ДАІ тимчасового реєстраційного талона. 

Далі...

Розміри аліментів

Відповідно до ч. 3 ст. 181 Сімейного кодексу України  (далі - кодекс) за рішенням суду кошти на утримання дитини (аліменти) присуджуються у частці від доходу її матері чи батька й (або) у твердій грошовій сумі. При визначенні розміру аліментів суд враховує: стан здоров'я та матеріальне становище і дитини, і платника аліментів; наявність у платника аліментів інших дітей, непрацездатних батьків, чоловіка чи дружини; інші обставини, що мають істотне значення (стаття 182).

Далі...

До стоматолога з посмішкою

Зараз практично кожен буває на прийомі у стоматолога і йому завше рекомендують провести лікування карієсу, пародонтиту, гінгівіту тощо. Адже патологія зазвичай уже присутня в ротовій порожнині і, на жаль, необхідно проводити її лікування.

Далі...

Чарівний світ мистецтва

Напередодні 80-річного ювілею ХНАДУ у читальній залі бібліотеки було проведено виставку творчих робіт викладачів, співробітників і студентів нашого університету. Такі виставки вже стали традицією, яку ми зберігаємо упродовж багатьох років. Дуже приємно, що у технічному ВНЗ багато творчих, цілеспрямованих особистостей. 

Далі...

Пізнавальне заняття

Наприкінці вересня студенти-магістри дорожньо-будівельного факультету під час практичного заняття з технології наукових досліджень разом зі своїми викладачами, доцентами В.С. Титарем та Г.Р. Фоменко побували в інформаційно-бібліографічному відділі бібліотеки нашого університету.

Далі...

Сторінка 1 2 3