This version of the page http://www.uosa.uar.net/ua/foreign/exchange_program (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-11. The original page over time could change.
Національний університет «Острозька академія» | Міжнародні обмінні програми
 
 
 
Міжнародні обмінні програми

Національний університет “Острозька академія” представляє Україну в міжнародних обмінних програмах.

Реалізація двостороннього молодіжного проекту “Канада-Україна” (CORE) дає можливість студентам університету перебувати протягом декількох місяців у Канаді, опановувати досвід країни в економічній, соціальній, управлінській, освітній та інших сферах, знайомитись з людьми різних національностей, що проживають у Канаді, та особливостями їх культури, вдосконалювати знання англійської й французької мов.

“НетКор” (NetCorps) – українсько-канадійська програма, яка надає можливість студентам покращити свої професійні навички в галузі інформаційних технологій, програмування, створення веб-сторінок, баз даних, графічних програм і т.д. Має на меті розвиток у студентів навичок в галузі інформаційних технологій, в економічній, соціальній, освітній та управлінській сферах, вдосконалення лідерських та комунікаційних навичок.

Програма „Канада Корпс” (Canada Corps) – це одностороння пілотна програма, котра надає можливість канадській молоді вивчати українську культури, побут, звичаї, історії та традиції, проживаючи у гостьових родинах та працюючи на волонтерських робочих місцях. Проект сконцентрований на вивченні інформаційних і комп’ютерних технологій, а також електронного управління. Метою програми є дослідження стану електронного адміністрування в Україні, сприяння інтеграції Острозької академії в Болонський процес, а також впровадження інформаційних освітніх технологій в м. Острог.

Названі обмінні програми координує організація “Канада-Світ-Молодь”, що існує 35 років й має налагоджені контакти більше ніж з 50 країнами світу. Партнерство “Канади-Світ-Молодь” та Національного університету “Острозька академія” триває 10 років і вже понад 125 студентів університету змогли взяти участь в унікальних програмах обміну.

Налагоджена програма культурологічного обміну з Білостоцьким університетом (Польща). Метою обміну є пізнання студентами культури, звичок, традицій Польщі, ознайомлення зі структурою та принципами функціонування Білостоцького університету, освітньою системою Польщі.

Вже протягом 5 років студенти Національного університету “Острозька академія” мають можливість брати участь в курсах вивчення польської мови в Польщі (м. Варшава, м. Краків, м. Жешув та ін.)

Студенти Острозької Академії щорічно беруть участь в таких програмах стажування та навчання як Канадсько-Українська парламентська програма (CUPP); Програма ім. Фульбрайт для випускників (Fulbright Graduate Program); Програма обміну для випускників ім. Едмунда Маскі (The Edmund S. Muskie Program); Програма Лейна Кіркланда (Lane Kirkland Program); Навчальні тури до Польщі (Study Tours to Poland); Студії Східної Європи та ін.

Анонс
26 березня 2011 року
Олімпіада "Юний знавець англійської мови"

14 березня 2011 року
Сертифікатна програма з вивчення китайської мови

Всі анонси

Додатково
Центр канадознавства при Національному університеті "Острозька академія"
Міжнародні обмінні програми відділу міжнародного співробітництва

Абітурієнтові
Загальна інформація
Довузівська підготовка
Прийом до аспірантури на
2010 – 2011 н.р.

Відео
Фільми та передачі, присвячені НаУОА
Увага!
Збірник тез доповідей I Всеукраїнської науково-практичної конференції «Нова інформаційна ситуація та тенденції альтернативного розвитку ЗМК України»

Веб-сайти
Вакансії
Додатки


Інформація про ЗНО-2011