This version of the page http://www.egoisty.com/page/starteam/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-11. The original page over time could change.
STARTEAM / ЕgоЇсти

Проект STARTEAM


Місія цього проекту – створення ідеальних ресторанів для неординарних та яскравих особистостей!

STARTEAM стартує в ресторанах мережі ТМ «Піцца Челентано», «Картопляна Хата».

Основною ціллю проекту є вдосконалення сервісу і якості продукції в ресторанах мережі.

Проект започатковано з наших егоїстичних амбіцій та заради задоволення Ваших егоїстичних вимог, тільки в тих ресторанах, які підтримують клуб EgoЇсти.

Головними експертами проекту є ЕgoЇсти!

Проект має три основних напрямки – Інфолінія ,Таємні ЕgoЇсти, Бюро внутрішньої оцінки.




Інфолінія - безкоштовна телефонна лінія, на яку ми очікуємо отримувати з 8-00 до 22-00 Ваші відгуки про роботу ресторанів, зауваження, пропозиції, питання. Головна особливість інфолінії полягає в тому, що всі Ваші питання і проблеми, що вимагають індивідуального вирішення, будуть детально опрацьовані і відповідь буде надана спеціалістом інфолінії протягом 48 годин (в робочі дні).



Таємні ЕgoЇсти – програма аудиту ресторанів, головними експертами якої являються власники 10% карток клуба.



Бюро внутрішньої оцінки – закрита частина проекту, в якій наші спеціалісти проводять аудит ресторанів на їх відповідність стандартам ТМ.


Оцінки по цим 3 напрямках будуть формувати рейтинг ресторану в проекті STARTEAM.

Ресторани - переможці рейтингу будуть відзначені ось такими зірками, які допоможуть ідентифікувати ресторан, як такий, що відповідає Вашим вимогливим смакам, як ідеальний ресторан для яскравих особистостей! Працівники такого ресторану будуть отримувати спеціальну матеріальну винагороду і інші можливості: подорожі, яскраві враження, можливість особистісного розвитку.