Номер 125 за 10.07.2008
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи відзначаєте ви якось День св. Валентина?
так
ні
я - ні, але в родині відзначають
     

Вулиця Федора Моргуна
Сьогодні у Полтаві на старому міському цвинтарі поруч із могилою дружини поховають багаторічного керівника області
Василь НЕЇЖМАК   

Визначний учений–аграрій, економіст і господарник, письменник і публіцист, багаторічний керівник Полтавщини, перший голова Держкомприроди СРСР, Герой соціалістичної праці сьогодні знайде останній спочинок у полтавській землі, яка стала для нього рідною. Як уже повідомляла «УМ», Федір Моргун помер на 85–му році життя в понеділок — від наслідків травми, отриманої в автомобільній аварії.


Молоде — не зелене
На Вінниччині визначили кращих молодих людей 2008 року
Вiктор МЕЛЬНИК   

Відразу двадцять подолян стали переможцями обласного конкурсу «Молода людина року—2008». Подібний захід відбувся вперше, однак до участі у фінальній частині пройшло більш як сто кандидатур, запропонованих як різними державними структурами, так і громадськими організаціями. Тож представницькому журі на чолі із заступником «губернатора» визначити найкращих було непросто.


Гід для французів
У конкурсі, влаштованому французами, найкраще Черкаси презентувала місцева восьмикласниця
Людмила НІКІТЕНКО   

«Туристичний гід по Черкасах» французькою мовою написала учениця Першої міської гімназії Дарія Немцова. Школярка подала буклет на конкурс, оголошений посольством Франції в Україні, і перемогла. Її твір визнали кращим за обсягом поданої інформації, оригінальним оформленням та якісною французькою мовою. На 20 сторінках восьмикласниця розмістила історію міста, фото пам’ятників та визначних місць, вказавши необхідні туристам телефони.


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Регіони
Світ
Селяни і Ко
Освіта
Право
Культура
Мандрівки
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
Реклама (06.09.10)