This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/1117.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-08. The original page over time could change.
Секретар РНБО України зустрілась з Керівником БНБ Польщі та заступником Міністра МЗС Польщі - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
23.11.2010
Секретар РНБО України зустрілась з Керівником БНБ Польщі та заступником Міністра МЗС Польщі

23 листопада 2010 року розпочався офіційний візит до Республіки Польщі Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової.

Під час зустрічі з Керівником Бюро національної безпеки Республіки Польща Станіславом Козєєм та заступником Міністра закордонних справ Республіки Польща Хенриком Літвіном обговорювалися актуальні питання міжнародної безпеки та двостороннього співробітництва. Сторони засвідчили спільність підходів та оцінок таких явищ як міжнародний тероризм, торгівля наркотиками, ризик розповсюдження зброї та технологій виготовлення зброї масового ураження, морське піратство, нелегальна міграція тощо.

Відбувся обмін думками щодо тенденцій у розбудові нової безпекової архітектури на європейському континенті. У цьому контексті, окрему увагу було присвячено проблематиці забезпечення безпеки України як позаблокової держави за сучасних геополітичних реалій.

Сторони відзначили важливість реалізації проекту створення українсько-польсько-литовської бригади з метою спільної участі в операціях з підтримання миру, а також активізації військово-технічного співробітництва.

Відбувся обмін думками щодо перспектив взаємодії в енергетичній сфері, зокрема, реалізації проекту Євро-Азійського нафтотранспортного коридору, використання альтернативних джерел енергоносіїв, співпраці у видобувній сфері тощо.

Сторони висловили зацікавленість у поглибленні взаємодії з питань реформування збройних сил, координації зусиль щодо підготовки та проведення міжнародних миротворчих операцій, а також на заходах безпеки під час чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

За результатами зустрічі Секретаря РНБО України Р. Богатирьової та Керівника БНБ РП С. Козєя підписано відповідне комюніке.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 31/2011
Про внесення змін до Указу Президента України від 6 квітня 2010 року № 506
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1119/2010
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 17 листопада 2010 року «Про виклики та загрози національній безпеці України у 2011 році»
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші