This version of the page http://www.dyvosvit.com/?page_id=5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-07. The original page over time could change.
Агенція "Дивосвіт" » Дитячі табори
Корисна інформація

Дитячі табори

ЇДЕМО В  НАМЕТОВИЙ ТАБІР НА ЛІТНІ КАНІКУЛИ!  

Незабаром літні канікули, а ви і досі не вирішили, куди відправити своє непосидюще чадо?  Тоді оберіть для вашої дитини активний, корисний і насичений відпочинок на природі!

Скаутські наметові табори «Дивосвіт» це:

-          можливість

  • загартувати здоров’я та дух
  • одержати різноманітні знання, які згодом стануть у пригоді у дорослому житті
  • розкрити свій творчий потенціал
  • відчути себе особистістю, яка має власну активну життєву позицію та здатна до самостійного мислення і дій
  • побудувати справжні стосунки з друзями, яки триватимуть і після таборування;

-          наявність

  • підготовленої висококваліфікованої команди інструкторів об’єднаних спільними цілями,  та які володіють необхідними вміннями та навичками, здатні не тільки генерувати і реалізовувати власні ідеї, але й залучати до їх реалізації інших;
  • якісної технічної та матеріальної бази для проведення наметових таборів;
  • тривалого досвіду організації та проведення скаутських таборів.

А ще, Дитячі наметові табори – це співи біля вогнища, рухливі таборові ігри, змагання, нові друзі – хіба Ви не пам’ятаєте себе і своє захоплення від цікавого відпочинку у літніх піонер-таборах? І хіба Вам не хочеться подарувати такі ж спогади дитинства і своїм дітям?

Тут все по-справжньому! Справжні перешкоди; справжні друзі, що допомагають долати їх; справжні човни та катамарани, справжні намети і природа довкола!

 «А як же безпека?»- запитаєте Ви. Цьому питанню приділена особлива увага: табір забезпечено радіо-зв’язком, діти знаходяться під постійним наглядом лікаря. Крім того, вихованцями завжди опікуються їхні старші наставники.

 Тож, літня Робінзонада починається!

 Втомлені, засмаглі, але задоволені обличчя гарантовано!!!