This version of the page http://www.kyivsta.gov.ua/news/denpracivnyka.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-06. The original page over time could change.
День працівника ДПС України
З 1 січня 2011 року мінімальна заробітна плата – 941 грн., прожитковий мінімум для працездатних осіб – 941 грн. Телефон «гарячої лінії» ДПА у м. Києві 461-77-00. Про неправомірні дії працівників податкових органів повідомляйте за телефоном довіри 461-77-35
Про ДПА у м.Києві
ДПІ у районах м.Києва
Новини від ДПА у м.Києві
Приймальня громадян
Громадська колегія
Податкове законодавство
Навігатор платника податків
Податкові роз'яснення
Бланки податкової звітності та довідки
Питання та відповіді
Фізичні особи - умови оподаткування
Апеляційне оскарження в органах ДПС
Оподаткування нерезидентів
Ru  Ua  En
Запобігання проявам корупції
Вакансії органів ДПС м.Києва
Рішення Київської Ради та районних Рад (податки, збори та інші платежі)
Реалізація заставного та безхазяйного майна
Програма діяльності КМ України
Регуляторна політика
Анульовані свідоцтва платників податків ПДВ
Дані про платників ПДВ

 

На головну

 

День працівника державної податкової служби

 

Указ Президента України Про День працівника державної податкової служби України

 
 
 

             Шановні податківці! 

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника державної податкової служби України!
Це свято усіх, хто професіоналізмом, сумлінням та наполегливістю забезпечує надзвичайно важливу справу – наповнення державної скарбниці.
Сумлінно виконуючи свої обов’язки, саме податківці закладають основу для повноцінної реалізації національних інтересів України, добробуту та соціальних гарантій населення.
Бажаю Вам щастя, здоров’я, добра і благополуччя, успіхів та невичерпної енергії у щоденній нелегкій, але такій потрібній праці.
Зі святом Вас!

З повагою
Заступник Голови ДПА України -
голова ДПА у м. Києві                                                       Олег Нізенко

 
 
Таравская Марина Васильевна: «Посвящается 20-тилетию налоговой службы»
 

Голова місцевого осередку „Всеукраїнської громадської організації „Асоціація ветеранів державної податкової служби України” Корпачова Алла Олексіївна.
Ветерани податкової служби ДПІ у Голосіївському районі вдячні керівництву інспекції за вітання з нагоди 20 річниці податкової служби.

2 липня – День працівника державної податкової служби України
2 липня 2010 року в Україні відзначають професійне свято податківців – День працівника державної податкової служби України.

 

20 років поспіль. Податківці відзначають ювілей становлення податкової системи
Позитивні явища в соціально-економічному середовищі України є результатом використання не тільки ресурсних можливостей і потенціалу адміністративно-територіальних одиниць, а й тих економічних механізмів, які реалізують політику розвитку регіонів. Одним з таких механізмів є податкова система.

 

Шевченківські податківці до професійного свята забезпечили в бюджет 4 мільярди
Щорічно 2 липня відзначається професійне свято – День працівника державної  податкової служби України.Напередодні цієї дати, 1 липня, у приміщенні святково прибраного конференц-залу податкової інспекції Шевченківського району щиро привітав перший заступник начальника інспекції Олексій Кобєлєв…

 

Щирі вітання з нагоди професійного свята
Цьогорічне професійне свято податківців України збігається з 20-річницею від дня утворення податкової служби. За роки свого існування державна податкова служба стала вузловою ланкою у наповненні державної скарбниці та довела…

Працівники спеціалізованої податкової інспекції відзначили своє професійне свято
Цього року державна податкова служба України святкує свій ювілей. Рівно двадцять років тому, на початку становлення незалежної України, у складі Міністерства фінансів були створені підрозділи, які відповідали за адміністрування бюджетних надходжень та забезпечення виконання плану надходжень до бюджету.

 

Свято податківців – 20-річчя професійного свята – Дня працівника податкової служби України
30 червня в ДПІ у Подільському районі м. Києва відбулася урочиста подія з нагоди свята податківців – 20 річчя професійного свята – Дня працівника податкової служби України
.

Родинний присмак свята податківців
В світі існує багато різних професій, що заслуговують на увагу з боку суспільства. Професія податківця, – безперечно, – одна з тих, що є значимою в державі, бо ж дає можливість забезпечити належні умови для соціально-економічних перетворень в інтересах усього народу.

 

Урочистості з нагоди 20-ї річниці створення Державної податкової служби України
Державною податковою інспекцією у Дніпровському районі м. Києва проведено урочисті збори, присвячені 20-ій річниці створення Державної податкової служби України та професійному святу – Дню працівника державної податкової служби України.

 

Головне призначення податкової служби – служити державі!
Цьогоріч Державна податкова служба України святкує свій ювілей – 20 років. Два десятиріччя самовідданої праці на користь держави та її громадян вивели службу на якісно новий рівень, рівень партнерства та взаємної поваги між податківцями та платниками податків.

 
В ДПІ у Дарницькому районі м. Києва відбулись урочистості з нагоди професійного свята для ветеранів-податківців
Перші кроки до створення сучасної податкової служби були зроблені у 1990 році, і з того часу липень починається професійним святом працівників податкової служби України.
Двадцять років податківці гідно виконують свій професійний обов’язок, направлений на захист економічних інтересів держави, створення сприятливих умов для розвитку її економіки.

Професійне свято зустрічаємо у колі наставників
Враховуючи значну роль державної податкової служби України у забезпеченні реалізації податкової політики держави, Президент України 24 жовтня 2005 року підписав Указ №1506/2005 «Про День працівника державної податкової служби України», згідно з яким професійне свято податківців в Україні відзначається щорічно 2 липня.

Свято з нагоди 20-ї річниці створення податкової служби України відзначали в ДПІ у Деснянському районі м. Києва
Початок формування структури податкової служби України поклала постанова Ради Міністрів Української РСР від 12 квітня 1990 року № 74 „Про створення державної податкової служби в Українській РСР”.

 

Податківці  Києва відзначили професійне свято
Відповідно до Указу Президента України 2 липня відзначалося професійне свято податківців – День працівника Державної податкової служби України.

 

Вітання з професійним святом

 

Привітання з професійним святом – Днем працівника Державної податкової служби України!»

 

Шановні колеги-податківці!
Прийміть щирі, сердечні вітання з нагоди відзначення Дня Державної податкової служби України!

 
Шановні колеги!

Привітання з нагоди професійного свята – Дня працівника державної податкової служби України
Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника державної податкової служби України.

Шановні колеги!
Прийміть щирі вітання з нагоди 20-річниці створення Державної податкової служби України!

 
Основні завдання та функції державної податкової служби
Відповідно до Закону України від 4 грудня 1990 року №509-ХІІ „Про державну податкову службу в Україні” завданнями органів державної податкової служби України є:
 
Символіка державної податкової служби України
Указом Президента України від 23 червня 2001 року №466/2001 „Про символіку державної податкової служби України” засновано емблему, прапор державної податкової служби України і штандарт Голови Державної податкової адміністрації України, затверджено їх описи і малюнки та порядок використання.
 
ДПА у м. Києві – історія та сьогодення
Свою роботу столичне податкове відомство почало у 1990 році – тоді було засновано Державну податкову інспекцію у м. Києві, очолив її Г. М. Оперенко. На той час до структури столичної ДПІ входило дев’ять підрозділів. Уже першого року до Державного бюджету України було мобілізовано 4606,7 млн. радянських рублів.
 
Кроки співпраці ведуть до мети
Для податківців столиці одним з найважливіших завдань є забезпечення регулярного, своєчасного, повного і, що не менш важливо, добровільного виконання платниками податків своїх обов’язків перед державою. Кваліфіковані фахівці столичних інспекцій в разі потреби неодмінно прийдуть на допомогу кожному платнику податків.
 
Наша міліція «Бюджет» береже!
Сьогодні, в добу економічних потрясінь в Україні і світі, найяскравішим підтвердженням гасла «наша міліція нас береже!» є діяльність столичних податківців. Адже Київ – не тільки мегаполіс із розвинутою інфраструктурою, де все рухається, працює і, як наслідок, зростають надходження коштів до державної скарбниці, а й найпривабливіше місто для реалізації шахрайських планів.
 
«Щит» для «Бюджету»
Столичні податківці під час операцій «Бюджет», «Щит» та «Зарплаті в конвертах – Ні» донарахували до сплати до бюджету понад одного мільярду гривень.
 
 
 

©2003-2011 ДПА у м.Києві
При використанні матеріалів посилання на сайти ДПА у м.Києві та ДПА України обов`язкове