This version of the page http://te.20minut.ua/health (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-05. The original page over time could change.
Здоров'я Тернополя : Хвороби лікують на... долоні
Авто
Недвижимость
Строительство
Работа
Гостиницы
Интернет-радио
Мамаклуб
RSS
Вход | Зарегистрироваться

Хвороби лікують на... долоні   

Кисть і стопа - наш організм в мініатюрі. Там розміщена ціла мережа біоактивних точок. Кожна відповідає за певний орган, стверджують прихильники су-джок терапії. Голова і шия - це великий палець, груди і живіт – долоня, руки – вказівний палець і мізинець, ноги – середній і безіменний пальці. Інколи, щоб попередити або навіть прогнати недугу, досить знайти “потрібну” точку на долоні і добре її простимулювати.  (9)


Що батькам потрібно знати про дислексію 

Дислексія - порушення читання, письма й вимови – розвивається у 3-5-річних дітей тоді, коли зміст сказаного батьками не відповідає їхнім діям. Якщо цим порушенням знехтувати в дитинстві, у дорослому віці воно призводить до формування неправильного уявлення про світ і нервових зривів.  (4)

До санаторіїв на Тернопільщині їдуть і восени, і взимку 

Не лише літо, а й інші пори року цілком підходять для того, аби поліпшити своє здоров’я. Оздоровчі заклади на території нашої області працюють цілорічно.

Недуги сечовивідної системи “молодшають”  

В урологічному відділенні університетської лікарні проводять хірургічне лікування недуг сечовивідної системи: доброякісних пухлин передміхурової залози та сечового міхура, сечокам’яної хвороби, аномалій розвитку сечовивідної системи, нирок  (2)

За ниркою тернополянин поїхав до Італії 

Тернополянин Петро Ярошевський поїхав в Італію не заробляти гроші, як тисячі наших співвітчизників, а через хворобу – кілька років тому у чоловіка розвинулася термінальна ниркова недостатність. Недуга не піддавалася лікуванню медичними препаратами, тому лікарі призначили йому процедуру гемодіалізу. Мати Петра, яка на заробітках в Італії, розповіла про хворобу сина лікареві, у домі якого працює. Той запропонував допомогти  (1)

У харчуванні має бути “золота” середина 

Чи потрібно постійно сидіти на дієті, аби гарно виглядати? З таким запитанням наші кореспонденти звернулися до лікаря-дієтолога університетської лікарні Лідії Негоди.

Знахідки в дитячих носиках і вушках. Як вберегти малечу від небезпеки  

Під час пустощів у дитячі носики потрапляють найрізноманітніші предмети - від уламків іграшок до штучних камінчиків. Як запобігти цьому і що робити, якщо трапився такий “трафунок”, розповідає завідувач консультативно-діагностичного відділення міської дитячої лікарні, лікар-отоларинголог Ігор Гомза.  (2)

Одноразові підгузки – це для лінивих мам. Досвідом використання багаторазових діляться тернополянки 

Багаторазові підгузки, котрі з'явилися на ринку кілька років тому, досі залишаються модною та недешевою новинкою. Втім, матері, котрі почали ними користуватися, не шкодують. Наголошують на їхній користі й педіатри.  (17)

Лента новостей
Від рожевого лишаю не застрахований ніхто. Як його розпізнати, розповідає дерматовенеролог (4)

Хвороба Жибера або рожевий лишай - неважка запальна недуга шкіри. Зазвичай вона починається раптово, коли людина цього зовсім не чекає, пояснює лікар-дерматовенеролог міської лікарні №2 Людмила Стахів. Тернополь, 03/03/2011 18:12

Позбутися полікістозу допоможе операція (5)

“Бомба сповільненої дії” - так іноді називають полікістоз яєчників. І недаремно. Зазвичай ця хвороба зазвичай протікає без сиптомів і виявляють її випадково. Найгірше, що 80% жінок з таким діагнозом не можуть завагітніти, а відтак і народити дитину. Тернополь, 26/02/2011 08:03

Святкуватимуть тернопільські моржі

Відкритий чемпіонат Тернопільщини із зимового плавання “Галицькі моржі-2011” відбудеться 27 лютого о 11.00 в парку “Топільче”. Тернополь, 24/02/2011 19:05

Каміння у нирках позбуваються без операції та наркозу (на правах реклами) (9)

Без операції, тобто без пошкодження м'яких тканин та без наркозу можна позбутися каміння у нирках у Центрі літотрипсії та ультразвукової діагностики. Тернополь, 23/02/2011 11:14

Об'єднання лякає аптекарів Тернопілля (5)

Керівники комунальних аптек пояснили, чому на частину ліків ціна у них вища, ніж у приватників, просто у редакції. Тернополь, 21/02/2011 13:59

На Тернопільщині 46 дітей хворіють на цукровий діабет (2)

Більшість хворих на цукровий діабет – дорослі. Проте медики б'ють на сполох — все частіше цю недугу діагностують у дітей. І кількість хворих щороку зростає. Тернополь, 19/02/2011 09:03

Лента новостей >>