This version of the page http://109.te.ua/?menu=info&id=8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-04. The original page over time could change.
Як користуватися пошуком
В базі - 10324 організацій (15032 контактів) та 190496 квартирних абонентів [s1,b1]
  
Про проект → Як користуватися пошуком
Назад

Пошук по номеру, по товару (послузі), по назві,  по прізвищу
Детальна інструкція



1 Натисніть закладку Пошук  
2 Введіть ключове слово Введіть у текстове поле текст - але не менше 2 символів. Ключовими словами можуть бути: назва оргназації, види діяльності, назви послуг, прізвища абонентів або підприємців, номера телефонів, інші контакти.

Дозволяється вводити сполучення декількох слів або їх частин. При чому працюватиме правило логічного "і" ("and"), тобто якщо є декілька слів у запиті, то у результатах будуть відображні ті записи, які містять в собі всі вказані слова.

Отже, введення більше одного слова у запиті приводить до зменшення можливої кількості результатів.

Наприклад, треба знайти телефони відділу освіти Теребовлянської районної держадміністрації. 
Вибираємо вкладку Теребовлянський район. Тепер вводимо текст пошуку. Можна ввести повну назву - але навіщо витрачати час на набір великої кількості символів та й з певною імовірністю допущення помилок при наборі або не вгадати з відмінками. Спробуємо просто ввести частину слова адміністрація - адм і натискаємо "Пошук". Як бачимо, результатів пошуку буде доволі багато - близько двох десятків ("адм" міститься в назвах слова "адміністрація"), їх звісно можна переглянути візуально і віднайти потрібне. Для того, щоб не витрачати час ні на набор, ні на перегляд, спробуємо ввести у рядок пошуку декілька частин слів, таких самих коротких. Тобто, в рядок пошуку набираємо осв адм (відділ освіти районної адміністрації), і отримаємо лише один результат - власне те, що і треба було віднайти.
Зауважимо, що велику кількість результатів можна обмежувати введенням точніших (довших) виразів, або вказанням в чому саме має здійснюватися пошук. Звісно, якщо вибрано шукати всюди, а рядок пошуку містить слово спорт, то серед результатів пошуку опиняться і організації, які надають транспортні послуги. В такому випадку необхідно вказувати - шукати по назвах. Ми працюємо над вдосконаленням пошукової системи, яку хочемо "навчити" розділяти неспоріднені теми, а також підкреслювати (виділяти) результати. 
3 Виберіть ЩО ШУКАТИ
  • організацію 
  • фізичну особу
  • інформацію на сайті


- пошук серед фірм, підприємств, організацій області
- пошук квартирних абонентів
- пошук в довідковій інформації, яка прямо не стосується телефонного довідника - телефонні коди, поштові індекси, календарі тощо.
4 Виберіть ЯК ШУКАТИ:  
4.1. При пошуку організацій є такі варіанти (по замовчуванню вибрано режим "Всюди"):
  • в назвах
 
Пошук лише по назвах - скорочених, повних, абревіатурах
Наприклад, ТНЕУ або Тернопільський національний економічний університет, або економічний університет
  • в рубриках і описах
 
Всі організації віднесені хоча б до однієї рубрики, їх назви логічні, тому вводьте - "стоматологія", "аптеки", "автозапчастини", а не "де лікують зуби", "купити пігулки" або "кардан до Волги".
Анкетовані нами фірми (але це не всі фірми каталогу) надають детальнішу інформацію про свої товари чи послуги, тому можна віднайти стоматкабінети, ввівши "протезування", "рентген".
  • в контактах
 
Пошук по номерах телефонів, по адресах e-mail та веб-сторінок, по іменах skype чи номерах icq. 
При пошуку за номером телефону потрібно вводити лише цифри (без дефісів, пробілів, міжміських кодів), наприклад 400039 замість (0352) 400039 або 80352400039. Для мобільних телефонів вводити: (0ХХ) ХХХХХХХ, наприклад, (096) 9192809.
  • всюди 
 
Одночасний пошук по назвах, рубриках, описах, контактах
Зауважимо, що кожній організації каталогу, залежно від джерела отримання інформації, присвоєно один з трьох атрибутів.
Перший - інформація взята з "відкритих" джерел - сайтів, інтернет-каталогів, довідників. Достовірність такої інформації є умовно низькою, тому вона підлягає перевірці і підтвердженню. Такі організації можна переглянути, вказавши її назву і вибравши режим "в назвах". За інших умов такі організації не відображаються (тобто по видах діяльності цих організацій не буде видно).
Другий - інформація підтверджена анкетуванням. Такі організації будуть показані за будь-якого обраного режиму.  
Третій відрізняється від попереднього тим, що дані організації є рекомендованими редакцією проекту. Їх назви наводяться попереду інших результатів.
4.2. При пошуку фізичних осіб є такі варіанти (по замовчуванню вибрано режим "Всюди"):
  • в назвах
 
Пошук по прізвищах квартирних абонентів
Рекомендуємо вводити лише прізвища (без ініціалів) - оскільки більшість абонентів внесено у форматі "Прізвище та ініціали" і пошук з іменами скоріше всього дасть нульові результати.
Використовуйте ініціали як уточнення пошуку - якщо отримуєте надто багато результатів для прізвища. 
Якщо результати пошуку вас не задовольнили, спробуйте забрати закінчення прізвища -  можливо телефон оформлено на іншого з подружжя. Тобто, якщо ввести "Романц" - то у результатах ви бачитиме як "Романцов", так і "Романцова"
Будь-ласка, перегляньте знайомі Вам телефони і, якщо є неточності, напишіть листа на admin@109.te.ua з темою листа - "уточнення даних", а в листі вкажіть уточнені ім'я та по-батькові повністю, а також додаткові контакти. Детальніше тут.
  • в адресах
Пошук по вулицях
Вводьте назви вулиць, без номерів будинків і квартир
  • в номерах телефонів
При пошуку за номером телефону потрібно вводити лише цифри (без дефісів, пробілів, міжміських кодів), наприклад 400039 замість (0352) 400039 або 80352400039.
  • всюди
Одночасний пошук по назвах, адресах, номерах телефонів
5 Виберіть ДЕ ШУКАТИ Дозволяє вибрати 1 з 17 районів Тернопільської області або м.Тернопіль або усю область із списку
6 Натисніть кнопку "ПОШУК"

Формується сторінка з результатами.

Якщо результати відсутні - спробуйте змінити ключові слова (пункт 2), перевірте (змініть) Що шукати, Як шукати 


 
 


Назад
  • Про проект
  • Партнери
  • Закладки
109.te.ua © 2009-2011
 розробка: vlasne.info