This version of the page http://www.hartex.lviv.ua/p-pidlogy.php?item=1-pidlogy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-03. The original page over time could change.
Компанія Гартекс ::: Промислові підлоги
ПРО КОМПАНІЮ
ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ
КОНТАКТИ
Сьогодні     03.03.2011

Промислові підлоги

Товариство з обмеженою відповідальністю "Гартекс", було засноване  у Львові в  2003 році як будівельна організація, яка займається виготовленням та ремонтом високоміцних промислових  підлог на ринку України, із застосуванням сучасної європейської технології.

Ми пропонуємо

Сучасний європейський стиль, до якого ми прагнемо, вимагає не тільки високої якості будь-якої продукції, а й відповідних умов її виробництва та зберігання. Одним із важливих конструктивних елементів є підлога, яка при експлуатації найбільше зношується порівняно з іншими конструкціями.

Не таємниця, що звичайна бетонна підлога швидко зношується, дає тріщини, має високу водопроникність і в більшості випадків є джерелом пилюки. А для багатьох сучасних підприємств відсутність пилюки є основною вимогою виробництва. Тому отримання підлоги рівної, високої міцності, такої, що не пилить і витримує великі механічні навантаження, виготовленої в короткі терміни, стає все більш актуальним питанням.

Влаштуванням таких довговічних і надійних підлог на українському ринку займається ТзОВ "Гартекс".

Такі промислові підлоги застосовуються під час будівництва і ремонту різноманітних споруд: складських і виробничих приміщень, торгових і виставкових залів, магазинів і супермаркетів, станцій технічного обслуговування і автозаправних станцій, механічних і інструментальних майстерень, терміналів і вокзалів,  т. п. Крім цього, подібні підлоги використовуються і під відкритим небом.

В процесі створення нових високоміцних, зносостійких, гладких підлог ТзОВ "Гартекс" дотримується  сучасних технологій вкладання бетону, застосовує спеціальне обладнання, таке як: вібротрамбовки, глибинні та площинні вібратори і віброрейки, затирочні машини, шовнонарізні машини і т. п.

Перед початком влаштування промислової підлоги спеціалісти підприємства беруть до уваги механічні та хімічні навантаження, умови експлуатації, якість і підготовку основи під підлогу, рекомендації проектантів і побажання замовника.

Процес виконання полягає в наступному:

  • Бетон, відповідно заармований, вкладається на підготовлену основу, розрівнюється і завібровується;
  • Через певний час на свіжий бетон рівномірно наноситься зміцнююча посипка ;
  • З допомогою затирочних машин верхня поверхня обробляється до остаточного стану;
  • Після чого поверхня закріплюється імпрегнатом, який дозволяє покращити властивості верхнього шару, надає поверхні привабливий вигляд і блиск, покращує процес набору міцності бетону;
  • На кінцевому етапі нарізаються і заповнюються спеціальними сумішами деформаційні щілини.

Звертаємо Вашу увагу на те, що великі площі підлог можна виконувати в короткі терміни, відповідно і швидше ввести об’єкти в експлуатацію.

ПОСЛУГИ

   Промислові підлоги

   Будівельні послуги

   Сендвіч-панелі

   Металопластикові
      вікна і двері

   Металеві та броньовані
      двері

   Швидкомонтовані
      модульні будівлі

   Порошкове фарбування

НАПИСАТИ
ЛИСТА





Бизнес каталог Украины

© Гартекс

вул.Городоцька, 174, м.Львів, Україна, 79022

тел.: (032) 240-99-61

факс: (032) 240-99-62

e-mail: hartex@svytjaz.com.ua

сайт: http://www.hartex.lviv.ua

© Вікторія