This version of the page http://www.hartex.lviv.ua/p-pidlogy.php?id=1&item=1-technology (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-02. The original page over time could change.
Компанія Гартекс ::: Промислові підлоги
ПРО КОМПАНІЮ
ПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ
КОНТАКТИ
Сьогодні     02.03.2011

Сучасні технології

В процесі створення нових високоміцних, зносостійких, гладких підлог ТзОВ "Гартекс" дотримується сучасних технологій вкладання бетону, застосовує спеціальне обладнання, таке як: віброущільнювачі, глибинні та площинні вібратори і віброрейки, затирочні машини, шовнонарізні машини і т.д.

Ми виконуємо

Перед початком влаштування промислової підлоги спеціалісти підприємства беруть до уваги механічні та хімічні навантаження, умови експлуатації, якість і підготовку основи під підлогу, рекомендації проектантів і побажання замовника.

Високоміцна промислова підлога виконується на мінеральній бетонній основі, зміцнена поверхово посипкою і покрита Імпрегнатом (консерваційним розчином), що в комплексі забезпечує високу стійкість до стирання і пилоутворення.

Рекомендований бетон класу не менше М-300

Підлога виготовляється в одному технологічному процесі методом формування бетонної плити. Свіжий бетон після багатоточкового вібрування посипають спеціальною посипкою. Під час механічного затирання втирають посилку в бетон аж до отримання необхідної гладкості підлоги. Затиранням можна також досягти ефект дзеркальної гладкості.

Після остаточного затирання поверхню покривають Імпрегнатом (консерваційним розчином), який покращує властивості верхнього шару, зовнішній вигляд, оберігає бетонну плиту від швидкого висихання.

Підлога виконується як так звана "плаваюча" через відокремлення її від основи поліетиленовою плівкою. Плівка розкладається з метою обмеження тертя між плитою і основою.

Також застосування плівки дає можливість збільшити відстань між деформаційними щілинами. Щілини виконують шляхом нарізання в бетонній плиті після шліфування і нанесення імпрегнату на поверхню. Нарізання виконують на квадрати з довжиною сторони не більше 6 метрів, глибиною 1/3 товщини плити.

Після 3-28 денного періоду, в залежності від типу пазової суміші, необхідно:

  • очистити щілину;
  • заповнити щілину саморозливною масою.

Розсіяне армування стальними волокнами

В даний час найбільш часто використовується для бетонних покриттів, і воно принципово заміняє традиційне армування стальним сітками. У виготовленій підлозі бетон, армований волокнами, не піддається різкому руйнуванню та є квазіпластичним (напівпластичним). Волокна розкладаються рівномірно в бетоні і по всіх напрямках, на відміну від сіток, які армують тільки два напрямки, залишаючи незаармованими комірки розміром 10*10, 15*15 см, тощо.

Бетон з волокнами характеризується такими властивостями:

  • несипучим, а квазіпластичним процесом руйнування, в наслідок чого можна контролювати виникнення тріщин і використовувати дефектний елемент в цілому навіть за умови існування мікро тріщин;
  • здатністю до поглинання великої кількості енергії без руйнування конструкції, а особливо при різноманітних механічних навантаженнях (так, наприклад, в результаті ударів і падіння важких предметів на підлогу, а також при переміщеннях навантаженого транспорту);
  • можливістю правильно розподілити навантаження, оберігаючи бетон від потріскування.

Армування бетонної підлоги визначається в кожному конкретному випадку в залежності від навантаження і вимог до підлоги.

Процес влаштування підлоги складається з наступних етапів:

  1. Розкладання поліетиленової плівки.
  2. Розкладання деформаційної стрічки.
  3. Виливання і вирівнювання бетону відповідної марки з стальними волокнами.
  4. Нанесення зміцнюючої посипки.
  5. Механічне шліфування поверхні.
  6. Нанесення іпреганту.
  7. Нарізання деформаційних щілин.
  8. Заповнення щілин саморозливною масою.

ПОСЛУГИ

   Промислові підлоги

   Будівельні послуги

   Сендвіч-панелі

   Металопластикові
      вікна і двері

   Металеві та броньовані
      двері

   Швидкомонтовані
      модульні будівлі

   Порошкове фарбування

НАПИСАТИ
ЛИСТА





Бизнес каталог Украины

© Гартекс

вул.Городоцька, 174, м.Львів, Україна, 79022

тел.: (032) 240-99-61

факс: (032) 240-99-62

e-mail: hartex@svytjaz.com.ua

сайт: http://www.hartex.lviv.ua

© Вікторія