This version of the page http://www.unicredit.com.ua/view.atmgroup/view.call_center/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-28. The original page over time could change.
UniCredit Bank в Україні
 
Головна > Про банк > Банкомати > Банкомати UniCredit Group за кордоном
No Flash Player
Банкомати UniCredit Group за кордоном
Жодних додаткових комісій за зняття готівки за кордоном

UniCredit Bank – перший банк в Україні, що надає Вам унікальну можливість користуватись мережею банкоматів UniCredit Group у країнах Європи за українськими тарифами, тобто без сплати додаткових комісій.

Відтепер усі власники карток від UniCredit Bank зможуть почуватися за кордоном, як вдома!

UniCredit Group працює у 22 країнах. Станом на серпень 2010 року послугою зняття готівки без додаткових комісій можна скористатися вже в 18 країнах:

Польщі, Італії, Туреччині, Чехії, Австрії, Німеччині, Угорщині, Казахстані, Киргизстані, Хорватії, Словаччині, Болгарії, Боснії, Румунії, Сербії, Словенії, Росії і Україні.
Об’єднана мережа банкоматів UniCredit Group у цих країнах налічує понад 19 000 банкоматів.

Ми пропонуємо Вам особисто оцінити переваги, які можна отримати від справжнього європейського банку.

Ви зможете економити, оскільки комісія за зняття готівки за кордоном відтепер не стягуватиметься.
Власники карток в національній валюті сплачуватимуть лише комісію за конвертацію.

Будь ласка, зверніть увагу, що за кордоном та в Україні Ви знімаєте готівку у національній валюті тієї країни, де Ви користуєтесь банкоматом. Не всі країни Європи входять до зони обігу Євро. Ми радимо Вам заздалегідь дізнаватися про національну валюту в країні Вашої поорожі.

Звертаємо Вашу увагу, що з 11.11.2010 року власники карток платіжної системи VISA можуть здійснювати зняття готівки без комісії у банкоматах UniCredit Group за кордоном та в Україні через мережу банкоматів Укрсоцбанку, раніше така можливість була доступна лише для карт платіжної системи MasterCard.

Звертаємо Вашу увагу на те, що перелік країн, де надається послуга, буде розширюватися, тому пропонуємо Вам переглядати сторінку, вирушаючи у подорож.

Оберіть країну, до якої Ви подорожуєте, і отримайте інформацію про мережу банкоматів, де Ви зможете скористатись послугою.

Переваги, підкріплені фактами.
UniCredit Bank. Перший справжній європейський банк.

За додатковою інформацією звертайтеся до інформаційного центру
Дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів безкоштовні, працює цілодобово.
Завантажити список країн і банків