This version of the page http://www.termotehstroy.dp.ua/news-print-6.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-27. The original page over time could change.
20.10.08 Завершена частина холодильного комплексу - Статьи и обзоры - Сайт компании "Термотехстрой"

01.04.2009 - 20.10.08 Завершена частина холодильного комплексу

Взявшись за виготовлення холодильного комплексу, наша компанія виконала і здала в строк першу частину холодильного комплексу по виготовленню курячого м'яса. У процесі роботи виникали деякі труднощі, з якими успішно справлялися і проектувальники проекту і робітничий колектив. Більша частина робіт проводилася на висоті з використанням сучасного будівельного обладнання, яким оснащені всі робочі колективи нашої компанії .
У якості стінового покриття були використані кращі на сьогоднішній день теплоізоляційні панелі. Сендвіч-панели не тільки є кращим теплоізолятором, але й мають металеву основу й пластикове покриття, що сприяє значному підвищенню міцності конструкції, підтримці температури та зручності в експлуатації. Робота була виконана в строки й замовник залишився задоволений. Сподіваємось, що завдяки запуску холодильного комплексу в експлуатацію, ми з вами побачимо на прилавках магазинів більше свіжого курячого м'яса!

Дивіться фото:









Опубликовано на сайте: http://termotehstroy.dp.ua
Прямая ссылка: http://termotehstroy.dp.ua/index.php?name=news&op=view&id=6