This version of the page http://kievtv.com.ua/novini-m-sta/untitled-271.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-25. The original page over time could change.
- Столичний телеканал «Київ»
2011/02/25

Зменшити кількість чиновників та позбутися неефективних, а почасти збиткових, комунальних підприємств. Місто планує реорганізувати структуру столичної влади.

Місто змінює структуру столичної влади. Згідно з нею зменшиться кількість чиновників в міській та районних адміністраціях, а також зникнуть неефективні комунальні підприємства. Головні принципи проекту, що представлять на розгляд Київради - розробка механізму запобігання корупції та зменшення бюрократичних перепон.

Менше чиновників - більше коштів на соціальні видатки. Найближчим часом кабінети Київської міської державної адміністрації залишать - 115 управлінців, у районах звільнять щонайменше 240 службовців, а ліквідація територіальних медичних об’єднань скоротить витрати на утримання 280 працівників.

Місто планує уніфікувати структуру районних адміністрацій - нині в кожній своя система підрозділів. У всіх 10-ти адміністративних одинцях Києва - залишать тільки управління ЖКГ, освіти, охорони здоров’я, з питань надзвичайних ситуацій, праці та соціального захисту, фінансове, а також службу у справах дітей. Зменшать і кількість керівників районів.

З кошторису столиці виключать і витрати на утримання збиткових підприємств. Зі 183 комунальних підприємств залишиться лише 111. Ліквідують 12 комунальних підприємств, а деякі реорганізують або об’єднають.

До речі, за новим програмно-цільовим методом формування бюджету, підприємства та райони за результатами виконання дохідної частини річного фінансового плану стимулюватимуть. За такою системою, кажуть в адміністрації столиці, кожна копійка буде привязана до конкретної мети.

Окрім головного фінансового документу місто планує розробити генеральний план розвитку на найближчі 15 років. Вже у пятницю столиця підпише угоду зі світовим банком про залучення іноземного партнера до створення документа. Представлять документ на День міста - у травні.

Новини міста
2011/02/25

Тонни снігу вивезено з Києва

Читати далі »
2011/02/24

 

З 23-го лютого трамвайний маршрут №5 «Контрактова площа - бульвар Дружби Народів» не курсуватиме

Читати далі »
2011/02/22

Андріївський узвіз почнуть оновлювати вже навесні

Читати далі »
2011/02/22

Оновлення шпиталю інвалідів

Читати далі »
2011/02/21

З початку року вартість пального невпинно росте

Читати далі »