This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=362 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-24. The original page over time could change.
Загублені: кого нагадує Бену Джуліет? | LetrOdectUS

LetrOdectUS

У коментарях до огляду шостої серії телесеріалу Загублені зайшла мова про жінку, з якою Бен порівнював Джуліет. У нас з’явилося 2 варіанти - це або мати Бена - Емілі, яку він ніколи не знав, або ж це Енні - дівчинка з якою Бен потоваришував на острові.

Енні (Annie)

Енні потоваришувала з Беном одразу після того як він прибув на острів.

Його батько був алкоголіком, та винив Бена у смерті його матері. Він навіть забував про дні народження сина.

It’s a birthday present. Mine just happens to be today. You do remember birthdays, don’t you Richard?

Він називав день народження Бена - днем смерті його дружини.

Енні ж була єдиною людиною на острові, що поздоровила Бена. Вона подарувала йому дві дерев’яні ляльки. Одну (дівчинку) вона залишила собі, а іншу (хлопчика) віддала Бену. Цей подарунок був надзвичайно важливим для Бена оскільки він зберігав його все життя.

На жаль про цього персонажа більше нічого не відомо.

Мати Бена (Емілі)

На сьомому місяці вагітності у Емілі (Carrie Preston) почалися передчасні перейми і вона померла народивши сина - Бена (20 епізод 3 сезону The Man Behind the Curtain).

Будучи ще дитиною, Бен бачить Емілі на острові. Спершу у вікні своєї спальні, далі у джунглях.

Перед тим як вбити свого батька токсичним газом (із станції Tempest див. карту), він говорить що йому набагато тяжче, адже він не лише не мав матері але і мусів миритися із таким батьком.

Цікавим є той факт, що в реальному житті - Керрі Престон (Емілі) є дружиною Майкла Емерсона (Бен).

Теорії:

1. В результаті смерті матері (під час пологів) та ненависті з боку батька в Бена з’являється певна сила. Він підсвідомо вбиває вагітних жінок на острові. Відповідь на це запитання можна знайти дізнавшись коли почали вмирати вагітні жінки на острові, до чи після того як Бен потрапив на острів.

2. Кейт це Енні. Друге ім’я Кейт - Енні (це зазначено лише у теорії, я не знайшла інших джерел, щоб вказували її повне ім’я). У Кейт так само багато веснянок як і у Енні (навіть Соєр називає Кейт веснянка- Freckles). Кейт любить батончики (Apollo Bar) так само як їх і любила Енні (коли Бен прибув на острів - Енні пригостила його саме цим батончиком).

3. Руссо це Енні. Як на мене - то це абсолютна нісенітниця.

4. Енні це Пенелопа (Пенні). Можливо вона була на острові (як Енні) і тепер не може його знайти. Тому її батько і найняв команду, відправив корабель і т.д.

Джерела: www.lostpedia.com, messages.yahoo.com, pythagoras.wordpress.com; www.losthatch.com; losteastereggs.blogspot.com.

Підпишись! | Коментуй! (0)


Коментуй!