ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ |

 КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ |

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

 

АДМІНІСТРАТИВНА РЕФОРМА В УКРАЇНІ >>

Створено сайт
Спільнота кращих державних службовців >>

Новини
Пряма телефонна лінія

     Заступник начальника Управління державної служби Головдержслужби України у Чернівецькій області Михайло Лєньков провів пряму телефонну лінію “Державна служба”.

     Під час проведення прямої телефонної лінії були задані питання щодо порядку звільнення з посади державного службовця, організації “круглих столів” у районах області з питань протидії проявам корупції та ін.

     На всі питання надано відповіді згідно з чинним законодавством України.

Круглий стіл

     На базі Заставнівської районної державної адміністрації та районної ради Управлінням проведено круглий стіл на тему "Актуальні аспекти подолання корупції в органах державної влади та місцевого самоврядування".

 

Фотогалерея

Прес-реліз

Участь у засіданні колегія обласної державної адміністрації

     Начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну взяв участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації, яка відбулася під керівництвом голови ОДА Папієва Михайла Миколайовича.

Проведення особистого прийому громадян

     Заступник начальника Управління державної служби Головдержслужби України у Чернівецькій області Михайло Лєньков провів особистий прийом громадян.

    

Участь в апаратній нараді в обласній державній адміністрації

     Начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України у Чернівецькій області Мунтяну Аркадій Павлович взяв участь у щотижневій  апаратній  нараді, яку провів голова ОДА Папієв Михайло Миколайович з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Оголошення
Вісник державної служби України

Шановні колеги!

Нагадуємо, що ви можете передплатити журнал

"ВІСНИК ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ"

на 2011 рік

     Засновником журналу є Головне управління державної служби України. Журнал виходить щоквартально. Вартість передплати на рік - 87,16 грн, індекс - 22965.

     В журналі публікуються матеріали з проблемних питань державного управління та державної служби, їх реформування, нові нормативно-правові акти та роз'яснення законодавства про державну службу та службу в органах місцевого самоврядування.


Пряма телефонна лінія

ПРЯМА ТЕЛЕФОННА ЛІНІЯ 

“ДЕРЖАВНА СЛУЖБА”

тел.: (0372) 57-57-12

 

     Для всіх, у кого виникають запитання з державної політики у сфері державної служби та служби в органах місцевого самоврядування, Управління державної служби Головдержслужби України у Чернівецькій області щочетверга проводить пряму телефонну лінію “Державна служба”.

     Графік проведення прямої телефонної лінії "Державна служба"

     Пряма телефонна лінія “Державна служба” проводиться з метою безпосередньої співпраці Управління із громадськістю та засобами масової інформації.


Територіальні органи Головдержслужби
Звернення громадян
Моніторинг
Форуми
Взаємодія із ЗМІ та громадськістю

 

 

 Опитування

Як ви ставитесь до введення правил дрес-коду для чиновників?

Відповісти