Реклама
РОЗДIЛИ САЙТУ
РЕКЛАМА
ДОДАТКОВІ РОЗДІЛИ
АВТОРИЗАЦIЯ
Введiть ваш логiн:
Введiть ваш пароль:
КАЛЕНДАР ВАГІТНОСТІ
РОЗСИЛКА
Введiть ваш e-mail:
Ваше iм'я:
Формат листа:
про розсилку
RSS-ТРАНСЛЯЦІЯ
НАША КНОПКА

iншi кнопки ви можете знайти на цiй сторiнцi


Новини
Нове дослідження про вплив відеоігор на дітей
Нове дослідження, присвячене впливу комп'ютерних ігор на здоров'я підлітків, проведено дослідниками з Єльської школи медицини. У результаті дослідження були виявлені деякі суттєві гендерні відмінності пов'язані з грою, а також значні ризики для здоров'я.

Рані Десаї і його колеги анонімно обстежили 4028 підлітків і проаналізували, як проблеми, пов'язані з іграми впливають на здоров'я і поведінку. Вчені виявили, що 51,2% підлітків грає відео ігри (76,3% хлопчиків і 29.2% дівчаток). Хоча для більшості підлітків гра проходить без будь-яких негативних наслідків, в деяких випадках їхня поведінка стає проблематичною, відзначає Десаї.

З опитаних підлітків 4,9% повідомили, що ъм дуже важко скорочувати час своїх ігор, і вони відчувають непереборне бажання грати, або напруженість, яка проходить тільки від гри. Хлопчики частіше повідомляють про подібні проблеми (5,8%), ніж дівчата (3,0%). Для цієї групи підлітків, як для хлопчиків, так і для дівчаток, також характерні такі залежності, як куріння сигарет, вживання наркотиків, а крім цього, депресія і агресивна поведінка.

За матеріалами uaua.info




Опублікувано : 18 Листопад 2010 | Переглянуто : 168 | обговорити на форумі
Коментарів: 0

Залишити коментар може тільки зареєстрований відвідувач. Якщо ви ще не зареєструвалися, будь ласка, пройдіть на цю сторінку.

ПОШУК ПО САЙТУ
РЕКЛАМА
ДЛЯ ДIТЕЙ
Малювання та розфарбовування готує руку вашої дитини до письма. Поєднуйте приємне i корисне: завантажуйте красивi контурнi картинки.
Подивитися
Загадки: новi й улюбленi, цiкавi та смiшнi. Вибирайте на свiй смак!
Читати
усе для дiтей
У ВАС ПРОБЛЕМА?
Ви можете поставити будь-яке запитання щодо виховання чи навчання дитини i спецiалiст допоможе вам вирiшити вашу проблему.

На ваші запитання відповідають спеціалісти:
слінгоконсультант
гінеколог
РЕКЛАМА
НАШІ ДРУЗІ










Copyright 2007-2010 MAMA-TATO.COM.UA
Усi права захищено. All rights reserved
На головну Форум Книги Статтi Контакти

При використаннi матерiалiв з порталу mama-tato.com.ua активне посилання на нас обов'язкове.






[ PG.t : 0.02 | DB.q : 7 | DB.t : 0.00 ]