This version of the page http://www.lanos-ua.com/dealers.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-22. The original page over time could change.
Дилеры | Lanos SENS
Главная Дилеры

Корпоративные продажи
Выберите необходимого продавца  


ЗАЗ Sens - тепер з гідропідсилювачем керма та кондиціонером!

15 Февраля 2011

Не зважаючи на завойовану прихильність населення та дивовижну популярність даних автомобілів серед усіх верств населення (адже ЗАЗ Sens - це незмінний помічник у родині та надійний партнер у бізнесі, безвідмовний як у місті, так і в тривалій подорожі, до того ж та пристосований до вітчизняних доріг), виробники не зупиняються на досягнутому.

Lanos- знову перемога!

15 Февраля 2011

У головній номінації акції перемогу здобув «народний» ЗАЗ Lanos. Це у черговий раз довело, що таке звання автомобіль носить не даремно: вже п’ятий рік поспіль саме за нього голосують українці своїми гаманцями, а третій рік це відбувається в рамках конкурсу «Авторейтинг»!

«АвтоЗАЗ-сервіс» - лідер за приростом продажів у 2010 році

15 Февраля 2011

ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» вступила до 2011 року з приростом продажів у 43%, при загальному рості ринку легкових авто 0,2%. У другому півріччі компанія вийшла на середньомісячні продажі в об’ємі 1700 автомобілів. Вирішальними ж стали показники грудня: вони склали більше 3200 машин. Переважно саме завдяки цьому у грудні був зафіксований максимальний показник ринку легкових автомобілів 2010 року, який склав 17770 одиниць. А частка ринку ЗАЗ, за даними ІАГ «Автоконсалтинг», в останньому місяці року досягла рекордних 11,5%.

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab