This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=368 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-21. The original page over time could change.
Lost Via Domus - відеогра для PC, Xbox 360 та PlayStation 3 - знайди дорогу додому! | LetrOdectUS

LetrOdectUS

Якщо ти фанат популярного телесеріалу Загублені, слідкуєш за кожною серією та з нетерпінням чекаєш виходу нових, то ця гра саме для тебе!

Якщо ти слідкуєш за новими серіями четвертого сезону і в очікуванні наступних 5 серій - саме час випробувати свої можливості виживання на острові!

Якщо ти слідкуєш за улюбленим телесеріалом на каналі ICTV та тільки розпочав дивитися третій сезон - ця гра для тебе! Переживи перші два сезони на острові та знайди свій шлях додому!

Загублені: дорога додому…

Lost: Via Domus (латинь, означає майже “Дорога додому”, правильне написання “Via Domum”), інша популярна назва у Європі Lost: The Video Game - це відеогра за мотивами популярного телесеріалу Загублені (Lost) від ABC.

Гра випущена 27 лютого 2008 року для PC, Xbox 360 та PlayStation 3. Жанр гри: Adventure/Action.

Далі - офіційний трейлер Lost Via Domus.

Гра починається точнісінько як серіал - літак, катастрофа, уламки…

Єдина відмінність - ти граєш за нового, раніше не баченого пасажира рейсу Oceanic 815 - Еліота. Чи виживе Еліот та повернеться додому залежить лише від тебе…

Гра Lost Via Domus поєднує доволі знайомі місця на невідомому острові в Тихому океані та головних персонажей із телесеріалу.

Ти зустрінеш таємничу Кейт, що буде намагатися забути своє минуле; наляканого Херлі, що стверджуватиме - він винен у катастрофі; Джека, що допомагатиме пораненим, Лока, що знову зможе ходити, зухвалого Соєра та інших. Словом - усе як в серіалі.

Розгадай загадки острова, перехетри ворогів, переможи чорний дим, згадай хто ти та ВИЖИВИ.

В результаті авіакатастрофи в нового персонажа (Еліота) розвивається амнезія. Використовуючи свою інтуіцію та навички фотографії він повинен повернути втрачену пам’ять. А з нею - зрозуміти та встановити своє положення серед інших.

Це епізоди серіалу, які ми ніколи раніше не бачили

Гра Lost: Via Domus має із 7 розділів. Складається враження, що це епізоди серіалу, які ми ніколи раніше не бачили. Кожен розділ починається із кліпів “у попередніх серіях” (“previously on Lost”) та закінчується нерозгаданою загадкою - новим запитанням. Усе як у серіалі. Дійсно складається враження, що ти дивишся черговий епізод Загублених.

Скачати Lost Via Domus можна тут. Качаємо (або ж купуємо), проходимо, ділимося враженнями та досягненнями .

Додаткові посилання:

  • Проходження гри: від ign.com (на англ);
  • Офіційний сайт гри Lost Via Domus.
Підпишись! | Коментуй! (2)


2 “Lost Via Domus - відеогра для PC, Xbox 360 та PlayStation 3 - знайди дорогу додому!”

  1. Malevi4 Сказав:

    є інформація коли вийде 9 серія “Лосту”…?

  2. letrodectus Сказав:

    є 9 серія (The shape of things to come) вийде 24 квітня 2008 року.
    Ось тут можна глянути прев”ю та почитати маленькі спойлери: http://www.letrodectus.te.ua/?p=389

Коментуй!