This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4c4fff1f5b3e2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-21. The original page over time could change.
Міліція затримала начальника управління охорони здоров'я | Українська правда - Київ

Міліція затримала начальника управління охорони здоров'я

Версія для друку     Додати коментар - 4
28.07.2010  12:57

У вівторок міліція затримала начальника управління охорони здоров`я Києва Людмилу Качурову.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ зв`язків з громадськістю ГУ МВС у Києві.

За словами начальника управління Володимира Поліщука, їй інкримінують зловживання бюджетними коштами в розмірі 1,5 мільйона гривень.

"Її звинувачують у видачі розпорядчого документу, який змінив бюджетні видатки на заробітну платню медикам столиці. Йдеться приблизно про 1,5 мільйона гривень", - сказав він у коментарі ТСН.

Під час затримання Качуровій стало зле, і тепер вона під охороною перебуватиме в лікарні.

Раніше кабінет Качурової прослуховувався, зокрема, в ньому було виявлено мініатюрну камеру і два мікрофони. Згодом на той час перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька заявила, що таким чином голова МВС Юрій Луценко збирав неправдиву інформацію, а потім пропонував її викупити за певну суму.

Як відомо, нещодавно в.о. голови КМДА Олександр Попов заявив, що хоче звільнити начальника охорони здоров`я Людмилу Качурові і вже шукає їй заміну.

"Українська правда. Київ"

Коментарі - 4
Aresta - 28.07.2010 21:50
А галасу буде на всю країну - нова влада бореться з корупцією. А хіба риги не були у владі, в більшості космоса? А чому до Кільки немає претензій? Чому відпустили самого Льончика? Бо когось обіцяли не чіпати, а на комусь же треба відігратися, аби лохи повірили, що прийшов новий господар, що буде думати про них і посипати їх новою гречкую.
Warlock - 28.07.2010 21:15
Те що, Качурову роблять крайньою-беззаперечний факт. Знаю Людмилу Вікторівну вже 4 роки (з часів її керівництва в "Чорнобильському" управлінні) і вважаю,що якби не вона, медицина міста обвалилася ще пару років тому (при таких кураторах, як Кілька)..До речі, печатки Олександівської лікарні і Головного управління знаходилися у Ірени Реонольдівни досить тривалий час: хто знає, на яких документах їх ставили..А звинувачення в обмеженні заробітної плати взагалі виглядає по меншій мірі смішно для тих, хто розбирається в цьому (заробітна плата - це ЗАХИЩЕНА стаття і зняти її на інші видатки ніхто не може...по крайній мірі, платіжні доручення ОБОВ"ЯЗКОВО не пропустить УДК)
Slavuta1 - 28.07.2010 13:49
Схоже на те, що з цієї мадам будуть робити "крайню". Кільчицька недарма рвонула (під видом, що її звільнили). Якщо ця за такий малий строк наздовживала 1.5 млн, то що вже казати про її попередницю.
At1 - 28.07.2010 13:42
Чомусь ніхто не зловтіхає. Якже так?
Від "маладой каманды" майже нічого не залишилось а покращення життя все нема і нема.
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Мерія витратила ще 1,5 мільйона на перевезення чиновників
Заступник Попова очолить київську Партію регіонів
У Києві рекордні затори. Кияни передають привіт Попову і його техніці
"Київенерго" каже, що заплатила за газ майже 2 мільярди
У зіткненні вантажівки з маршруткою постраждали 10 людей
    ПУБЛІКАЦІЇ
6
ЖКГ
17.02, 16:54

Сміття та рахунки

Коли ми укладаємо договір із ЖЕКом або ОСББ про надання послуг, у ньому ніде не зазначається, що ми будемо отримувати за свої гроші рекламні листівки, разом із квитанцією про сплату житлово-комунальних послуг.
Петрівку забудує брат міністра Табачника?
Киян заспокоюють, що садиба Казанського не мала жодної цінності
SOS! Тварин під Києвом можуть знищити
    КОЛОНКА АВТОРА
14.02.2011, 13:45
Остап Смук

Столиця на колінах, або Чи потрібен Києву мер?

Чисто по-людськи, мера зрозуміти можна. Ну дійсно ж можуть посадити. Он скільки їх там вже в лук’янівському СІЗО набралось. Але це тільки "чисто по-людськи". З точки зору прагматичного киянина, проблеми Черновецького– це його особисті проблеми, тож нехай він їх і вирішує.
10.02.2011, 10:45
Олексій Давиденко

Лікарняна каса: вранці гроші – ввечері стільці… може бути…

Головним лікарям передпенсійного віку ультимативно виставлялися вимоги забезпечити колективні договори й перераховувати внески всіх співробітників лікарні на рахунок лікарняної каси. Якщо ж керівники лікарень виявляються недостатньо швидкими і кмітливими, то їм натякають на звільнення