This version of the page http://vsim.ye.ua/index.php?menuidx=photo&itemidx=item0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-20. The original page over time could change.
Все про Хмельницький, в якому живемо

Хмельницька обласна газета "Поділля" | Сімейна газета | Теленавігатор | Оголошення
  •     Головна
  • Статті і публікації
  • Фотогалерея
  • КаБаРе
  • Довідка Всiм.ua
  • Додати в довідку
  • Все про газету
за 14 лютого 2011

Нічний клуб «Foxy's ПАБ»
17 лютого
«Otto Dix»
17 лютого в нічному клубі “Foxy's ПАБ” - “Otto Dix” - російський darkwave-гурт з презентацією нового альбому “Чудні дні”. Гурт сформувався в Хабаровську, пізніше переїхав до Санкт-Петербурга. Своєю назвою зобов'язаний німецькому художнику й графіку Отто Діксу. В тематиці пісень значне місце займає постапокаліптика, але нерідко зачіпаються інші, філософські, психологічні й моральні теми. В музиці використовуються різкі надривні мелодії, виконані в мінорних тонах. На концертах у кожній пісні “Otto Dix” розігрується мініатюрний моноспектакль, створюється оригінальний образ, який стійко асоціюється у прихильників із мелодією і текстом.
Початок: 20.00
Вхід: 70-100 гривень.

Нічний клуб «Арт-паб 68»
18 лютого
«Чумацький Шлях»
18 лютого в “Арт-Пабі” - концерт гурту “Чумацький Шлях”. Багатьом хмельничанам вже добре відомий цей етно-рок-гурт. Попри те, що цей колектив досить молодий, його учасники вже зуміли завоювати любов та прихильність публіки. Гурт засвітився на відомих всеукраїнських фестивалях “Битва націй”, “Тарас Бульба”, “Сорочинський ярмарок”, а також на місцевому рок-фестивалі “пРОсКурів-ФЕСТ”. Цієї осені учасники “Чумацького шляху” взяли участь у проекті Першого національного телеканалу “Фольк-Music”. Про їхню творчість кажуть різне, але усім неодмінно подобається те, що вони грають!
Початок: 22.00
Вхід: 25 гривень.


Нічний клуб «Арт-паб 68»
18 лютого
«КВАДРАТ»
19 лютого клубі “Арт-Паб” - концерт рок-гурту “КВАДРАТ” (м. Львів). Гурт заснований наприкінці 2008 року. Стилістика – арт-рок. Учасники: Зоряна Починайко (вокал, тексти), Анна-Марія Головня (клавіші, композиція), Юрій Тодеренчук (гітара), Владислав Коношенков (бас), Сергій Лебідь (барабани). “КВАДРАТ” – спроба структурувати себе і світ. Це захисна система, яка ділить навколишню дійсність на Я і не-Я.
Початок: 22.00
Вхід: 30 гривень.

Нічний клуб «Арт-паб 68»
23 лютого
«День захисника Вітчизни»
23 лютого в “Арт-Пабі” оголошується збір справжніх чоловіків, які знають, що таке служба в армії! Для вас, чоловіки, концерт проекту “Broadway band” (2 музиканти з гурту “ЗебраДжаз” + 2 музиканти з гурту “Shumrise Band”). В програмі кавери на найвідоміші золоті та платинові хіти 70-х-90-х років, а саме рок-н-рол, джаз, рок.
Початок: 20.00
Вхід: 25 гривень (усім, хто буде одягнений в елементи військової форми на вхід знижка!).


Нічний клуб «Матадор»
19 лютого
“Garlic Kings” (м. Санкт-Петербург)
19 лютого в “Матадор” family club виступ мега-талановитого гурту “Garlic Kings” (м. Санкт-Петербург). Цього вечора виступатимуть також “Теорія Ґвалту” (м. Хмельницький) та Rude Riot.

Нічний клуб «Матадор»
20 лютого
День народження Курта Кобейна
20 лютого - день народження Курта Кобейна. Виступатимуть: “MUFFTRAIN”, “Вынос Тела”.

Fashion bar «NEON»
17 лютого
BLOND PARTY
17 лютого в fashion bar “NEON” - BLOND PARTY. Для вас танцпол запалюватиме Dj Blondin, а розважатимуть: Мс Юра Директор та Mc Andrey Zvezdoff. Сюрприз вечора: східний танець.
Початок: 21.00
Вхід: 25 гривень, дівчатам до 22.00 — безкоштовний.

Нічний клуб «Токіо»
19 лютого
DISCOнечність
19 лютого в нічному клубі “Токіо” - Dj KOSS (м. Київ). Резиденти клубу: Мс David Whate, Go-Go Tokio.
Початок: 22.00
Вхід: 50 гривень.

Хмельницький кінотеатр імені Т. Г. Шевченка
“Більше, ніж секс”
Початок сеансів: 13.00, 17.10, 21.00
Чергова романтична комедія режисера Айвана Рейтмана, на рахунку якого багато відомих комедій, серед яких “Мисливці за привидами”, “Близнюки”, “Джуніор”, “Шість днів, сім ночей” з Наталі Портман у головній ролі.

Хмельницький кінотеатр «Планета» (Синій зал)
“Викрутаси”
Початок сеансів: 12.30, 14.30, 16.30, 18.30, 20.30
Російська комедія Левана Габріадзе з Костянтином Хабенським, Міллою Йовович, Іваном Ургантом і Володимиром Меньшовим у головних ролях.

Хмельницький кінотеатр «Планета» (Прем’єрний зал)
«Зелений шершень» 3D
Початок сеансів: 16.20, 18.30, 20.40
Це завзяте, смішне й майстерне кіно від режисера Мішеля Годрі. В головних ролях: Сет Роген, Джей Чоу та Кемерон Діаз.

Хмельницький кінотеатр «Планета» (Прем’єрний зал)
“Я - №4” 3D
Початок сеансів: 14.10, 16.20, 18.30, 20.40
Новий фантастичний американський бойовик від режисера Ді Джея Карузо. Актори: Тімоті Оліфант, Діанна Агрон, Тереза Палмер.

Хмельницький кінотеатр імені Т. Г. Шевченка
“Бурлеск” (США, 2011, комедія, мелодрама)
Початок сеансів (3 17 лютого): 11.00, 15.00, 19.00
Провінційна красуня Елі (Крістіна Агілера) приїжджає підкорювати Лос-Анджелес, де влаштовується на роботу в нео-бурлекс-клуб, яким заправляє колишня танцівниця Тесс (Шер), яка болісно нагадує виконавицю хіта “It's in his kiss”. Вступивши до закладу офіціанткою, дівчина незабаром починає виходити на сцену в “кордебалеті”, а потім і зовсім підміняє приму-п'яницю в одному з номерів. Стрімкий зліт до слави, втім, затьмарюють дві неприємні обставини: по-перше, клуб на межі розорення, а, по-друге, бармен, в якого закохується героїня (Кем Жіганде), виявляється заручений. “Бурлеск” не можна навіть назвати історією Попелюшки. Адже на місці “мачухи” тут є тільки безпомічна Тесс, яка сама лагодить сценічне поношене вбрання й вчить Елі правильно рум'янитися. Замість злих сестер - одна вкрай ненастирлива прима, чиєї винахідливості вистачає тільки на те, щоб раз вимкнути освітлення під час виступу суперниці. Також відступає при першому ж “ні” і продюсер, який бігає за Елі. Нарешті, прекрасний принц живе в сусідній з героїнею кімнаті. Комедія “Бурлеск” - це дебют актора, продюсера й кліпмейкера Стіва Ентіна. Ідея фільму в нього з'явилася після того, як він побачив Агілеру, яка виступає в якості запрошеної вокалістки “Pussicat Dolls” в 2002 році. До речі, дві пісні, записані Шер для саундтреку фільму, стали її першими записами за останні 7 років. За логікою речей, таку ненав'язливість сюжету мали компенсувати танцювальні номери, які в “Бурлеску” відбуваються безпосередньо на сцені й, відповідно, в рамках сцени, що дещо обмежує образотворчі можливості авторів. Тим не менше, ці кліпові врізки цілком здатні виправдати очікування тих, хто знайомий із творчістю Агілери та “Pussicat Dolls”, засновником яких є брат режисера Стіва Ентіна.

Афіша Хмельницького (7 лютого 2011)
Афіша Хмельницького (24 січня 2010)
Афіша Хмельницького (17 січня 2010)
Афіша Хмельницького (10 січня 2011)
Афіша Хмельницького (27 грудня 2010)
Дивитися афішу Хмельницького за попередні періоди

Краса і здоров'я для жителів Хмельницького

Стоматологічний центр “Дантист” Хмельницький, вул. Прибузька, 44 74-23-84
Медичний центр "Ясини" Хмельницький, вул. Зарічанська, 1 3-51-13
Салон краси “Shine Beauty” Хмельницький, вул. Подільська, 93, 1-й пов. 700-441, 8-093-484-65-95
Читати все

Сауни - попаримося в Хмельницькому!

"Акваторія" Хмельницький, вул. Проскурівського підпілля, 167 55-93-04
Русская баня Хмельницький, пров. Стельмаха, 31/1 70-52-98
"Салюс" Хмельницький, вул. Пілотська, 70 78-41-41
Читати все

КаБаРе - де поїсти хмельничанам

Кафе "Золота рибка" Хмельницький, вул. Проскурівська, 30 79-53-60
Бар “Барбекю” Хмельницький, вул. Кам’янецька,155 (ресторанний комплекс “Веселка”) 8-097-944-29-90
Піцерія "Сан-Ремо" Хмельницький, вул. Зарічанська, 16 71-64-88
Читати все

Готелі міста Хмельницького

Готельно-ресторанний комплекс “Scotland” Хмельницький, вул. Західно-Окружна, 50 72-61-10, 8-097-999-39-99
ПОДОБОВА ОРЕНДА КВАРТИ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ Центр +38 098 871 20 20
Готельно-ресторанний комплекс "КОЛІЗЕЙ" вул. Чкалова, 1а (0382)559335
Читати все

Магазини, бутіки - шопінг в Хмельницькому

Салон-магазин "Трембіта" Хмельницький, вул. Свободи, 47 61-64-64
Салон одягу з хутра “Be Beauty” Хмельницький, вул. Кам’янецька, 52
“Шапо” Хмельницький, вул. Подільська, 38 70-48-09, 70-48-10
Читати все

Культурне та світське життя Хмельницького

Юлія Солнечная – Любіть музику і будете нею любимі

Кар'єра Юлії, як діджея почалася в 2004 році, коли вона вступила у хмельницьку діджейску школу Back 2 School. Пройшовши всі кола діджейского аду, не зважаючи на недовіру і презирство колег, вона методично та працелюбно досягала вершини.


Детальніше

Святині Летичева

Перша згадка про Летичів – 1411 рік. У 1429 році він отримав статус міста та згодом став повітовим центром. В XVI столітті власник міста гетьман Ян Потоцький побудував кам'яний замок, частина якого добре збереглася до сьогодні.


Детальніше

Сергій Костецький: “Запорука успіху усіх моїх починань – підтримка батьків”

Ось нещодавно і добіг до свого логічного закінчення другий сезон телепроекту “Танцюю для тебе”, де перемогу здобули наші земляки – Ірині Мерлені та Сергій Костецький. Сергія, поправу, можна вважати тренером олімпійців – гімнастки Лілії Підкопаєвої


Детальніше

„Варенікоff” – сільський гламур

Ресторан „Варенікоff”, розташований у „Либідь-Плазі”, – місце, яке чомусь у більшості хмельничан асоціюється з чимось гламурним і… незрозумілим. Завітавши туди, ми у цьому змогли й самі переконатися.


Детальніше

„Naomi”

Без назви. Саме так, назви нашого чергового пункту дослідження закладу громадського харчування на звичному місці над входом ми не побачили. Натомість там все ще висіла стара вивіска з написом „Монмартр”.


Детальніше

Дрібне підлабузництво, хіпеж та містечковість – cправжній „Цимес”

В обласному центрі не так мало закладів громадського харчування, які претендують на звання автентичних щодо різних світових культур. Є бари-ресторани, котрі позиціонують себе як заклади грецької, турецької, грузинської, італійської, східної кухні.


Детальніше

«Всім» Відео

Ваня Березовський – один із тих небагатьох наших земляків, кому вдалося пробитися у столиці й заявити про себе на усю країну. І, незважаючи на це, залишитися добрим, усміхненим юнаком, з очима, які просто випромінюють щастя. Нещодавно Іван зняв свій перший кліп на пісню "Утро", який ми Вам і презентуємо. Детальніше »»


  •     Головна
  • Статті і публікації
  • Фотогалерея
  • КаБаРе
  • Довідка Всiм.ua
  • Додати в довідку
  • Все про газету