This version of the page http://zik.com.ua/ua/chat/41 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-19. The original page over time could change.
ЗІК - ЧАТ-КОНФЕРЕНЦІЇ | Петро Писарчук

РЕКЛАМА

вакансии охранников в Донецке, погода в Ольштыне, любовный гороскоп на месяц, фильм Бофор, скачать клип рамштайн, авто в Житомире 19 Лютого 2011 06:07
RSS Експорт
УКРPOLРУСENG
  • Про нас
  • Аналітика
  • Анонси
  • Чат-конференція
  • Опитування
  • Архів
  • Фотогалерея
  • Львів/область
  • Західна Україна
  • Влада
  • Економіка
  • НС/Кримінал
  • Євро/Спорт
  • Людина
  • Світ
  • Відео
...

Чат-конференція з народним депутатом України від Партії регіонів

12 Вересня 2007
[ Батяня Андрій Павлович ]
1 Якщо повернутися у минуле: кулуарно ви заявляли про те, що вам пропонували вибір без вибору - СДПУ(о) або життя в страху і без майбутнього. Як прокоментуєте це? 2 Скільки грошей у вашій кишені зараз, у момент, коли йде чат-конференція?

СДПУ(о) фактично зійшла з політичної карти України, але її на сьогодні намагається замінити «Наша України». Методи роботи «Нашої України» перевершують те, що ми переживали при СДПУ(о). Сподіваюсь, що найближчим часом нам таки вдасться позбавитися надзвичайно великого впливу партії на наше життя. Скільки в грошей у мене у кишені? Я би не радив таке запитання ставити, бо воно не європейське. Я свого часу поставив таке запитання, перебуваючи у Німеччині. Після відповіді господарів я довго відчував себе дикуном.

[ Небодай Земфіра Аллівна ]
Як святкуєте лемківску Велию цьогоріч? Коли остатній раз бивали на Лемковині? Чому вас не видно на лемківскій Ватрі?

На Лемковині був перед Великодніми святами у селі Овчари, де поховані мої предки. Впорядковував їхні могили. На жаль, поїхати на Лемківську Ватру мені завжди бракувало часу. Сподіваюсь, що після виборів України угомониться. Часу у мене буде більше і маю велике бажання відвідати ватру наступного року.

[ Андрій ]
Доброго дня! Пане Петро, якщо я маю стовідсотково успішний бізнес-план а грошей на його реалізацію не маю. Чи можна розраховувати на вашу фінансову підтримку. Обіцяю, що прибуток поділимо пополам. Дякую.

Готовий зустрітися і обговорити ваші пропозиції. Сьогодні я працюю на ринку «Південному», Торговий центр «Львів», третій поверх, запрошую вас кожного дня крім неділі, з 8.00 до 9.00.

[ Роман ]
Пане Петре, по телевізору крутять політичну рекламу, де використано пророцтво Ванги про прихід на українську землю білого воїнства, після чого народу буде дуже-дуже добре. Юлія Володимирівна Тимошенко вбрала свій блок у біле. Народ у селах любить прислухатися до віщунів, а Ванга в пошані. То може, не тратьте, куме, сили?Все одно прийде біле воїнство і Курпіль з Деньковичем всі у білому...

Мене з дитинства вчили вірити в Бога, а не в пророцтва. Всякі пророцтва – це від лихого, тому я вірю у Бога, у себе, в Україну і здоровий глузд її людей, який вже не один рік годують обіцянками. І мені колись обіцяли, що я буду жити при комунізмі, але я живу непогано тільки завдяки ласці Божій і важкій праці. Я не боюся, якщо вибори виграє Тимошенко, боюся єдиного – її агресіїї, і не раз їй говорив – хто сіє вітер, може пожати бурю. А бурю може спричинити чергове розчарування людей.

[ Леся Ів. ]
Дострокові вибори спровокували зростання цін на продукти харчування, без яких людина не може бути здоровою. То на який біс потрібні були ці вибори? Щоб ви - і Партія регіонів, і БНУНС і Юлькіни сердешні панували? Для вас всіх, чим людям гірше, тим краще? Як вижити? Як жити?

Абсолютно поділяю вашу позицію, що ці позачергові вибори Україні не потрібні. Бо вони спровокували не тільки зростання цін, але й потребують величезних видатків з бюджету державі. Для прикладу. За ці 375 млн грн, які виділено на вибори, можна було б привести до порядку всі школи Львівської області. Не можу погодитися з тим, що ви відносите мене до тих, які бажають людям гіршого, чогось недоброго, бо все життя роблю все можливе, щоб людям жилося краще. Можна мене критикувати, я не святий, але 17 тисяч людей роботу все таки мають у Львові. Завдяки і моїй праці.

[ Пан з Перемишлян ]
Пане Петре, чи допомагаєте у бізнесі Вашій колишній дружині Наталі Анатоліївні підтримувати ринок у Перемишлянах?

Кожного разу, коли їй така допомога потрібна, я з радістю їй її надаю. Правда. вона жінка гонорова і рідко за нею звертається.

[ Оксана ]
Моє бажання, аби саме такі, як ви, пане Петро, перемагали на виборах. Але у Львові це неможливо і ніколи не буде можливо, бо тут нарід хоче фюрера, а не господаря. Чи не було бажання виїхати з Галичини?

Я вже п’ять років як депутат Верховної Ради і маю помешкання у Києві, але киянином стати не можу. 2000 року, після спроби вбити мене, багато «доброзичливців» чекали моєї втечі зі Львова. У вісімдесятих роках я три роки непогано жив у Красноярському краю, тому спокус залишити Галичину у мене було вже не мало. Але цього не зробив у минулому і ніколи не зроблю у майбутньому. А у Львові ми обов’язково переможемо. Не Писарчук особисто, а правда, добро і любов. І повага одне до одного.

[ Андрій Сірий ]
Чому на цих виборах Регіонали вирішили змінити керівника штабу на Львівщині? Раніше штабом керував Радзієвський, зараз його очолили ви... Чим Писарчук кращий від Радзієвського? Який відсоток голосів виборців на Львівщині ви обіцяли зібрати своєму керівництву у Києві?

Жодних обіцянок я не давав і їх від мене ніхто не вимагав. Я просто чесно хочу зробити свою роботу і розповісти людям правду про Партію регіонів. Не така вона вже страшна, як дехто намагається її змалювати. Керівник штабу – це є тимчасова посада на три місяці. І Радзієвський був керівником штабу на минулих виборах. Сьогодні він займається партійною організацією, а керівник штабу займається технічною роботою з організацйії виборчого процесу.

[ Зоряна Василівна ]
Петре Івановичу, Ви людина фахова, а тому не можете не розуміти, що такі тлумаки як Рудьковський, шуфрич, не можуть очолювати міністерства тих галузей. в який вони не шарять. Це ж очевидно! Чому Янукович вперто не знімає одного з другим?

Міністрів призначає не Янукович, а Верховна Рада, тому, коли б навіть Янукович хотів би когось зняти, легітимно він цього зробити не може, тому що частина депутатів, у тому числі і Президент, не визнають повноважень Верховної Ради. Рудьковський призначений за квотою соціалістів і його звільнення (навіть у разі, коли б працювала б Верховна Рада) могло б призвести до розвалу коаліції. Однозначно, що Рудковського не можна поставити в рівень з покійним Кірпою, але за часів прем’єрства Тимошенко «Укрзалізницею» керував викладач фізкультури Львівського залізничного технікуму. Не маю великих симпатій до Шуфрича, не голосував за його призначення, але знаю думку фахівців, що це набагато кращий міністр, чим Давид Жванія.

[ Надія С ]
Чи маєте ще охоту балотуватися на мера Львова? Вважаю, що ви би могли принести багато користі місту... Як Вам робота діючого мера Андрія Садового? Як оцінюєте те, що він зробив? У мене, як у простого виборця, від його роботи двояке враження: піару багато, а власне самої роботи дещо замало...

Не можу оцінювати роботу мера Львова, тому що мало цим цікавлюсь: бракує часу. Однозначно знаю, що йому не легко. Водночас дякую за добрі слова на мою адресу. Підійде час виборів і тоді разом будемо визначатися, брати мені у цьому участь чи ні.

[ Галина Михайлівна ]
Петро, а чи не хтів би ти очолити Міністерство транспорту? На відміну від Рудьковського, ти на залізниці розумієшся, бо починав карєру звідтам, здається з ВЧД-1? Ти був би гідною заміною Кірпі. Подумай про це!

Сердечно дякую за пропозицію. З великою пошаною ставлюся до імені Григорія Миколайовича Кірпи. Ніколи не смів ставити себе в один ряд з ним. Для цього, щоб ваша пропозиція стала б реальністю, то потрібно, щоб Партія регіонів перемогла на виборах і сформувала уряд. Нумо, допомагайте. Дякую.

[ Степан Василів ]
Петре Івановичу, чи міські депутати віддали Вам землю на якій знаходиться "Південний" в оренду? Чи все ще морочать вам голову? На вашу думку, чому затягнувся так цей процес? Ви колись казали, що за це від вас вимагали хабар міські чиновники... Які будуть ваші дії, якщо це питання не вдасться найближчим часом вирішити?

Ринок «Південний» стоїть і стояти буде на львівській землі, за яку регулярно сплачується земельний податок. А все решта – суєта суєт.

[ Тарас Петрович ]
Чи будуть фальсифікації на цих виборах? Які технології фальсифікування будуть застосовуватися цього року? Впилив адмінресурсу на цих виборах... Серед прикладів - соціальні ініціативи Президента, який є почесним головою Нашої України. Приїзд до Львова Віктора Януковича теж можна вважати впливом адмінресурсу?

Фальсифікації – будуть. Бо такі ми є. Бракує нам політичної культури, а корупція, яка проїла всі сфери нашого життя, без сумніву, проявиться і на дільничних виборчих комісіях. І це є дуже зле, бо не будемо мати ніколи чесної влади при нечесних виборах. Скажу одне: ми зробимо все від нас залежне, аби мінімізувати цю фальсифікацію. Користуюсь нагодою, щоб черговий раз нагадати: свідоме фальшування виборів – це кримінальний злочин. І буде дуже прикро, коли такі факти будуть мати місце на Львівщині.

[ Віктор Васильович ]
Чи правда, що Олексію Радзієвському обіцяли своєрідний обмін: низьке місце у спиках Регіонів до ВР за те, що після виборів він очолить Львівську ОДА? Знаєте щось про це? Про подібний обмін журналістам в Тернополі признався головний регіонал області Орест Муц...

Навіть після перемоги на виборах і після формування уряду, Партія регіонів не зможе одноосібно призначити губернатора Львівської області. Уряд може тільки внести пропозиції, а призначає губернатора Президент. А взагалі Партія регіонів ініціює референдум, щоб губернатори не призначались, а обирались прямим голосуванням.

[ Андрій ]
Пане Петро, медіа у Вас вже є! Як щодо фінансування якогось шоу-бізнесового проекту?

Не знаю, про які медіа ви ведете мову. Якщо ви маєте на увазі газету «Україна і час», то в її редакційну політику я абсолютно не втручаюсь. Оскільки я збагатів не зарахунок влади і злодійства, а розпоряджаюся трудовою копійкою, то, дай Боже, щоб в мене вистачило грошей, допомогти дітям, хворим і немічним. Шоу-бізнес нехай фінансують ті, хто мають легкі гроші.

[ Андрій ]
Ви далеко не бідна людина, порадьте на чому можна заробити в Україні молодому спеціалісту 1 мільйон... для початку.

Повірте, що я є не найбагатша людина у Львові. Гроші можна заробити по-різному. Як казала мені одна знайома: «Мій внук має файну роботу, ніц не робить, має добрий калим». Така філософія до добра вас не приведе. А ці гроші щасливим не зроблять нікого. Повірте, що знаю багато молодих, які знаходять свою нішу і дуже швидко стають багатшими за мене. Але у кожного своя дорога. Шукайте і працюйте і ви обов’язково її знайдете

[ Андрій ]
Маю диплом економіста, але ніде не можу влаштуватись на роботу з нормальною зарплатою, чи є у Вас вакантні місця для молодих і перспективних?

Запрошую на співбесіду.

[ ДЛО ]
Петре Івановичу, нещодавно на Південному зі мною трапився прикрий випадок. Двоє хлопчиків підійшли та попросили "копійку". А коли я їм відмовив, бо справді не мав дрібних грошей, вони облаяли мене і сказали що гроші знайдуться, коли я звідси вийду. Досить неприємна ситуація, і цього можна було сподіватися у будь-якому місці, та не на Південному. З чим це пов'язано, можливо зменшили охорону? Чи були на ринку серйозні крадіжки? Буду вдячний за відповідь.

Прикро і мені за цей випадок. Прошу у Вас вибачення. Сьогодні на охорону ми грошей не шкодуємо. Охоронців на ринку «Південному» є вже більше, аніж міліціонерів у Залізничному райвідділі міліції. Охороною керує полковник міліції, який 6 років очолював спецпідрозділ «Беркут» Іван Васильович Дідух. Прошу вас звернутися до нього і дати більш детальну інформацію про цей інцидент.

[ Bogdan ]
Прошу пояснити, чому ціни на одяг на "Південному" вище ніж навіть у магазинах в центрі Львова? Хто і що на це впливає?

Прикро мені, але мушу з вами погодитись. З цього приводу я мав неодноразові дискусії, які у нас орендують торгові мсця і встановлюють ціни на свій товар. Можу однозначно сказати, що орендна плата на ринку «Південному» є втричі-учетверо меншою, ніж у торговому центрі «Магнус». Тому ця орендна плата на ціни товарів, що продаються на «Південному», негативно впливати не може. Я обов’язково ваше запитання доведу до тих, хто торгує на ринку.

[ ЖЄД ]
Прошу розповісти, чи планує Партія регіонів здійснювати реформу освіти. Чого, на вашу думку, не вистачає для якісного навчання наших дітей? Чому з університетів виходять неграмотними. Де навчалися особисто ви? Чи був у вас Вчитель, про якого з теплом у серці ви згадуєте все життя?

На вчителів мені щастило, і я за це вдячний долі. Серед них були такі відомі у Львові люди як Павлів Юліан Васильович та Мочернюк Дмитро Юрійович. А закінчив я звичайну сільську школу у Перемишлянському районі і потім здобував вищу освіту у «Львівській політехніці». Те, що освітянська газузь потребує реформування, відомо не тільки Партії регіонів. А якість підготовки фахівців звелась до стояння у черзі за дипломами. Процес цей не простий і болючий. Але якщо ми хочемо добра Україні, то мусимо його пройти.

[ Тарас Петрович ]
Пане Петре, поясніть хоча би ви простим людям, які наслідки чекають на людей, після аварії в Ожидові. А то людей кинули напризволяще. Хто винен у тому що сталося в Ожидові? Чому Регіони покривають Рудьковського, після аварії в Ожидові його треба було одразу виганяти з уряду

Останнім часом я кілька разів був в Ожидові і не погоджуюся з тим, що людей кинули на призволяще. Зокрема, під час візиту Януковича на Львівщину для Ожидова було виділено 900 тис. грн. Які наслідки чекають на людей, скаже авторитетна комісія, котра працює в даний час. Хто винен у тому, що сталося? Можу однозначно сказати, що не Партія регіонів. Дочекаймося результатів роботи Урядової комісії, яка дасть відповідне заключення. А те, що наша «Укрзалізниця» в цілому є у не найкращому стані (а окремі її ділянки перебувають просто в аварійному стані), то це не вина тільки Рудьковського. Після смерті Кірпи відомі вам уряди поставили «Укрзалізницю» фактично на коліна, забравши всі гроші звідтіля на виконання попульстських обіцянок, що були дані на Майдані.

[ Семен П ]
Пане Петре, чому постійно вибираєте для себе непопулярні на Західній Україні партії. Спочатку були есдеки, тепер -- регіонали? Чому ви не обрали одну з помаранчевих партій. Це через бізнес?

Однозначно скажу, що коли б обрав одну з помаранчевих партій, то проблем із бізнесом у мене було б набагато менше. Регіонали симпатичні мені тим, що вони не вміють красиво говорити, але зробили не мало для того, щоб ці регіони, де вони при владі, виглядали краще, чим моя кохана Львівщина. І друге. Це партія людей, які відбулися, зберегли, розвинули унікальні підприємства, котрі працюють на Україну. І третє. Якщо не брати до уваги Шуфрича і йому подібних, то це партія, яка прагне миру у державі і злагоди. І ця партія неодноразово протягувала руку своїм опонентам.

[ ЄЖД ]
Пане Петре, а скільки кімнат у вашому будинку? Ви мешкаєте за межами Львова чи у Львові? Де навчаються ваші діти? Які у вас з ними стосунки?

Мешкаю я у Львові на Лисинецькій у новозбудованому будинку, який освятив 28 серпня цього року. Кімнат у ньому не мало, сам інколи злюсь на себе, навіщо так багато нагородив. Діти мої – це моя гордість. Вчаться переважно у львівських школах і вузах, а два сини – у Києві.

[ ЄЖД ]
Щодо соціальних ініціатив Партії регіонів, чи не видається вам, що надто великі суми обіцяють. Люди не вірять що хтось колись дасть їм такі гроші. Чи не варто обіцяти людям щось реальніше, аби проголосували за вас?

Те, що люди не вірять, – це не зле. Сумніватися треба у всьому. Але треба вміти рахувати і аналізувати події. За 2003-2004 року урядування уряд Януковича збільшив бюджет держави удвічі. Сьогодні він вже розробив бюджет на 2008 рік, яким передбачено збільшити надходження до скарбниці держави на 50 млрд гривень. Тому я переконаний, що якщо Партія регіонів завоює довіру людей, вона свої обіцянки виконає.

[ Степан Миколаїв ]
Партія регіонів знову хоче провести референдум щодо надання стутусу державної російській мові -- це черговий передвиборчий хід? Для чого знову розколювати Україну мовним питанням? Як на мене, то в Україні більше треба захищати українську мову, а не російську. Чому Партія регіонів не внесе якихось ініціатив про захист та розвиток саме української мови? А то на всю країну звучать ініціативи про російську мову, а про українську хоча би слово хтось з лідерів Партії регіонів сказав би...

Як і Ви, затію з референдумом щодо надання статусу державної російській мові вважаю великою дурницею. Але хотів би, щоб ви знали, що не партія, а виборці, для яких російська мова є рідною, спонукають партію вдаватися до таких заяв. Хоча можу Вас запевнити, що другої державної мови у нас ніколи не буде. Уряд Януковича 2007 року на реалізацію Програми «Українська книга» заклав у держбюджеті 20 млн гривень, тоді як уряд Єханурова роком раніше по цій статті передбачив 18 млн гривень – на два мільйони менше.

[ Петрів Петро Петрович ]
Чим закінчилося розслідування замаху на Ваше життя? Чи можете назвати замовників? Як Ви оцінюєте роботу Цимбалюка?

Нічим і, напевне, ніколи не буде у цій справі поставлена крапка, тому що замовниками були не прості люди. Цимбалюк і вся міліція є заручниками нестабільної політичної та економічної ситуації у державі. Тому вимагати від них сьогодні бути іншими чи доброї роботи, було б абсурдом.

[ Дерикут Андрій Петрович ]
Чи Ви виплатили компенсацію редактору "Суботньої пошти" Курбанову? Чим закінчився Ваш суд з ним? Скільки Ви заробили торік і чи готові поділитися із людьми, які набагато бідніші за Вас? І чи не соромно Вам бути таким багатим у такій бідній країні?

Наскільки мені відомо, не я Курбанову, а Курбанов мені мав би виплачувати компенсацію за несправедливе звинувачення на мою адресу. З таким позовом зверталися наші адвокати до суду. Потім я попросив їх облишити цю справу. Заробив я за минулий рік трохи більше ніж Президент держави України. Кого цікавлять абсолютні цифри, то нехай візьмуть і порівняють мою і президентську декларації про доходи. А коли я задекларува доходи, то я з них сплатив податки, і не малі. Це більше як третина від задекларованої суми. Таким чином я поділився з бідними. Про інші речі – благодійні, говорити сьогодні не будемо.

[ Чорногуз Андрій Володимирович ]
Не хочу вірити, що Ви проголосували проти визнання Голодомору геноцидом? Поясніть, як так сталося.І не ховайтесь за відповіді, що Ви колись голосували за якийсь там законопроект. Йдеться про останній випадок?

Не знаю, звідкіля у вас така інформація, але проти визнання Голодомору геноцидом українського народу я не голосував, бо інакше мені б рука відсохла, а щодо іншого, то я вже неодноразово давав коментарі.

[ Денисенко Дмирто ]
Петре Івановичу, Ви прожили довге і бурхливе життя. З висоти прожитих літ, у чому сенс життя у грошах, у сексі, у славі, у владі, у правді? Як треба прожити, щоб стати таким заможним. як ви і не наразитись на кулю?

Усього повинно бути в міру. А життя треба прожити в любові, бо все решта приходить і відходить і інколи тебе робить не щасливим, а руйнує. Життя – це велике випробування усім тим, що Ви перелічили. Важливо, щоб у процесі життя виробити у собі імунітет проти цих спокус, що я і намагаюсь зробити.

[ Андрій Володимирович Добка ]
Пане Петре, шаную вашу діяльність. Хто від ваших однопартійців приїде з Києва до Львова у межах передвиборчого туру і коли?

Щиро дякую за добре слово. Запрошуємо багатьох – Ландика, Коновалюка, Богуслаєва, Сухого… А хто приїде – побачимо.

[ Шевченко Андрій Вікторович ]
Які у вас взаємини з Ренатом Леонідовичем Ахметовим? Знаю, що ви питали колись Луценка нащо той обшуковував "ахметовську" штаб-квартиру "Люкс"? Маєте від нього преференції у партії? Футболом цікавитесь? Нині дуже важливий матч для нашої збірної з італійцями у Києві. Подайте будьласка ваш прогноз на цей матч. Чекаю на відповідь...

Футболом цікавлюсь мало, бо коли мої ровесники відточували свою майстерність на футбольному полі, я пас корови, і мама гнала до роботи. Але дуже хочу, щоб Україна виграла, хоча б мінімальним рахунком –1:0. Жодної дружби з Рінатом Ахметовим не маю, не мав і не шукаю, хоча хотів би, щоб його бізнес прийшов на наші терени. Але як це не прикро, він галицьких чиновників, які деруть три шкіри, боїться не менше, ніж ми донецьких.

[ Олег Павлович Васюнко ]
Поділіться майбутніми планами: як саме будете надалі розвивати ринок "Південний", чи не плануєте відкривати у Львові або якомусь іншому західноукраїнському місті відкривати ще один торговий центр європейського штибу?

Казала моя бабця: «Чоловік планує, пан-Біг керує». Будемо живі-здорові, будемо розбудовувати не тільки «Південний», але й Львів, і Україну.

[ Олекса Синів ]
Як Ви ставитесь до гендерної рівності, а до жінок у бізнесі? Скільки у вас було дружин? Назвіть три правила, як розпочати успішний бізнес?

Усі, хто жив зі мною, образи на мене не мають. Щодо жінок у бізнесі, то шкода мені їх, бо знаю, яка то не легка праця. Але це їх вибір і їхнє право. І праця із жінками-партнерами по бізнесу викликала у мене тільки позитивні емоції. Три правила такі: не боятися, вірити в успіх і доводити справу до кінця, не рахувати гроші у своїй кишені, а думати про те, яка користь від справи буде людям.

[ Сміщук Сергій Леонідович ]
У Львові! Сину репресованих, дитині-політв'язню (народився на Колимі)голові Вільної профспілки ДАП "Львівські авіалінії" за його громадянську позицію по відстоюванні прав трудового колективу, перешкоджанню розкрадання літаків і державного майна, за командою ген. директора "Міжнародного аеропорту "Львів" Олександра Загреви серед зими в помешканні гуртожитку, де проживає його сім'я відрізали газ, а літом вирвали електрокабелі. Покидьки від влади Олійник з Садовим про це знають, але ніяких мір не прийнято. Львівські авіалінії знищують, розкрадають літаки. Регіонали навмисне керівниками назначають залізничників та відставних вояк, які доводять підприємство до банкрутства, а колектив залишили без роботи і більше року не виплачується зарплата. Як Ви ставитесь до таких дій та намірів Ваших колег-регіоналів?Цікава Ваша позиція.

Олійник, Садовий і Загрева, наскільки мені відомо, не є членами Партії регіонів, а з усім решта завтра детально розберуться мої помічники.

[ zlata ]
Пане Петре, ви їздите на Меседесі з номерами ВР. Не заперечуйте, бо сам бачив. Скажіть, як це збігається з декларацією Партії регіонів про позбавлення депутатів їх пільг та привілеїв?

«Мерседеса» мені дала не Партія регіонів і не Верховна Рада. Я собі його придбав за власні задекларовані кошти. Іншими превілеями не користуюся, бо їжджу на «Мерседесі», бо інакше державним коштом би їздив на трамваях, поїздах і літаках. І ще. Депутатам від Партії регіонів, знаю точно, пільги і превілеї не потрібні, бо більшість з них – міліонери, які заробили собі на життя власною працею. Пільги і превілеї потрібні тим патріотам, які кажуть, що вони «чисті» політики, а натомість їздять на автотранспорті Верховної Ради і, повірте, не живуть у собачих будах. Дякую за розмову.

Новини

    • 22:02
    • Сьогодні у Москві затримали активістів Об’єднаного громадянського фронту
    • 21:54
    • Уряд обіцяє комп’ютеризувати 1600 бібліотек до кінця 2013 року
    • 21:45
    • У центрі Риму перед матчем раптово помер вболівальник «Шахтаря»
    • 21:35
    • Грищенко хоче, щоб у Freedom House побачили реальний стан демократії в Україні
    • 21:22
    • Першій леді України вручили нагороду за благодійність
    • 21:13
    • У Тимошенко обурені репресивними заходами щодо родин опозиційних політиків
    • 21:06
    • Цимбалюк звернувся до прокуратури щодо якості ремонту у Радехівській центральній районній лікарні
    • 21:00
    • З України в економіку Кіпру було спрямовано $ 6 млрд
    • 20:55
    • У Радехові відкрили новий адміністративний будинок фінансового управління РДА
    • 20:50
    • Цимбалюк вручив ключі від ЗАЗ «Славута» інваліду Великої Вітчизняної Війни у Радехівському районі
    • 20:45
    • Програма After Live виходитиме без Найєма, – Шустер
    • 20:32
    • Янукович присвоїв голові ДПСУ спеціальне звання
    • 20:23
    • Лівійська поліція підтримала демонстрантів
    • 20:12
    • Тимошенко заявила, що заарештовано члена родини Кожем’якіна
    • 20:02
    • Заарештований на 5 діб активіст стверджує, що не ображав ДАІ