This version of the page http://smi.liga.net/publisher/51.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-18. The original page over time could change.
Український Тиждень - Каталог СМИ // Мониторинг СМИ
 
 
Медиа-новости
18.02.2011 Тина Кароль станет ведущей "Майdан's"
18.02.2011 КГГА хочет побороть расклейку рекламных объявлений на столбах
17.02.2011 В Украине открылся офис "Discovery Networks"
17.02.2011 "Google" запустил систему подписки на веб-контент СМИ
17.02.2011 Цифровое ТВ есть уже в 11 областных центрах
все новости >>
 
Блоги
Олег Леусенко
політолог, незалежний журналіст
Партия регионов массово пополнилась циркачами
18.02
Вашингтон ждет от Януковича политического самоубийстваЗа что заместителю губернатора Киевской области плеснули в лицо кислотой?Депозиты обменяют на бумагиЛечить по-русскиКиев попросит денег у КабминаБелорусы грозят едойГотовьте 200 грн. на новые права!
 
Новости МедиаБизнеса
    Mail.ru Group поставили уценку, - kommersant.ua Журнал «Viva!» (Россия) думает над совместными проектами с украинским тезкой, - «МедиаБизнес» Publicis купил лондонское цифровое агентство, - adindex.ru Skype будет продвигать услуги в развивающихся странах, - cybersecurity.ru ІТК боротиметься з «нелегалами», - «МедіаБізнес»
 

 
ОБ ИЗДАНИИ

Український Тиждень

Тираж: 30 700 экз.
Учредитель издания: ECEM Media GmbH, издатель: ООО "Український Тиждень"
Дата первого выпуска: 2 ноября 2007 г.
Периодичность выхода: еженедельно
Язык: украинский
Регион выхода издания: украинское
Тематическое покрытие: Политика, общество, культура, экономика, спорт
Формат: журнал
Печать: цветная
Объем: 68 стр.
Почтовый адрес: Україна, 03067 г. Киев, а/я 2
Телефон: +38 (044) 351-13-00, факс +38 (044) 351-13-01
URL сайта издания:

www.ut.net.ua

E-mail: office@ut.net.ua
RSS-новости

"Український Тиждень" - еженедельный иллюстрированный общественно-политический журнал, который освещает ключевые события, проблемы Украины и мира. Издание рассчитано на сознательного и социально активного читателя.

 
СТАТЬИ ИЗДАНИЯ
16.02.2011 Сила пресу Електроніка зробила величезний стрибок, коли на зміну вакуумній трубці прийшов транзистор. Завдяки цьому ми маємо широко застосовуваний кремнієвий чіп. Отже, електронні прилади стали значно потужнішими, а водночас меншими і дешевшими. Дехто вірить, що така сама доля чекає й на перезарядні акумулятори, якби і їх можна було перетворити на тоненькі та твердотілі прилади.
15.02.2011 Дволикий орел Путінська Росія безпрецедентно здає національні інтереси на Сході, пресуючи водночас західних сусідів. Характеризуючи сучасну Росію, часто повторюють тезу, мовляв, у Росії авторитарна форма правління, але разом із тим путінський режим демонструє і високий рівень ефективності. Відбувається процес реінтеграції пострадянського простору на проросійській платформі, придушено відцентрові сепаратистські рухи, Росія планомірно повертає собі статус наддержави.
15.02.2011 Термінал спотикання Ідея будівництва СПГ-термінала – потужна геополітична карта уряду. Втім, у нього може не вистачити хоробрості її розіграти. Навколо будівництва термінала скрапленого газу вже майже рік триває безліч дискусій: наскільки воно доцільне, що виграє Україна від його появи. І водночас до яких наслідків у геополітичних відносинах країни з близькими і далекими сусідами це може призвести.
14.02.2011 Агонія арабських диктатур Мене, як єгиптянина, споглядання за драматичними подіями, які розгорталися останнім часом у Єгипті, надихало, зворушувало та непокоїло водночас. Попри те що переважно я є холоднокровним журналістом-спостерігачем, цього разу мені доводилося боротися зі сльозами радості та гордості. Політичне життя країни, яке зазвичай ледь плентається вперед (а часто й відступає назад), останніми днями перетворилося на високо­швидкісну політичну драму.
14.02.2011 Дві Астани Нова столиця Казахстану – Астана – чітко поділена на два райони: старий та новий центри. За мостом через річку Ішим на зміну старим п’ятиповерхівкам і баракам колишнього Целінограда приходять сучасні будинки, президентські палаци й велетенська будівля компанії "КазМунай". За словами місцевих жителів, їхнє місто – це відображення сучасного Казахстану, країни, влада якої пішла вперед, а ось населення й досі живе за радянським укладом.
Все статьи>>
 

Реклама

 
Хит-статьи
  1. Беспрецедентное ограбление в Киеве
  2. Астрологи просятся помогать ГАИ и МЧС, а 22 июня предрекают катастрофу
  3. Когда начнут падать гривна и евро
  4. Реформа пенсий стартует в марте. Шесть ее главных "столпов"
  5. За ночь в Киеве сгорело 11 автомобилей
  6. Кто и сколько платит при продаже недвижимости в 2011 году
  7. Сурки рассказали, когда придет весна
  8. Школьник устроил ДТП и гонялся за свидетелями
  9. Пенсии stand by
  10. Щель для пенсионеров
все хит-материалы >>
 
Анонсы изданий
"Комментарии:" №7 от 18 февраля 2011
"Автоцентр" №7 от 14 февраля 2011
 
МЕТА
Загрузка...
 
MarketGid
Загрузка...