This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6195.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-18. The original page over time could change.
Ціни на ЗАЗ Ланос і СЕНС зафіксовані до кінця літа | Lanos SENS
о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Ціни на ЗАЗ Ланос і СЕНС зафіксовані до кінця літа

15 Июля 2010
Протягом періоду з 15 липня по 31 серпня 2010, у всій дилерській мережі ЗАЗ, дистриб'юторської компанії «АвтоЗАЗ-сервіс», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, діють SENSаційні ціни на найпопулярніші серед українців моделі - ЗАЗ Ланос і СЕНС.

 
На вулиці розпал літа, і стовпчики термометрів дуже часто показують температуру, яка б'є всі рекорди. І все частіше значення стають сенсаційними, навіть для таких широт як наші. Люди вирушають на море, зростає популярність зеленого туризму і виникає питання: який вид транспорту обрати? Зрозуміло, що найбільш зручним є власний автомобіль. Автомобіль, в якому знайдеться достатньо місця для багажу, який зможе перенести тривалу поїздку, не зробить неприємних сюрпризів своєму господареві, і не стане «скаржитися» на не найвищу якість наших доріг.
Тому, для того щоб зберегти доступність автомобілів, господарями яких вже стали сотні тисяч клієнтів з України та десятка інших країн, ціни на ЗАЗ Ланос і СЕНС до кінця літа будуть зафіксовані.
Так вартість моделі ЗАЗ Ланос, яку можна вважати однією з візитних карток України, починається від 68 000 грн. Притому, що доступність в експлуатації, якість зборки, економічність і витривалість, це далеко не повний список переваг, завдяки яким обирають цей автомобіль. Навряд чи цю модель так широко використовували б в таксі, де автомобіль повинен заробляти гроші, працювати в будь-яких умовах, не вимагати при цьому значних витрат на обслуговування. І напевно ці автомобілі не користувалися б попитом в інших країнах, куди вони експортуються вже не перший рік.
Теж саме справедливо і для моделі СЕНС - сусіда по конвеєру. Різниця лише в тому, що СЕНС ще доступніше свого старшого брата. На даний момент ціна на автомобіль СЕНС починається від 57 280 грн. Іншим словами, якщо необхідний доступний автомобіль для сім'ї або корпоративного парку, який не буде розоряти свого власника, гарним варіантом стане СЕНС. Також ні для кого не секрет, що конструкція як Сенс, так і Ланоса, якість збірки і ретельний контроль протягом усього циклу виробництва, вигідно відрізняють ці автомобілі в порівнянні з російськими та азіатськими аналогами.
На даний момент автомобілі є в наявності, і ці ціни діють у всій мережі дилерських центрів ЗАЗ. Як довго будуть утримуватися такі привабливі ціни на цьому рівні спрогнозувати складно. Тому всім, хто хоче виїхати у відпустку на власному новенькому автомобілі необхідно поспішити і зробити вибір на користь СЕНС або Ланос. Інформацію про розташування найближчого дилерського центра у Вашому регіоні можна зателефонувавши за телефоном «гарячої» лінії: 0 800 500 233 (дзвінки зі стаціонарних телефонів по всій території України безкоштовні)
Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

ЗАЗ Sens - тепер з гідропідсилювачем керма та кондиціонером!

15 Февраля 2011

Не зважаючи на завойовану прихильність населення та дивовижну популярність даних автомобілів серед усіх верств населення (адже ЗАЗ Sens - це незмінний помічник у родині та надійний партнер у бізнесі, безвідмовний як у місті, так і в тривалій подорожі, до того ж та пристосований до вітчизняних доріг), виробники не зупиняються на досягнутому.

Lanos- знову перемога!

15 Февраля 2011

У головній номінації акції перемогу здобув «народний» ЗАЗ Lanos. Це у черговий раз довело, що таке звання автомобіль носить не даремно: вже п’ятий рік поспіль саме за нього голосують українці своїми гаманцями, а третій рік це відбувається в рамках конкурсу «Авторейтинг»!

«АвтоЗАЗ-сервіс» - лідер за приростом продажів у 2010 році

15 Февраля 2011

ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» вступила до 2011 року з приростом продажів у 43%, при загальному рості ринку легкових авто 0,2%. У другому півріччі компанія вийшла на середньомісячні продажі в об’ємі 1700 автомобілів. Вирішальними ж стали показники грудня: вони склали більше 3200 машин. Переважно саме завдяки цьому у грудні був зафіксований максимальний показник ринку легкових автомобілів 2010 року, який склав 17770 одиниць. А частка ринку ЗАЗ, за даними ІАГ «Автоконсалтинг», в останньому місяці року досягла рекордних 11,5%.

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab