This version of the page http://ua.konnov.com/fli/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-17. The original page over time could change.
Коннов і Созановський - Мережа FLI

Коннов і Созановський — член міжнародної мережі First Law International

Адвокатська контора «Коннов і Созановський» є ексклюзивним членом  First Law International (FLI) – спеціалізованої міжнародної юридичної мережі, що була визнана кращою в своєму сегменті за версією Legal 500 та Chambers Global.

First Law International працює на ринку юридичних послуг з 2003 року і вже встигла об’єднати найбільш конкурентоспроможні юридичні фірми із більш ніж 40 країн світу. Це дозволяє членам мережі надавати високоякісну юридичну підтримку клієнтам у всіх основних правових системах, значно заощаджуючи при цьому час та ресурси клієнтів, зберігаючи якість обслуговування та конфіденційність інформації, що передається. Клієнт отримує не лише послугу, але й надійного бізнес-партнера та радника на трьох континентах світу.

З 2007 року Старший партнер фірми, адвокат Сергій Коннов, є членом виконавчого комітету FLI, що свідчить про посилення зацікавленості зі сторони міжнародної юридичної спільноти до ринків країн СНД, де адвокатська контора має свої офіси. Фірми-партнери мережі постійно рекомендують адвокатську контору своїм клієнтам, які бажають розвивати бізнес в Україні або Росії, що також є свідченням високої довіри іноземних колег до послуг, які надає адвокатська контора.

Останніми роками мережа FLI стрімко розширюється, співпрацюючи з провідними юридичними фірмами у всіх куточках світу. Завдяки цьому ми готові запропонувати своїм клієнтам юридичну підтримку в таких країнах:

Європа:

Албанія
Австрія
Білорусь
Бельгія
Болгарія
Кіпр
Чехія
Фінляндія
Франція
Німеччина
Греція
Угорщина
Італія
Нідерланди
Португалія
Румунія
Росія
Словаччина
Іспанія
Швейцарія

Середній Схід/СНД/Азія:

Китай
Ізраїль
Японія
Казахстан
Киргизстан
Малайзія/Індонезія
Республіка Корея
Сингапур
Тайвань
Тайланд
Узбекистан

Північна, Центральна і Південна Америка:

Аргентина
Бразилія
Колумбія
Мексика
Панама
Парагвай
Солт-Лейк-Сіті, Юта
Венесуела
округ Вашингтон