This version of the page http://x-city.com.ua/support.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-12. The original page over time could change.
Інформаційний портал хмельницької міської мережі X-City

  ГОЛОВНЕ МЕНЮ
  ІНФОРМАЦІЯ
  РОЗВАГИ

  
  СЕРВІСИ
  ПРОГРАМИ

Мешканці мережі: TeNeSy19




Для перегляду необхiдно встановити Adobe Flash Player


Підтримка тел 724 777; e-mail support@x-city.com.ua; skype x-city.support; ICQ 431 747 194
Місто:
ГОЛОВНА > ПІДТРИМКА

  Дякуємо, що вибрали саме компанію X-City. X-City - це цифрова мережа, що побудована на власних волоконно-оптичних інформаційних магістралях, яка може передавати будь-яку інформацію і пропонує широкий спектр безкоштовних та платних мережевих сервісів.
Компанія X-City, надає Вам доступ до локальної мережі та Інтернету, комп’ютер - це інструмент, яким клієнти отримують наші послуги, тому обслуговування та налаштування комп’ютера, є платною послугою. Уся інформація про налаштування, мережеві сервіси та правила користування, є на сайті мережі http://x-city.com.ua. В разі потреби, Ви завжди можете скористатися послугою виклику нашого технічного спеціаліста, ця послуга тарифікується згідно прайсу.
Для стабільної роботи мережі рекомендуємо придбати окрему мережеву плату, і використовувати її замість вбудованої у материнську плату.
За відсутності грозозахисного елементу на Вашому комп’ютері, можливий вихід із ладу мережевої карти або комп’ютера унаслідок дії статичної електрики. Під час грози виймайте кабель із мережевої карти.


Потрібно пам’ятати:
технічна підтримка працює з 8-00 до 22-00 без вихідних
монтажники працюють з 10-00 до 19-00 Пн-Пт
• перед здійсненням дзвінка, ознайомтеся із списком часто задаваних питань на сайті мережі
• перед здійсненням дзвінка, спробуйте перевірити налаштування , які описані на сайті мережі
• під час дзвінка знаходьтеся біля увімкненого комп’ютера, на якому не працює мережа або програми


До здійснення дзвінка, для пришвидшення Вашого обслуговування, знайте:
• адресу місця підключення
• Вашу IP-адресу
• Ваш номер договору
• виявіть, чи встановлені на Вашому комп’ютері програми-файерволли та відключіть їх
• виявіть, чи встановлена на Вашому комп’ютері програма для віддаленого адміністрування Remote administrator (radmin, радмін), якщо ні – встановіть, якщо так – взнайте пароль для входу та запустіть її.
• виявіть, чи не замінювалася на Вашому комп’ютері мережева карта з моменту підключення мережі (міняли карту, тому що непрацювала або міняли системний блок), якщо так – обов’язково повідомте це під час дзвінка.


Технічна підтримка

тел. 724 777, 067 9275142, 068 1727328, 099 3032236, 063 6901333 (з 8:00 до 22:00)
ел.пошта: support@x-city.com.ua
icq: 431 747 194
Skype: x-city.support

Директор

Вирішення суперечних ситуацій, не вирішених співробітниками. Скарги на роботу працівників мережі. (Телефонувати у тому випадку, якщо ви вже вирішували дану проблему із відповідальним працівником і не отримали результату. Прохання не турбувати у іншому разі.) тел. 70-58-43, 094 9811843 (Андрій Вікторович)

Зворотній зв'язок

Ви можете надіслати нам своє питання, зауваження або побажання стосовно надаваних послуг.



boss@x-city.com.ua