This version of the page http://ua.konnov.com/attorneys/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-12. The original page over time could change.
Коннов і Созановський - Провідні юристи

Коннов і Созановський — Ми — це наші юристи

Юристи адвокатської контори «Коннов і Созановський» є випускниками кращих навчальних закладів і мають чудові практичні навички. Провідні юристи адвокатської контори, як правило, є адвокатами, що одержали свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю. Наші юристи є членами авторитетних профільних юридичних і бізнес-асоціацій.

Нижче наведений список партнерів і керівників офісів фірми, що працюють в різних країнах, спеціалізуються в різних галузях права та обслуговують різні сегменти ринку. Отже, тут Ви можете ознайомитися з більш докладною інформацією про кожного з них.

Ми будемо раді відповісти на будь-який Ваш запит. Для цього Вам достатньо зв'язатися з одним із нижчевказаних фахівців. Натисніть на значок його електронної поштової адреси або зв’яжіться з ним по телефону відповідного офісу.

 

Провідний юрист Основна практика Офіс Посада  
Глуховська Тетяна Владиславівна Право інтелектуальної власності Київ (Україна) Партнер
Дербал Євгенія Миколаївна Податкове право, нерухомість Київ (Україна) Партнер
Іванов Олексій Володимирович Корпоративне право Київ (Україна) Керуючий партнер
Коннов Сергій Володимирович Корпоративне право Київ (Україна) Старший партнер
Мирський Віктор Володимирович Авторське право і медіа-право Київ (Україна) Партнер
Прокудіна Ольга Олександрівна Корпоративне право, господарське право, нерухомість, будівництво Москва (Росія) Керівник офісу
Пустовіт Олексій Вікторович Конкурентне право Київ (Україна) Партнер
Семеній Юлія Миколаївна Право інтелектуальної власності Київ (Україна) Партнер
Созановський Сергій Леонідович Авторське право і медіа-право, податкое право, нерухомість Київ (Україна) Старший партнер
Яремчук Олена Михайлівна Корпоративне право Київ (Україна) Партнер