This version of the page http://www.privatbank.ua/html/4_3c_1_3_7u.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-12. The original page over time could change.
ПриватБанк
ПОСЛУГИ
Укладання контракту
Складання проекту
Надання забезпечення
Оплата комiсiйних
Вiдкриття акредитива
Розрахунки з контрагентом
Змiна, продовження та вiдкликання
      ПОСЛУГИ   Послуги крупним корпоративним клiєнтам   Мiжнароднi акредитиви, гарантiї, iнкасо.   Послуги iмпортерам   Вiдкриття стенд-бай (резервного) акредитива

Змiна, продовження та вiдкликання

ПриватБанк - Змiна, продовження та вiдкликання Зміна і продовження терміну дії резервного акредитива
Для внесення змін Вам необхідно заповнити заяву на зміну умов акредитиву й оплатити комісії за зміну акредитиву (якщо за умовами акредитиву наші комісії оплачуються за Ваш рахунок).
У випадку, якщо ініціатором внесення змін є бенефіціар, усі комісії зі зміни можуть оплачуватися за рахунок бенефіціара (за попередньою домовленістю з ним).

Внесення змін у безвідкличний акредитив можливо тільки у випадку згоди бенефіціара, банку-емітента і підтверджуючого банку (якщо він є) на ці зміни. Підтверджуючий банк може також, у випадку свого відмовлення від поширення підтвердження на змінений акредитив, авізувати зміну бенефіціару без додавання свого підтвердження.

Стандартні бланки заяви на зміну акредитива можна скачати в одному з форматів:
Скачати у форматі MS Word (.doc) - 133 kB
Скачати у форматі Acrobat Reader (PDF) - 16 kB

Після надання заповненої заяви в Приватбанк, відповідне повідомлення буде спрямоване в авізуючий чи підтверджуючий банк.

Ануляція акредитиву
Ануляція акредитиву звичайно розглядається банками як окремий випадок зміни акредитиву. При цьому банк-емітент може анулювати безвідкличний акредитив тільки після одержання згоди бенефіціара (продавця) і підтверджуючого банку (якщо акредитив підтверджений).

Заява на ануляцію акредитива надається на ім'я керівника відповідного підрозділу Приватбанку за підписом керівника і головного бухгалтера підприємства у вигляді листа наступного змісту:
"Сьогоденням просимо анулювати акредитив № (указати номер) у зв'язку з..."

Після одержання офіційної згоди бенефіціара і підтверджуючого банку, відбувається повернення покриття (чи звільнення предмета застави).




Глосарій    Контакти